Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 konusu açıldı mı hatırlamıyorum,farklı farklı 5 arama yaptım bulamadım,açılsa kusura bakmayın hehe.Neyse; http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/c2/WALL-Eposter.jpg/405px-WALL-Eposter.jpg 2700 yılında,yaklaşık 700 yıldır yalnız başına uzaydaki çöpleri temizleyen Wall-E,artık hayatın anlamını düşünmeye başlamıştır.Yeni bir ev aramak üzere yolculuğa çıkmaya karar verir. Yeni bir Pixar filmi ve stüdyoya göre kendilerinin bugüne kadar yaptığı en iyi film olacak.Bu yaz merakla beklediğim filmler listemde,gerçi her türlü Pixar filmi direk benim listemdedir. Bütçesi hakkında resmi bir açıklama yok ama 250 milyon dolar civari yazan forumlar var ki bu para gerçekse bir görsel şölen beklemeliyiz diye düşünüyorum.Ratatouille'in 150 milyon dolara çekildiği ve stüdyonun en çok para harcadığı film olduğu göz önüne alınırsa :) Wall-E sinemacılara göre sinemada hiçbir şekilde başarısızlığa uğramayacak,senaryosundan ve yeni teknolojiler insanlara umut veriyor.Cars'ın başarısızlığından sonra (ki ben Cars'i da çok sevmiştim :) ) Ratatouille ile birlikte Wall-E stüdyoya ilaç gibi gelecek. Beklentilerin çok büyük olmasının bir sebebi ise yönetmen Andrew Stanton,A Bugs Life ve Finding Nemo'un yönetmeni ve Toy Story'lerin 3 yazarından biri. Filmin son fragmanı; http://www.youtube.com/watch?v=fCcCZOSAtxA Birde şöyle eski fragmanını koyayım,Meet Wall-E http://www.youtube.com/watch?v=UblUO0LjPUg edit:heh birde bunu buldum :) son olsun daha koymayacam sdafsd http://www.youtube.com/watch?v=FuCYarx2AAg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 hehe muthis biseye benziyor, 3 boyutlu afisini gormustum sinemada, tip cok basarili, insallah film de guzel olur. Uzay falan var ki beni fazlasiyla keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Sinemada bende görmüştüm dev bi maket yapmışlardı.Merak ediyordum. Fragman süper çok komik gözüküyor. sabırsızlıkla bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 2. sini izlememiştim süper olcak süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 fragmanlara bile bakmıyorum. pixardan babam çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Fragmanlar çok deli =) Ayrıca doğum günümde çıkıyormuş, yay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 sinemaya düştümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 June 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaye Lazar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 o kadar abartılacak birşey değil bence. short circuit'ten çalıntınmsı gibi geldi bana film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Pixar ve animasyon diyorum,yine efsane bişey geliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ahaha, sinemada izledim fragmanı baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Cars'ın DVD çıktığında açıklaması yapılmıştı filmin,işte 2 sene oluyor sanırım,o zamandan beri bekliyorum.Benim halimi düşünün hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 gayet orjinal konsept ve karekter de basarili kanimca. Pixar yaparsa guzel yapar, calinti malintiya girmez heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Bone said: o kadar abartılacak birşey değil bence. short circuit'ten çalıntınmsı gibi geldi bana film ya konusunu okumadin, ya da short circuiti bilmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 çalsaydı bile pixar çalınca sorun yapmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Karakter süpermiş, 2008 model R2D2 gibi birşey ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ahuahauh fragmanı izledim ve koptum süper ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Pixar döktürmüş yine, adamların şirket profili incelenmeli ve her yaptıklarının nasıl bu kadar enfes olduğuna dair tez yazılmalı, buradan ekonomi olsun, yönetim olsun bu tarz bölümler okuyan arkadaşlara sesleniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Süper olmuş fragmanlar. Filmde eğlenceliye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Pixar'dan babam çıksa seyrederim arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 az once izlemekten geldim filmi. Pixar her filminde yeni bisi buluyo beni mutlu edicek etkilicek. Bir roboticist olarak feci sekilde asik oldum filme, film super espriler ve baya bi sosyal elestiri dolu. Ciktigi zaman Turkiye de kesin gidin, ihmal etmeyin, en bastaki kisa film Presto da ayri komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 imdb de çok puan almış o kadar da imba deildir heralde. şike var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Türkiyeye ne zaman geliyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar