Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivasspor'u Şampiyon Görmek İsteyenler...

huun

Öne çıkan mesajlar

Hehheh hakikaten komplo teorisi olmuş bu; belirtildiği gibi başarıya göre yayın gelirleri dağıtılmaya başlandığından beri yatma olayları azalmıştır tahminimce. 3 puan alırsan 250 bin YTL gibi bir miktar söz konusuydu. Mesela son gençler maçının özetini izledim Sivas'ın, Gençler'in elinden ucuz kurtulmuş Sivas. Tabi hakemin de biraz payı olmuş.

Deathlord, Mehmet Yıldız gidiyor mu harbiden, duyumun var mı? Sanki Trt bir heves edip bombayı bıraktı ya tutarsa diye...
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle Mehmet Yıldız'ı satmak istiyor Bülent Uygun ama yönetim tedirgin biraz taraftar tepkisinden. Yine de uygun bi rakama teklif edilirse kesinlikle satılıcaktır. Çünkü gerçekten Sivasspor'un o transferden yada takastan;) gelicek paraya ihtiyacı var. En son pazarlıklar sürüyor diye duymuştum ama kesin bi bilgim yok açıkçası dediğim gibi GS-FB ikilisinden biri paraya kıyarsa Mehmet Yıldız ligin 2. yarısında sivasspor forması giymez.

edit:inanılmaz bi teklif gelmediği sürece musa+mehmet de satılmaz onu da söyleyeyim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
son gelişmeler doğrultusunda çemberi tekrar kurmaya davet ediyorum sizleri.

hadi geçen sene tartışmalar oldu biraz; şans dendi, vs dendi.

2 sene üst üste zirveyi yoklayan bir takım artık bu eleştirilere cevap vermiş sayılır.

ligimizin lokomotif takımlarının oynadığı rezalet futbolu da hesaba katarsak, geçen sene itirazları olanları da çemberde görmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene de aynı geyikler dönüyodu ne tesadüf.
yok kayseri stad yapmış gençleri aldı yıldızları tuttu kesin potaya girecek seneye derken sepete kaldılar.
sivas için de temeli yok birden ortaya çıktı seneye düşerler dendi adamlar şampiyon olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:
Beşiktaşlı oalrak sivası şampiyon olarak görmek kesinlikle istemiyorum
fener 9 puan geriden gelip şampiyon olsun sevinirim
yeter ki sivas olmasın

Ne alakası var
adam oynadı, oynuyor, terinin hakkıyla alıyor

özeleştiri yapmak gerekirse bu sene haketmedik cidden. açıkçası bu sene fener şampiyon olsa bu kadar sevinmezdim sivas'ın şampiyonluğuna
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
geçen sene de aynı geyikler dönüyodu ne tesadüf.
yok kayseri stad yapmış gençleri aldı yıldızları tuttu kesin potaya girecek seneye derken sepete kaldılar.
sivas için de temeli yok birden ortaya çıktı seneye düşerler dendi adamlar şampiyon olucak.

tamam işte.bi daha şampiyon olamazlar.böyle kötü fener gs nasip olmaz daha kimseye

geçen sene zorladılar.bu sene oldu olacaklar.bence olsunlar.

seneye ilk 5 e girerler.sora 10 sora kümeye oynarlar
Sosyal ağlarda paylaş

BloodyBeast said:
faullu futbolu goz ardi ediliyor. sirf sampiyon olsun diye. ha umrumda da degil kimin sampiyon oldugu.

Ya gerçekten vazgeçmiyeceksiniz değil mi şu mesajlardan?
Mehmet Yıldız eliyle gol mü attı?
Olmayan penaltılar mı verildi?
Ofsayttan gol mü attılar?
3 büyüklerinde bugüne kadar nasıl şampiyon olduklarını bilmiyoruz sanki.Kızabilirsiniz sevmeyebilirsiniz ama bence bu size insanların emeğine bok atma hakkı vermez.
Orda kendini parçalayan adamların hakkını yemektir şu laflar. Yani neden bu kabullenemezlik? Geçen sezon yok Fenerbahçe'nin ardından maç yapıyor bütün takımlarla o yüzden böyle iyi gittiler;bu sezon hakem kayırıyor vs. yahu hakemler 3 büyükleri kayırıyor anadolu takımlarını değil. Bu kadar senedir futbol izliyorsunuz hiç tersini gördünüz mü? Sivas lehine de hatalar oldu tabiki ama aleyhine hiç mi olmadı sanıyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...