KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Evet Yanlış Duymadınız Bildiimiz Stan Lee...Takei Unveil Kim Diye Sorarsanız Shaman King'in Mangakası Henüz 1 Bölüm Çıktı Du Bakalım Nası Bişi Olacak ANN Haber İlk Chapter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 vay be, bakmak lazım. stan amca yapsın taştan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 http://www.anime.gen.tr/haberdetay.php?id=870 haberini buraya yazmıştım daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 İlk sayıyı pek beğenmedim. Kopyacılık? Apocalypse modeli iki velet değil mi bunlar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Hiç beyenmedim ilk sayıyı. Özellikle karakter çizimleri hoşuma gitmedi. Zaten Shaman King'i de sevmezdim. Stan Lee'de öyle çok taptığım birisi değildir. Bence fos çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Bence İlk Sayıdan Nası Fos Olduğu Belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Ultimate Power konulu şeylerden nefret ederim. Zaten Marvel dünyasında bu sıralar bir ultimate'lik hevesi var, Shaman king'i de sevmezdim. Onun yerine Hellboy'un yaratıcısı Mike Mignola ile Cowboy Bebop ekibi birşeyler yapsa daha cazip gelirdi bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bone said: Onun yerine Hellboy'un yaratıcısı Mike Mignola ile Cowboy Bebop ekibi birşeyler yapsa daha cazip gelirdi bana :P Bak buna evet derim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Chapter 1 da Çıkmış bakacam şimdi 10 ay önceki hevesle ama büyük ihtimalle kursağıma tıkıcak chapter 0 daki fıslık aklıma geldi bi an chapter 1 tık edit: off stan lee gene 2. sayfadan kendini koymuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 PÜR GUT PÜR IVIL baydı beni ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 one mangadan nası bısı onuyabılıyosunuz sız ya? cok kotu kalitesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Nerden okunsun, neresi vacip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 İndirin, CDisplay EX ile okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Sevmedim ben de. Madem Marvel ile yapmışlar, Bendis ya da Peter David falan yazsaydı. Benim rüyam Peter Milligan'dan ve Grant Morrison'dan birer manga okumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 benim rüyam amerika ve avrupalıların mangaya hiç bulaşmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar