Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Fm de ilginctir Sivasspor Fenerin pilot takimi gibi bir durumda... ama Sivas herseyini ortaya koyarsa kendisi icin koyacaginin farkindayizdir umarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Azmodai said: Fener cooook kotu oynadi, gs ise yillarin acisini cikardi resmen, bu kadar istekli ve hirsli bir gs izlememistim uzun zamandir. 90. dakikada hala pres yapıyordu takım, helal olsun valla. Zaten Sabri hıyarıda aştı kendini herifi izlemeye geldiler diye. Son maça Ali Sami Yen 'e gitmek farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 gs şampiyon olamazsa baya gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sabri yolcu yakında asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 başka forumdan bir bjk li yorumu. bir takım düşünün ki borç harç içinde yüzüyor, yeri geliyor futbolcusuna aylarca ödeme yapamıyor. bir takım düşünün ki yıldız futbolcusu ya üç ya dört tane, diğerleri altyapıdan takıma çıkmış gencecik tecrübesiz çocuklar. bir takım düşünün ki teknik direktörü olmadığı halde, kendinden kat ve kat üstün gözüken ezeli rakibini önce türkiye kupasında sonra ligde tokatlıyor argo tabirle. ve bu takımın oyuncuları dakika 93 olduğu halde sürekli koşuyor, sürekli pres yapıyor, maç böyle kazanılır insan yüreğini böyle ortaya koyar dercesine. tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sabri için yurt dısından her maca 2 adam getirmek lazım demek oynaması için bu gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 iman ftw. Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 hani arada seviniyorum fener yenilince. nadiren kötü oynuyorlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 AHAHAHAHAHAHAHAHAHA kısır bir maçtı ama sıkıcı değildi iki kapanan takıma rağmen. ilk yarı biz ceza sahasına top atıp fenerin hata yapmasını bekledik ki yaptı, onun dışında ümit karan'ın direğe takılan şutu vardı önemli. ZUAAAĞĞĞ ikinci yarı ise fener şişirdi hep hata yapmamızı bekledi ama yapmadık servet emre mehmet topal sağolsunlar çok pozisyon kesti bu üçlü. NOOOLLLDUU HAYIR NOOOLDUU onun dışında gs'de herkes süper oynadı, şans bir bakıma bizden yanaydı bir bakıma değildi, hakan şükür'ün pozisyonu ise tam penaltıydı yenemeseydik çok olay olurdu bu. galatasarayıma ve maç öncesinde heyecanını bastıramamış fenerli arkadaşlarıma teşekkür ederim. ŞAMPİYON CİMBOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Luinir said: başka forumdan bir bjk li yorumu. bir takım düşünün ki borç harç içinde yüzüyor, yeri geliyor futbolcusuna aylarca ödeme yapamıyor. bir takım düşünün ki yıldız futbolcusu ya üç ya dört tane, diğerleri altyapıdan takıma çıkmış gencecik tecrübesiz çocuklar. bir takım düşünün ki teknik direktörü olmadığı halde, kendinden kat ve kat üstün gözüken ezeli rakibini önce türkiye kupasında sonra ligde tokatlıyor argo tabirle. ve bu takımın oyuncuları dakika 93 olduğu halde sürekli koşuyor, sürekli pres yapıyor, maç böyle kazanılır insan yüreğini böyle ortaya koyar dercesine. tebrik ediyorum. çok güzel açıklamış futbolda maç kişilerle değil takımla kazanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 son haftaya 3 takım da eşit puanla girerse averaja mı bakcak şampiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 evet averajda fener sampiyon olr 2li averaj yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 tebrikler gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 +1 av vardı fenerin şimdi eşitlenmedimi ayrıca neden 2li averaj yok ? edit:3 takımmiş görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 gs berabere kalır sivas ile, oftaşı yener şampiyon olur. bu arada. XXXINTERRACIAL = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 iki büyük tanırım. biri 100 cc tekirdağ, bi de galatasaray. sivas şampiyon olsa ancak bu kadar sevinirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Lancelion said: gs berabere kalır sivas ile, oftaşı yener şampiyon olur. bu arada. XXXINTERRACIAL = Tabi fener gençler birliği ve Trabzonuda yenerse......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Oooooohhh bee! :D Hak ederek aldık valla. Hakem Uğur ve Lugano'nun defalarca faullerine kayıtsız kalırken bizimkilerin ilk faullerinde sarıyı bastı tebrik ediyorum gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Thraine_Numeheru said: Luinir said: başka forumdan bir bjk li yorumu. bir takım düşünün ki borç harç içinde yüzüyor, yeri geliyor futbolcusuna aylarca ödeme yapamıyor. bir takım düşünün ki yıldız futbolcusu ya üç ya dört tane, diğerleri altyapıdan takıma çıkmış gencecik tecrübesiz çocuklar. bir takım düşünün ki teknik direktörü olmadığı halde, kendinden kat ve kat üstün gözüken ezeli rakibini önce türkiye kupasında sonra ligde tokatlıyor argo tabirle. ve bu takımın oyuncuları dakika 93 olduğu halde sürekli koşuyor, sürekli pres yapıyor, maç böyle kazanılır insan yüreğini böyle ortaya koyar dercesine. tebrik ediyorum. çok güzel açıklamış futbolda maç kişilerle değil takımla kazanılır Beşiktaşlıyım ve aşşağı yukarı aynı şeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 nileppezdel said: Oooooohhh bee! :D Hak ederek aldık valla. Hakem Uğur ve Lugano'nun defalarca faullerine kayıtsız kalırken bizimkilerin ilk faullerinde sarıyı bastı tebrik ediyorum gerçekten.. abi hele bi pozisyon vardı. uğur boral ümitin üstüne bastı direk. adamın nefesi kesildi. bekliyorum ben sarı mı kırmızı mı diye hakem uyarmadı bile şaka gibi haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 neyse, bir kaç sayfa evvel tbrklr dedik, gene diyoruz, hem galatasaray'a hem camiasına hem de taraftarına Tebrikler ! Güzel bir galibiyet, güzel bir maç.. Sakin bir maç.. Gelelim eleştirilerimize.. Fenerbahçe tarafında, çok büyük hatalar yapıldı. Bunlardan en büyüğü sahaya çıkan onbirdir tabiki.. Gökhan Edu Lugano Vederson Deivid aurelio selçuk Uğur boral alex kezman ( belki semih ) şeklinde başlaması lazımdı.. çok garip bi şekilde çıkardı zico takımını.. Deivid'i sağa aldı, kazım'ı koydu gokhanı kitledi, maldonado koydu aurelio'yu yordu.. Uğuru geride oynattı, açık verdi.. Bir taraftan kazanabileceği bir maçı zico armağan etti. Galatasaray tarafından bakıldığında.. Galatasaray.. Borçlarının olması, futbolcu parası ödeyememesi vs.. bence o kadar övülecek helal be ne takım denecek özellikler değil.. Bence bu klüb için çok kötü bir durum. Sen ligde şampiyonluğa gideceksin, uefa kupası sahibisin felan filan.. 2 topçuna para veremiyorsun vs.. Bunları bir yana bırakalım.. Teknik direktörsüz galatasaray lafları dönüyor.. Bunların tamamı bir artıymış gibi yansıtılıyor.. Esasında tam bir skandal klübü GS.. Ama oyuncuların hakkını vermek lazım. Gs düşünüldüğünde aslanlar gibi oynadılar demeyi uygun görüyorum.. Son 2 hafta içerisinde Galatasaray kendini iyice topladı.. Şansları yüksek, şampiyon olabilirler.. Olurlarsa ne mutlu onlara.. Volkan Demirel çok büyük bir hata yaptı.. Sakatlığı söz konusuydu vs.. Gol goldür.. Volkan bi gün vezir bi gün rezil.. Olur böyle şeyler futbol bu. Fenerbahçe'de acayip bir düşüş var, chelsea yenilgisi sonrası, ne oldu bu çocuklara, ne oldu bu hoca'ya bilmiyorum.. Ama umarım seneye şl'ye katılma başarısını gösterebilirler. Bu takımıma güvenmediğimden değil, zorlu bir lig olduğundan.. Fenerbahçe'de ciddi bir forvet ihtiyacı var, drogba gibi bişi lazım sanırım.. Çok beğendiğim bir topçu drogba tam Fb'nin ihtiyacı.. Sonuç olarak tekrar tebrik ediyorum, şanssız bir gol yedik ama olsun, o'nu yemesek belki başka yerdik, belki atardık bilinmez.. Başarılar GS.. Tebrikler Gs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 valla orada kasıt yoktu gerçi ama ümitin kalkıp maça devam etmesin beklemiyordum ben. hakan girer şimdi dedim. ehe, ÇOK İYİYDİK BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 adamınbiri said: adamınbiri said: fenerbahçeli arkadaşlardan maç gününe kadar maç hakkında konuşmamasını rica etsem lütfen gerek yok daha sonra bi kaç kısa cümle ile anlatırız olayları. lütfen olayları anlat cezan bitince birkaç cümleyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 CatLikeThief said: evet averajda fener sampiyon olr 2li averaj yok Şu anda genel averajı -38 olsa bile 2 li 3 lü averajda her türlü Fener alır ligi puan eşitliği dahilinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 efenim ben beşiktaşlıyım onu belirteyim önce, maçtan çok keyif aldım. galatasaray sanıyorum sezonun topunu oynadı ümit karan çıkana kadar. defansta emre ve servet çok başarılıydı. aslanlar gibi oynadılar, eğer puan kaybı yaşasaydı üzülürdüm sanırım eheh. tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar