utopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Bugün, Sina'nın doğumgünü, muhtemelen kendisi şu anda fizik çalışıyordur. Olsun, biz yine patiler olarak görevimizi yapalım ve sosyal hayata karıştırmak için doğum gününü kutlayalım! İyi ki doğdun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Daha 5 dakika vardı =P Mutlu Yıllar Sina Efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 iyki doğdun sinacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 tam zamanında ben diledim işte hıh. mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 aha valla tam da fizik ödevi yapmaya gidiyodum gitmeden gördüğüm iyi oldu sonra laf ederdiniz arkamdan konuya mesaj yazmadım diye d: çok teşekkürler :J (buarada 5 dakka kalmadı bugün doğdum ben... sanırım. evet bugün doğdum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 VAŞ MUTLU YILLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 insna geç görür görse de geç yazar doğum gününe çok spesifik girdim der şekil yapar,hemen girmişsin davaya,ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 mutlu yıllar dilerm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 nice mutlu yıllara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 abi daha 2 dakka önce mesaj yazdım şuraya yani öyle ayaklara yatsam kim bilir neler derdiniz arkamdan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 doğum günüm geliyo bakalım kim açacak başlık şeklinde pusu yapardın en güzelinden..neyse seneye artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 şimdi bir insanın doğmasına x diyelim y yıl yaşasa, her yıl yani güneşin döndüğü filan ay mars venüs burçlar, kuşlar z:m'd^3 denklemine göre genelde mum dikilen pastalı kutlama yapsa x tane arkadaşı olsa ailesine u diyelim hediyeler t u=k+l-x.k(ı+v) ye göre super doğum günü olur, eğer t=0 anında bir A kişisi diğer B kişisinden daha hızlı doğmuşsa ve t=t' vaktinde de parti varsa B kişisinin hoşlanan A kişisine olan kelebek etkisi yeni partiler doğursa, ama y=t olduğundan internet denklemleri altüst etse forumda doğum günü kutlama denklemine göre sonuç eşittir* mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 mutlu yıllar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 doğum günün kutlu olsun=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 helm yeni yasini kutsasin, mutlu mesut gecirtsin. paperlarina zeval vermesin, researchun hayirli ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hepi pörtlek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 doğum gunun kutlu olsun hayda icq neden haber vermiyo yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hepi pörtleks mutlu modellemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 nobel alışınızı da burdan kutlarız insallah efenim.Mutlu,ilim dolu yaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mutlu yıllar Sina bey, bol vodkalı kutlarsınız inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Doğum günün kutlu olsun bilim insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hoşgeldin dünya ya tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mutlu yıllar. Ben ve doğumgünümde ders çalışmak?İmkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 schrödinger seni kutsasın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 cok sarap icme kutlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar