Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Hepimizin bildiği Lennon'ın Imagine'inin en beğendiğim coverlarını toplamaya çalıştım. Bu Eva Cassidy cover'ı. Çok saf ve temiz bir ses. Parçada orjinali gibi ümit dolu ve rahatlatıcı bir hava var. Maynard'ın Imagine yorumu. Maynard'dan beklendiği gibi de umutsuz ve bitmiş bir gelecek tablosu ve ince ince işleyen sözler. Cover'lar arasında en başarılısı bence. Live'dan iyi bir Imagine cover'ı. Bu adamları pek sevmem ama cover gayet başarılı. Indie gibi yapmışlar desem haksız olur muyum bilmiyorum, ama güzel ya. Madonna'dan orjinal bir imagine cover'ı daha. Elektronik müzik gibi, ama biraz da alternatif rock gibi. Değişik olmuş ama, hakkını yemek ayıp olur. Bon Jovi ve Richie Sambora'nın gayet hoş bir cover'ı. Country gibi olmuş, tadından yenmez olmuş. Arkasından da give peace a change'i yapıştırmaları da ayrı hoş. "Jack Jones from hit Australian group Southern Sons joins Tommy Emmanuel on this MTV Basement Tapes special televised in 1991." Gitarlar çok sağlam bunda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 iyi akıl etmişin bu başlığı,+rep maynardın coverını severek dinlerdim diğerlerine de bi bakayım mademB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 maynard güzeldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 A Perfect Circle'ınki orjinalinden bile iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 arcane said: A Perfect Circle'ınki orjinalinden bile iyi. ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bende +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 arcane said: A Perfect Circle'ınki orjinalinden bile iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Nasıl orjinalinden bile iyi diyebiliyorsunuz ki? Tamam müzikal olarak daha çok hoşunuza gidebilir de şarkının anlamına ve amacına çok ters bi havası var. Umut vermesi gereken şarkıyı insanı geren bir şarkıya dönüştürmüşler. Adamı emo yapar valla bu cover dikkatli olun yani. Hatta emoları John Lennon'la tedavi etsinler. Yani tmama ben de müzikal olarak beğendim ama ayıptır bu kadar umutsuz çalındığını duysa mezarında parende atar adamcağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=3ri22ORVo1w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 A Perfect Circle'ın Imagine coverı karamsar değil, umutsuz hiç değil. Ayrıca orijinalinden iyi olan coverlar çok kez yapıldı, bence A Perfect Circle'ın Imagine coverı da bunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Dinleyince aldıım tüm his karamsarlıktı valla. Yani... Notalar falan tamamen karamsar, söyleyiş tarzı. Nasıl iyimser, umut verici olabilir bu cover anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 a perfect circle'a parçanın ruhunu bozmuş olsalarda +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Böyle tamamen burnunu sürçmüş bir biçimdeyken dersin ya "ben sana göstericem ulan" diye.. Derken aynen karamsarsındır ama umutlusundur da. Maynard da öyle yapmış, polyanavari söylemek yerine sürçmüşlüğün hırsıyla dile getirmiş umutlarını.. Ben böyle yorumluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Yani bi yerde öyle gibi sanki evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 jack johnson da çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hiç bir cover orjinalinden iyi olmaz. saçmalamayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 the trogs - wild thing jimi hendrix and the experiance - wild thing gg no remake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Oha yalan :P "Sleepless": Cradle of Filth (cover) > Anathema (orjinal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 sleepless cof'in değil miydi sfsd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben hic begenmedim a perfect circle coverini. cover olmasa, baska sarki olsa ayni sekilde gene begenmem buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 steven wilson'ın the cover versions serisini dinlemeni oneririm ozman. coverin orjinalini gecebilecegine orda yenden inandim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 -Cleglaw- said: hiç bir cover orjinalinden iyi olmaz. saçmalamayın lütfen. Neden olmasın? En basidinden aklıma gelen 1349'un Buried by Time&Dust coverı Mayhem'inkine koyar çok net. Ha bakış açısı, ben De Mysteriis'teki kurbağasal vokali daha bir seviyorum diyen eski toptak Mayhemci kardeşim de kendince haklı oluverir. O zaman ben susuveririm, BENCE çünkü. Yani kulağa bakar, böyle genelleme yapılamaz hele ki müzik konusunda. Imagine açısından ben APC coverını tamamen fanboyluğumdan seviyorum, yakaladığı tad olarak ta hoş buluyorum. John Lennon'dan daha iyi veya daha kötü olmak neden zorunda ki? İkisi de güzel bence kendi yakaladıkları hava açısından. Örnek çok aşırı oldu da aklıma o geldi bir an, idare edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 -Cleglaw- said: hiç bir cover orjinalinden iyi olmaz. saçmalamayın lütfen. Hiç katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar