lippa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Kadir Has Üniversitesi: Tema: karnaval Teoman Demet Akalın Dolapdere Big - Gang Hüseyin Karadayı Fiyatlar: tek gün 35, kombine 45 ytl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bahar şenliklerine niye böyle görece yüksek fiyatlar koyarlar merak ederim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bizimki beleş,öğrenciye ama =) ,o fiyatların sebepleri de okul öğrencileri değil organizasyon şirketleri düzenliyor o şenlikleri e onların da para kazanması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 mantıksız geliyor bana işte o :) yani üniversitenin bahar şenliği bu. normal bir konserden farklı olmalı ki adı üstünde öğrenciler eğlenebilsin yani. organizasyon şirketlerini kınadım. sponsor olsunlar kardeşim aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lippa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bencede bahar şenlikleri ücretsiz olmalı, sonuçta çoğu öğrenci organizasyonun fiyatından dolayı gitme imkanına sahip olamayabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 mersin üni bomboktu son gün Koçfest geldi şebo ve hayko iyiydi. bide ilk gün teoman gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ankara Üniversitesi; Alıntı; "Öğrenci konseyi hala kesin olarak açıklamasa da program büyük ihtimalle şu şekilde olacaktır: 14 mayıs: Kargo 15 mayıs: Leman Sam 16 mayıs: Yeni Türkü ve Pinhani 17 mayıs: Feridun Düzağaç 18 mayıs: Volkan Konak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sabancı okul öğr.e ücretsiz gerisine paralı ulaşım ücretsiz ben gidemiyorum siz gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Boğaziçi Üniversitesi 9 Mayıs MFÖ 10 - 11 Mayıs - Taşoda Konserleri Sezen Aksu olacak diye duyum aldık bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 utopia said: doruk, geçen sene iptaldi şenlikler bizde. bu sene afişi bile var valla; 16-19 Mayıs arası DEU bahar şenlikleri diye. Ama içeriğini sor kimse bilmiyor. Şu anda daha çok bir facebook eventi, bir şehir efsanesi. İşin kötüsü bizde olmazsa, Ege'de de yok diye duydum bu sene, yıkıldım. Hoş bizimki olsa da Tınaz'da olacak. Dağ bayıra şenlik yapacaklar yani. Cizıs. şu da afişi O değilde 30 Mayıs'ta Koç Fest geliyormuş 9 Eylül'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 dün uludağda koçfestteydik eskişehirden gittik yorulduğumuza değdi. batağı okeyi yasaklayan okulumuz osmangazi ünisinin son icraatı bahar şenliği :s 13Mayıs Salı 20:30 KONSER Dolapdere Big Bang Yer : Merkez Yemekhane Önü 15 Mayıs Perşembe 20:30 KONSER Emre Aydın Yer: Merkezi Yemekhane Önü ve cuma esas bomba 20:30 KONSER Öykü - Berk Yer: Merkezi Yemekhane Önü öykü berke ne kadar para veriyorlar merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 dolapdere big gang değil mi o ya? yarın akdeniz üniversitesi şenliklerinde çıkacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Fistan said: dolapdere big gang değil mi o ya? yarın akdeniz üniversitesi şenliklerinde çıkacaklar. valla siteden kopyaladım big gang evet sitede ama big bang yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 çakması mı var grubun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 roket adam said: çakması mı var grubun? çakması falan dğil kendi gelecek ama yanlış yazmışlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 tüm gece okuldaydık çalıştık içtik falan..şimdi sıra eğlencenin başlamasında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 susenlik inanilmaz kotuymus bu sene de, neyse ki kuzenin nişanina denk geliyo gitmek zorunda diilim bu sene. susaks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 YTÜ sunar sdfgh 20 mayıs 2008 salı - kargo 21 mayıs 2008 çarşamba - dolapdere big gang 22 mayıs 2008 perşembe - pentagram * 23 mayıs 2008 cuma - mfö dolap dereyle mfö zaten bu sene unilere vermiş heralde kendini. ankara universitesini leman sebebiyle burdan takdir ediorm,okulda ''starsailor geliormus abi senliklere'' hutbesini yayan insanları esefle kınıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 CthuLhu said: tüm gece okuldaydık çalıştık içtik falan..şimdi sıra eğlencenin başlamasında =) valla ne kadar teşekkür etsek azdır organizasyon komitesine, hakkaten çok iyi bir organizasyon oldu. bu akşam 1. gecesi bitti, hayko ile şebnem ferah geldi işte, mükemmeldi herşey. fotoğrafları ve videoları da bir ara koyacağım. neredeyse hiç aksilik çıkmadı. tek çekincem dışarıdan eleman alınmasıydı, korktuğum başımıza gelmedi çok şkür. dışarıdan kesinlikle adam alınmayacak denmesine rağmen ufacık çocuklar bile içeri girebilmişti, kocaeli apaçisini hiç saymıyorum zaten :) ama kavga falan çıkmadı ya, neyse. bi uyuyayım şimdi de sonra detay yazarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 16 mayısta egeye feridun düzağaç geliyormuş varmı gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 emre aydın bugün bilkentteydi. koca odeon bomboştu. ayıp oldu herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben koç a gidiyorum bugün bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 beykent 1. gün beykent 2. gün herhangi bi üniversitenin kimlik kartıyla ücretsiz girebiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hacettepe de demet akalın a gidelim dedik geyiğine, dünyadaki tüm öğrenciler gelmiş fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 KOÜ 2. gün, gidemedim ama MFÖ satmış galiba. Şenlik sitesi Çarşamba günkü Emre Altuğ'u bugüne almışlar. E ben gidecektim, bugün emre altuğ yok diye gitmedim belki. Çarşamba günkü Nilüfer konseri uzatılmış. Neyse artıkın. Ama birazz canını sıktı öğrencilerin bakıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar