sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 burtonesk said: karılar seks istirem derse hafifmeşrep damgası yiyorlar bence ondan mırın kırınla gidiyor hayat. bi de türk kızlarında evlenmeden olmaz sendromu var, ondan evlenene kadar naz (genelleme). erkek deyince de aslan kaplan olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Çok kaliteli tokat atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 kaplanım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Marl0_on said: Çok kaliteli tokat atarım. ne alaka abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 aquila said: mesela neden gaylerle surekli dalga gecilir? gaylere ozel bi durum degil, herseyle dalga gecilir. ahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ben yukarılardaki burtonesk postuna hitaben yazdım onu. aha bu. burtonesk said: kadınlar maço erkeklerden hoşlanır, kafalarına vurmak muazzam bir seçenek. deneyin ve görün. sana tokat atmak gibi fantezilerim yok yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 marlon maço bir erkek, 10 kaplan gücünde ve o güçte tokadı basıyor özetle. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ass spankin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Marl0_on said: ben yukarılardaki burtonesk postuna hitaben yazdım onu. aha bu. burtonesk said: kadınlar maço erkeklerden hoşlanır, kafalarına vurmak muazzam bir seçenek. deneyin ve görün. sana tokat atmak gibi fantezilerim yok yoksa. eyvallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 yw biliderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 burtonesk said: kadınlar maço erkeklerden hoşlanır, kafalarına vurmak muazzam bir seçenek. deneyin ve görün. heh her ne kadar geyik amaçlı yazmış olsan da hakikaten böyle erkeklerden hoşlanan bir kız topluluğu mevcut. tekme tokat sopa yiyip ertesi gün beraber öğlen yemeği yiyen sevgililer biliyorum. millet çok karaktersiz harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Çok kasmayın karşı cinsi anlamaya bence. Gereksiz dram aşkı > Erkekler yani. Alışacaksınız buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 futbol sevmeyen erkek nasil dislaniyo? kim disliyo? ben sevmiyorum arkadaslarimin coguda sevmiyo ? ayrica ay ne guzel cift bunnar diye gay bi lafi hic bi erkek solemez ama yane yakisiyolar denir hatta siz evlenin kizinizi ogluma alcam denir ben diyorum yane gayleren rahatsizlikta goruntu cirkinligi abi 2 sakalli biyikli adam opmeisn abi birbirini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 genelde sakalsiz biyiksiz oluyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 öpüşüyolar ama... ııy midem kalktı hatta bi kız bi erkekle nasıl öpüşüyo onu bile anlamıyorum en iyisi 2 kız birbiriyle öpüşsün >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamınbiri said: hatta bi kız bi erkekle nasıl öpüşüyo onu bile anlamıyorum .. biri "fail" yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 abi sakalsiz biyiksiz neyse sonucta bi opusmeye 1 erkek yeter iki taesi fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Sly-One said: erkekleri küçümseme, baya iyi olanlarımız var. Ahahahahah müthiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… irin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 kitana said: yani ben bi kızın erkek muhabbetine katıldığını düşünemiyorum.pipim cıktı benim sen ne diosun.// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Göster o zaman amcalara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 futbol sevmeyden erkek winnig oynamamstır winning oynamayan erkek yalnız erkektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 duygusal olmakla yoldan geçen insanlar için ne sevimli demenin alakası yok. futbolla da gaylerle de ilgilenmem zaten. insanın yaşamaktan bir amacı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 aquila said: okulun futbol takiminda kuartirbekim diyip kandiriyo musun kizlari? hayır yalan değil. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 irin dolmuşsun sanırım biraz :) doğrusu bilmiyorum, bence her erkekte öyle değil. mesela dediğin türde olmayanlarda var gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 6.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamınbiri said: hatta bi kız bi erkekle nasıl öpüşüyo onu bile anlamıyorum .. biri "fail" yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 abi sakalsiz biyiksiz neyse sonucta bi opusmeye 1 erkek yeter iki taesi fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Sly-One said: erkekleri küçümseme, baya iyi olanlarımız var. Ahahahahah müthiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 kitana said: yani ben bi kızın erkek muhabbetine katıldığını düşünemiyorum.pipim cıktı benim sen ne diosun.// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Göster o zaman amcalara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 futbol sevmeyden erkek winnig oynamamstır winning oynamayan erkek yalnız erkektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 duygusal olmakla yoldan geçen insanlar için ne sevimli demenin alakası yok. futbolla da gaylerle de ilgilenmem zaten. insanın yaşamaktan bir amacı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 aquila said: okulun futbol takiminda kuartirbekim diyip kandiriyo musun kizlari? hayır yalan değil. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 irin dolmuşsun sanırım biraz :) doğrusu bilmiyorum, bence her erkekte öyle değil. mesela dediğin türde olmayanlarda var gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar