Lethious Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 soru garip olacak ama var mıdır böyle birşey? koca ayak yeti olarak ayak numaram 46 ve converse giymek istiyorum. :) var mıdır böyle bir imkan? not: converse'ler en son 45 numara var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ebayde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yurtiçi imkanı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bilmiyorum, araştırmadım hiç gittigidiyor'a bak istersen ama sahte çıkarsa buraya gelip yazma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 konu açmadan önce google da başlık adını aratsaydın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 araştırdım. belki bilen vardır diye de şimdi buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yalnız normalde giydiğin ayakkabılardan 1 numara küçüğü converse için ideal oluyor. 46 numara arıyosan ayağın 47 filan olmalı. normal değil dlksad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 akmerkez' in karşı sokağındaki Big Apple adlı dükkanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 palyanço oluyorsun, giyme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 palet al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben almıştım 46 ülke alandan. çaldılar sonra ehauehuae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Lethious said: soru garip olacak ama var mıdır böyle birşey? koca ayak yeti olarak ayak numaram 46 ve converse giymek istiyorum. :) var mıdır böyle bir imkan? not: converse'ler en son 45 numara var. Var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Converse almayın giymeyin felan.. Sokaktaki 10 kişiden 7 sinde var... Üstelik taş çatlasa 20 dolar edicek ayakkabıyı 89 - 259 ytl arası iteliyorlar size.. Cart curt... Sitemde yazdığım makaleden kesitler.. Doğan Özdemir said: Ülkemizde de bir converse çılgınlığı hakim, özellikle son 2 sene içerisinde bir patlama mevcut diyebiliriz. Ünlülerle ününe ün katmış olması ve nike’in gücünü arkasına almış olması, ülkemizde hem eski duruşunu hem de yeni duruşu’nun kabul görmesine yol açıyor ve bugün dikkat ederseniz eğer, merkezi bölgelerde converse giyenlerin giymeyenlere oranı neredeyse yuzde 70ler’e dayanıyor. Yani o meşhur T-shirt, Levi’s kot ve Converse kültürü ülkemizde sağlam bir yere sahip. Doğan Özdemir said: Converseler, Nike markası ile beraber değerlendirmeye alındığında ise, değinmek istediğim farklı bir nokta ortaya çıkıyor, Fiyat. 2001′de Converse’i ele geçiren Nike’in ilk yaptığı iş, Amerika’daki fabrikaları kapatıp, Asya’ya taşıması. Günümüzde Nike ve Converse fabrikaları’nın neredeyse tamamı Asya’da.. Yani üretim, asya’ya kaymış durumda. Doğan Özdemir said: Peki, Üretimi Asya’da yapılan Converse, ülkemizde neden 89YTL’den 259YTL’ye kadar yükselen bir pazar’a sahip ? Amerika’da bu ücretlendirme 24 Dolar’dan başlıyor. Bu da muhtemelen Nike’in pazarlamadaki başarısı’nın bir kanıtı. Öyle ki, tekstil’de güçlü olduğunu bildiğimiz ülkemiz aslında bu konularda başarısız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Marl0_on said: palyanço oluyorsun, giyme. katıldım ehu benim 44-45 numara filan, bana bile fazla büyük görünüyormuş gibi geliyor ayaklarım converse giyince. yapma etme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Baluu said: Converse almayın giymeyin felan.. Sokaktaki 10 kişiden 7 sinde var... Üstelik taş çatlasa 20 dolar edicek ayakkabıyı 89 - 259 ytl arası iteliyorlar size.. Cart curt... +1 259 ytl nedir ya, harbiden 259 a satılanları varmı? yuh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Converse'i nike mı aldı? Bende yılların ayakkabısı niye tekrar moda oldu diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 asdfasdf 48 numara olunca ayağım 46 normal gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Saeros said: Marl0_on said: palyanço oluyorsun, giyme. katıldım ehu benim 44-45 numara filan, bana bile fazla büyük görünüyormuş gibi geliyor ayaklarım converse giyince. yapma etme :p sadece ben kendimde öle görüorum zannediyodum iyi oldu bunu ögrendigim :D converse 44.5 numara benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Heryerde bulabilirsin 11 numara converse iste verirler ben giyiyorum gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 nike almadan önce böyle tikky forması olmadan önce hatta 'kalite' gençlerimizin palyaço ayakkabısı deyip sonra çıkarmadıkları ayakkabıda vardı bi zamanlar 46-47 numara sonra zaten nike aldı fiyatı 2.5 kat arttı, bana göre gereksiz böcüklendi renklendi.. ama nasıl bi ironiyse 5 renke sahip(en azından türkiyede)converse 'in yine satışlarının büyük payı sadece klasik renklerde hatta beyazda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Masticore said: Converse'i nike mı aldı? Bende yılların ayakkabısı niye tekrar moda oldu diyordum. GOOD MORNING + satın aldıktan sonra üretimi asya ya kaydırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 converse iyidir güzeldi, milletin dediklerini sallamadan alıp giyiyorum 7-8 çiftim var daha da almaya devam edeceğim yok tikky ayakkabısı yok gotik ayakkabısı diyenlere de koca bir hassektör diyorum burdan. converse her pantolonun altına olur hatta her şortun altına bile olur dolayısıyla farklı markalardan tek tük aykkabı alıp sadece 1 kot üzerinde giyeceğime(bkz:bir ayakkabının bir kot altında şık dururken başka bir kot altında sikko durması) , sadece converse alıp her kotun, pantolonun altına giymek daha mantıklı bir seçim diye düşünmekteyim. edit:ayrıca allahın bezine bu kadar para verilmez dediğiniz ayakkabı gayet parasını çıkartıyor 4 sene önce aldığım ayakabıları hala giyerim zaman zaman :) ayağım taraklıdır onu da hesaba katarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 benim conversim 46.5 , 12 numara us size :D hemde türkiyeden aldım zihoh zihoh ama bi daha bulamadım bi tane optical white bide böle simsiyah aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bende de 46.5 converse var. trden aldım. bileksiz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar