Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite Yemekhaneleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hindi tandır,pilav,patates kızartması,tatlı(ki bu genelde profeterol oluyo),kola...
7.5YTL @yeditepe

hea bu tabiki sıcak yemekler arasında benim genelde tercihim iskenderdi urfaydı kumpir falanda var okul içinde waffle da güzel bayaa ama 2 milyon'a da çok feci şekilde doyuyosun mercimek yemeği,makarna,yoğurt,kola olaraktan.
Mesaj tarihi:
bizde değişiyor marmara restoranda yersen ki seçim olanağı az fix menü 3 ytl civarında yanlış hatırlamıyorsam ama seçmeli yemekhaneye gidersen onda geçiriyorlar 7-8 :)
Mesaj tarihi:
boğaziçi 2,25 ytl

bugün tarhana çorbası, patatesli et sote, beyaz peynirli börek ve portakal vardı

genel olarak

çorba + etli veya sadece sebzeli bir yemek (etli patates, etli patlıcan, etle patates püresi, kıymalı bişeyler veya bazen sadece sebze) + karbonhidralı bişeyler (makarna, börek, pilav) + salata/tatlı/meyva/içecek/cacık (tarzı şeylerden biri sadece).

çorbaları çok güzel heh
Mesaj tarihi:
Kocaeli üniv. 2 YTL, giriş gelişme sonuç yemekleri artı içecek sınırsız makarna vb cart curt. Yemekler kaliteli, doyuruculuk oldukça yüksek. Sözkonusu fiyatlar yaklaşık 6 ay öncesinin fiyatları yeni fiyatları bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Kocaeli için +1 (Vinsan).
Yemekler çeşitli, her gün yeni yemek yapılıyo (geçen sene kalanları da kakalıyolardı), self servis, eğer bi yemek bitmişse/bitmeye yakınsa kısa süre içinde yeniliyolar falan.
Tek dikkat edilmesi gereken şey, yoğurtlar. Nadiren de olsa bozuk veya sarımsaklı olabiliyolar. Sunum günü sarımsaklı yoğurt yemiştim mesela, süperdi.
Mesaj tarihi:
Tobb
Fix Menu (Çorba, Pilav - makarna , Etli sebze yemeği) : 3.75
Seçmeli (Çorba, Pilav - makarna , istediğin yemek (güzel hepsi), salata, tatlı ya da meyve) : 5.00

Cafe olarak da 4.00 lira makarna - cola var, 6.00 pizza kola var, 5.50 a nugget tava kola var.

gayet giriyo bize yani.
Mesaj tarihi:
geçen snee leş ötesiydi sene sonunda ve bu sene başında öğrenci isyanı şirket değiştirdi..mükemmel başladı şu an gene leşlik yolunda ilerliyor.
kocaeli üniversitesi.fiyat da 2ytl
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
1ytl-75ykr'ye nası kâr ediyorlar halen merak ediyorum bak?

bir o kadar da okul ödüyor.en azından kocaelide sistem öyle..öğrenciden 2 lira alınıyor okuldan da her fiş başı 2 lira alıyorlar..iü de belkki okul öğrenciden fazla ödüyordur,bilemem =)
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
hindi tandır,pilav,patates kızartması,tatlı(ki bu genelde profeterol oluyo),kola...
7.5YTL @yeditepe

hea bu tabiki sıcak yemekler arasında benim genelde tercihim iskenderdi urfaydı kumpir falanda var okul içinde waffle da güzel bayaa ama 2 milyon'a da çok feci şekilde doyuyosun mercimek yemeği,makarna,yoğurt,kola olaraktan.

Yeditepe yemek konusunda leş. Hem pahalı hem hijyenik degil. Geçen sene 3 arkadaşımın yemeğinden şaç çıkmıştı. Tat olarakta fastfood türü yiğecekler fena değil ama sulu yemekleri iğrenç.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
7.5YTL @yeditepe

hindi tandır 4 ytl
pilav 1,6 ytl[yoğurtla birlikte 1,95ytl]
kola 1,75 ytl toplam 7,35ytl yapıyor patates kızartması ve tatlı da 15 kuruş değildi en son :P
  • Yeni Oluştur...