nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Aa bu arada hakaten Emre inanılmaz futbol oynadı. Çok beğendim bu akşam. İçimden bir ses yeni bir Bülent geliyor diyor, inşallah doğru diyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 euro 2008 de servet-emre oynamalı. çok iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 pes2008 kapışsın onlar asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 fenerde şevo yoktu ki gs e gol atsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Fistan said: pes2008 kapışsın onlar asdsa dimi yasin-can oynamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Yıllardır şu takıma hava toplarında iyi sağlam golcü lazım dendigi halde kezman gibi osuruktan forvet alıp sol beke dünya yıldızı transfer eden aziz yıldırıma hediye ediyorum bu kaçan şampiyonlugu... O MALdonadoyu da hangi mal getirdiyse allah cezasını versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 GS iyi oynadı haketti kazandı tebrikler tüm taraftarlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 GS iyi oynayan, kazanmak için çıkan taraftı. FB ise Denizli maçı gibi bu maça da kaybetmek üzere çıktı ve kaybetti. Şampiyonu belli edecek bir maçta nasıl böyle ruhsuz oynadılar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Fistan said: CatLikeThief said: evet averajda fener sampiyon olr 2li averaj yok Şu anda genel averajı -38 olsa bile 2 li 3 lü averajda her türlü Fener alır ligi puan eşitliği dahilinde. benim bildiğim 3 takımın puanı eşit olunca genel averaja bakılıyor ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bu nasıl bir ruhsuzluktur ya ulan ben halı sahada daha fazla yırtıyorum kendimi kazanmak için sokayım böyle takım ruhuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 3 yıldır kapalıda maç izliyorum, ilk defa bu kadar stres oldum maçtan önce ve maç sırasında. resmen put kesildim ruhsuz biri oldum aptallaştım bagırıyorum sesim çıkmıyo fln ellerim titriyo kalbim sıkışıyo. neyseki uzatma dakikalarında kendime geldim. maçtan sonra polis zorla çıkartmasaydı staddan neler yapıcaktık neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bu ne güzel bir gündür, fener yenildi, antalya yenildi sakarya yenildi, körfez bi yandan bi yandan cimbom ohh ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 berbat oynadık. acımız büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Sanki şampiyon olmuş gibi sevinmişiz eziklik bu kadarı da be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 çok iyi oynamadık çok kaliteli değildi oyunumuz ama maçı istedik ve aldık haftaya sivastan 3 puan almamız lazım kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bu galatasaray sivasa 5 atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 nileppezdel said: Sanki şampiyon olmuş gibi sevinmişiz eziklik bu kadarı da be :( şaka mı bu, yolu yarıladık daha ne olsun bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bu kadar kötü oynamasak üzülmezdim tebrikler gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 şu galatasaray sivası halı gibi silker. ama şu var ki, lincoln'ün yetişme ihtimali var = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 @byzasz: Abi bu maçtaki performasnı ve arzuyu Sivas'ta gösteremezsek halimiz duman yani :S Herşey bitmeden sevinmemek lazım örnek: Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 geçen sezonlarda 4-0lık fb-gs maçından sonra da tam tersi durumdu ortam. aynısı olmasın da. tarih tekerrür etmesinde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 İÇİMDEKİ FENER AŞKI BAMBAŞKAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 BU BÜYÜK TARAFTARINLA ÇOK YAŞA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 FENERBAHÇE ENGELLERİ AŞIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 KUPALARI TEKER TEKER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar