eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 fiyatları ve kaliteleri nasıl merak ediyorum ben istanbul üniversitesindeyim 1 ytl den 75 ykr ye indi gayette güzel yemekler baya sanslıyız galiba :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hindi tandır,pilav,patates kızartması,tatlı(ki bu genelde profeterol oluyo),kola... 7.5YTL @yeditepe hea bu tabiki sıcak yemekler arasında benim genelde tercihim iskenderdi urfaydı kumpir falanda var okul içinde waffle da güzel bayaa ama 2 milyon'a da çok feci şekilde doyuyosun mercimek yemeği,makarna,yoğurt,kola olaraktan.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Sabancı Üniversitesi 5 küsür YTL. 6 idi KDV indirimi sağolsun.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 1ytl-75ykr'ye nası kâr ediyorlar halen merak ediyorum bak?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 devlet ödüyor büyük bir kısmını diye biliyorum?
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bizde değişiyor marmara restoranda yersen ki seçim olanağı az fix menü 3 ytl civarında yanlış hatırlamıyorsam ama seçmeli yemekhaneye gidersen onda geçiriyorlar 7-8 :)
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 boğaziçi 2,25 ytl bugün tarhana çorbası, patatesli et sote, beyaz peynirli börek ve portakal vardı genel olarak çorba + etli veya sadece sebzeli bir yemek (etli patates, etli patlıcan, etle patates püresi, kıymalı bişeyler veya bazen sadece sebze) + karbonhidralı bişeyler (makarna, börek, pilav) + salata/tatlı/meyva/içecek/cacık (tarzı şeylerden biri sadece). çorbaları çok güzel heh
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 okulda o paraya öle yemek yiyebilsem hergün daha super bi insan olurum yahu
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Kocaeli üniv. 2 YTL, giriş gelişme sonuç yemekleri artı içecek sınırsız makarna vb cart curt. Yemekler kaliteli, doyuruculuk oldukça yüksek. Sözkonusu fiyatlar yaklaşık 6 ay öncesinin fiyatları yeni fiyatları bilmiyorum.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Kocaeli için +1 (Vinsan). Yemekler çeşitli, her gün yeni yemek yapılıyo (geçen sene kalanları da kakalıyolardı), self servis, eğer bi yemek bitmişse/bitmeye yakınsa kısa süre içinde yeniliyolar falan. Tek dikkat edilmesi gereken şey, yoğurtlar. Nadiren de olsa bozuk veya sarımsaklı olabiliyolar. Sunum günü sarımsaklı yoğurt yemiştim mesela, süperdi.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 1,25ten yemiştin en son iu da abartmışlar artık bir şekilde yeniyordu 4 çeşit yemeğin hepsi güzel olmasa da gerçi çorbadan taviz vermesinler yeter.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 mesela bugun iu de yayla corbası+ etli nohut+ pilav+ çilek komposto vardı...
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Hehe aklıma eniştem geldi. Kendisi İÜ mezunu. Mezun olduktan sonra bile birkaç sene İÜ yemekhanesine gidip yemek yemiş :)
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Tobb Fix Menu (Çorba, Pilav - makarna , Etli sebze yemeği) : 3.75 Seçmeli (Çorba, Pilav - makarna , istediğin yemek (güzel hepsi), salata, tatlı ya da meyve) : 5.00 Cafe olarak da 4.00 lira makarna - cola var, 6.00 pizza kola var, 5.50 a nugget tava kola var. gayet giriyo bize yani.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 http://www.istanbul.edu.tr/duyurular/yemek.php hatta universitenin en sık güncellenen hiç ihmal edilmeyen tek hizmeti.
malik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 gaziantep üniversitesi. günün de alırsanız 1.75 ytl,bir gün önceden alırsanız 1.5 . nisan ayı için
elesso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 beykent fix menu 6 lira içecek hariç.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 geçen snee leş ötesiydi sene sonunda ve bu sene başında öğrenci isyanı şirket değiştirdi..mükemmel başladı şu an gene leşlik yolunda ilerliyor. kocaeli üniversitesi.fiyat da 2ytl
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 dasaaa said: 1ytl-75ykr'ye nası kâr ediyorlar halen merak ediyorum bak? bir o kadar da okul ödüyor.en azından kocaelide sistem öyle..öğrenciden 2 lira alınıyor okuldan da her fiş başı 2 lira alıyorlar..iü de belkki okul öğrenciden fazla ödüyordur,bilemem =)
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ytu de fiyatlar hep fazla diğerlerine (diğer devlet ünileri) göre.. ama şu an kaçtır bilmem
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 adamınbiri said: hindi tandır,pilav,patates kızartması,tatlı(ki bu genelde profeterol oluyo),kola... 7.5YTL @yeditepe hea bu tabiki sıcak yemekler arasında benim genelde tercihim iskenderdi urfaydı kumpir falanda var okul içinde waffle da güzel bayaa ama 2 milyon'a da çok feci şekilde doyuyosun mercimek yemeği,makarna,yoğurt,kola olaraktan. Yeditepe yemek konusunda leş. Hem pahalı hem hijyenik degil. Geçen sene 3 arkadaşımın yemeğinden şaç çıkmıştı. Tat olarakta fastfood türü yiğecekler fena değil ama sulu yemekleri iğrenç.
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 yapma bea hacı iyi yemekleri hea bi menemen yapıyolar bakamıyorum bile o ayrı :D bazı yemekleri berbat ama genel olarak güzel bence.
Burax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 adamınbiri said: hindi tandır,pilav,patates kızartması,tatlı(ki bu genelde profeterol oluyo),kola... 7.5YTL @yeditepe hea bu tabiki sıcak yemekler arasında benim genelde tercihim iskenderdi urfaydı kumpir falanda var okul içinde waffle da güzel bayaa ama 2 milyon'a da çok feci şekilde doyuyosun mercimek yemeği,makarna,yoğurt,kola olaraktan. hindi tandır 4 ytl pilav 1,6 ytl[yoğurtla birlikte 1,95ytl] kola 1,75 ytl toplam 7,35ytl yapıyor patates kızartması ve tatlı da 15 kuruş değildi en son :P
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 patates kızartması bedava:D yanına sınırsız bi şekilde koyuyolar:D
Öne çıkan mesajlar