Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 imdb #6 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 türkiyeye eylül sanırım. neden okadar geçse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Oha oha oha o kadar puan nasıl almış ya? Pixar kralını yapar yani katılırım ama 9.1 #6 nedir ya :D Hemen indirip izlemeliyim hem bilimkurgu hem animasyon ve okadar puan almış. Hayallerim gerçek olduu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Drakkahn said: Pixar'dan babam çıksa seyrederim arkadaş... aynen heycan yaptim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 dory said: Drakkahn said: Pixar'dan babam çıksa seyrederim arkadaş... aynen heycan yaptim =) Pixar'dan babam çıksa harbi çok komik olabilir, animasyon halini hiç düşünmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 O kadar puan almasini anlayabiliyorum, film de antipatik olabilecek tek bir sey yok. Ama.. Ama eksi puan verebilecek kisiler buyuk ihtimal filmin bizim gelecekte olabilecegimiz asiri obez ve tembel tipler olarak gostermesine kizan su anda obez ve tembel olan tipler. Cidden kotu hic bir sey yok filmde, her sahnesi, her gondermesi, her dialog u (dialog olmadan nasil dialog yapilir ogrensin herkes :)) filmi daha da guzel yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 9'a düşmüş ama olsun,zaten aşırı heyecanlıydım aylardır bekliyordum,şuan kat kat daha heyecanlandım.Film çıktığında İstanbul'da olup sinemada izlemeyi planlıyorum umarım başarırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben de izlemek için can atıyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 dayanamadım ve cam versiyonunu çekip izledim. Pixar gene döktürmüş. Böle süper bir karakter yaratılmaz. Wall e tek kelimeyle mükemmel. filmin çok az kısmı diyalog gerisi tamamen robot beden dili :P Filmi taa eylül ayında Türkiye de vizyona sokacak zihniyetin ben taaa...... allahtan bu filmi türkçe yapsalar da bir sorun olmaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 aynı şekil eylül sonunu bekleyemeden izledim. keşke sinemada izleseymişim. mükemmeldi ya valla..en fazla bu kadar güzel olabilir sanırım bi animasyon. 5 yildiz (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 eve e aşık oldum edit: pardon eva ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Directive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 animasyon bizde halen genç, çocuk işi sayılıyor, şimdi tüm genç nüfusta tatillerde, sahillerde, yazlıklarda vs. o bakımdan burda milletin evine döndüğü tarihleri bekliyorlar bkz eylül başı. pixar harbi siliyor yalnız, rakipleri falan olsam ağlardım ya da işi bırakıp gider oraya başvururdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yine gelicek full bütün sinemalarda türkçe dublaj. bi tek maslakta falan olucak orjinal. çıldırıcam. simpsons bile dublaj geldi %95... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Merak etme o sinemalara gelene kadar DVD'si, 720p'si filan çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ya valla hangi mantıkla Simpsons dublajlı getirilir ya of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bu arada ben ingilizce izledim. Türkçe'sinde Homer'ın "Doh"'unu ne diye çevirmişlerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ssj4songoku said: Bu arada ben ingilizce izledim. Türkçe'sinde Homer'ın "Doh"'unu ne diye çevirmişlerdi? "Ulan" diyedir (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 26 eylul turkiye gösterim tarihi. ama torrentlerde cam cekimi bolca var. dvd rip'inden falan haberi var mı bunun? daha fazla dayanabilecegimi sanmıyorum cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Adam gibi bekle güzel arkadaşım Sarbi, hakettiği kalitede izle. Bu ne böyle tövbe estafurullah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nileppezdel said: Ya valla hangi mantıkla Simpsons dublajlı getirilir ya of :( Beowulf'u da dublajlı getirip üstüne bide çocuk filmi diye gösteriyorlardı. Sinemada animasyon ille çocuklar için olacak diye düşünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Öghghghgh Beowolf'un öyle geldiğini bilmiyordum bak. Çocuklar herhalde Beowulf deniz yaratığını ortadan ikiye yarıp kan banyosu yaparken epey şaşırmış olmalılar jsahdsajkhdkasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bu wall-e nin çoook eskiden bi filmi yok muydu ya? amerikan ordusunun prototip robotlarından birine yüksek voltaj çarpıyor kazara da insan gibi duygusal bi robota dönüşüyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dün akşam izledim dayanamayıp. Acaip güldüm ya süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ben orjinal izledim Beowulf'u 3-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar