Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wall-E

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oha oha oha o kadar puan nasıl almış ya? Pixar kralını yapar yani katılırım ama 9.1 #6 nedir ya :D

Hemen indirip izlemeliyim hem bilimkurgu hem animasyon ve okadar puan almış. Hayallerim gerçek olduu :)
Mesaj tarihi:
dory said:
Drakkahn said:
Pixar'dan babam çıksa seyrederim arkadaş...

aynen
heycan yaptim =)

Pixar'dan babam çıksa harbi çok komik olabilir, animasyon halini hiç düşünmemiştim :D
Mesaj tarihi:
O kadar puan almasini anlayabiliyorum, film de antipatik olabilecek tek bir sey yok.

Ama..

Ama eksi puan verebilecek kisiler buyuk ihtimal filmin bizim gelecekte olabilecegimiz asiri obez ve tembel tipler olarak gostermesine kizan su anda obez ve tembel olan tipler.

Cidden kotu hic bir sey yok filmde, her sahnesi, her gondermesi, her dialog u (dialog olmadan nasil dialog yapilir ogrensin herkes :)) filmi daha da guzel yapiyor

Mesaj tarihi:
9'a düşmüş ama olsun,zaten aşırı heyecanlıydım aylardır bekliyordum,şuan kat kat daha heyecanlandım.Film çıktığında İstanbul'da olup sinemada izlemeyi planlıyorum umarım başarırım :D
Mesaj tarihi:
dayanamadım ve cam versiyonunu çekip izledim. Pixar gene döktürmüş. Böle süper bir karakter yaratılmaz. Wall e tek kelimeyle mükemmel.

filmin çok az kısmı diyalog gerisi tamamen robot beden dili :P

Filmi taa eylül ayında Türkiye de vizyona sokacak zihniyetin ben taaa......

allahtan bu filmi türkçe yapsalar da bir sorun olmaz. :D
Mesaj tarihi:
aynı şekil eylül sonunu bekleyemeden izledim. keşke sinemada izleseymişim. mükemmeldi ya valla..en fazla bu kadar güzel olabilir sanırım bi animasyon. 5 yildiz (Y)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
animasyon bizde halen genç, çocuk işi sayılıyor, şimdi tüm genç nüfusta tatillerde, sahillerde, yazlıklarda vs. o bakımdan burda milletin evine döndüğü tarihleri bekliyorlar bkz eylül başı. pixar harbi siliyor yalnız, rakipleri falan olsam ağlardım ya da işi bırakıp gider oraya başvururdum.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Ya valla hangi mantıkla Simpsons dublajlı getirilir ya of :(

Beowulf'u da dublajlı getirip üstüne bide çocuk filmi diye gösteriyorlardı. Sinemada animasyon ille çocuklar için olacak diye düşünüyorlar.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...