eldar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Hehheh hakikaten komplo teorisi olmuş bu; belirtildiği gibi başarıya göre yayın gelirleri dağıtılmaya başlandığından beri yatma olayları azalmıştır tahminimce. 3 puan alırsan 250 bin YTL gibi bir miktar söz konusuydu. Mesela son gençler maçının özetini izledim Sivas'ın, Gençler'in elinden ucuz kurtulmuş Sivas. Tabi hakemin de biraz payı olmuş. Deathlord, Mehmet Yıldız gidiyor mu harbiden, duyumun var mı? Sanki Trt bir heves edip bombayı bıraktı ya tutarsa diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Şöyle Mehmet Yıldız'ı satmak istiyor Bülent Uygun ama yönetim tedirgin biraz taraftar tepkisinden. Yine de uygun bi rakama teklif edilirse kesinlikle satılıcaktır. Çünkü gerçekten Sivasspor'un o transferden yada takastan;) gelicek paraya ihtiyacı var. En son pazarlıklar sürüyor diye duymuştum ama kesin bi bilgim yok açıkçası dediğim gibi GS-FB ikilisinden biri paraya kıyarsa Mehmet Yıldız ligin 2. yarısında sivasspor forması giymez. edit:inanılmaz bi teklif gelmediği sürece musa+mehmet de satılmaz onu da söyleyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 son gelişmeler doğrultusunda çemberi tekrar kurmaya davet ediyorum sizleri. hadi geçen sene tartışmalar oldu biraz; şans dendi, vs dendi. 2 sene üst üste zirveyi yoklayan bir takım artık bu eleştirilere cevap vermiş sayılır. ligimizin lokomotif takımlarının oynadığı rezalet futbolu da hesaba katarsak, geçen sene itirazları olanları da çemberde görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Bir besiktasli olarak bugunku mactan sonra sivasspor olsun istiyorum.. Sen ligin ilk 6 takimini yenmeden nasil sampiyon olmayi hedefliyorsun olma daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Kesinlikle bende varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 sivasspor sampıyon olsun bulent uygun kume dussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 şehir+spor şeklinde ismi olan takımlar avrupaya gidememeli /Cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 vaniLLe said: şehir+spor şeklinde ismi olan takımlar avrupaya gidememeli /Cons Manchester United'ı da almasınlar ozaman ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 manu'nun isim babası İlhan Cavcav'ın büyük dedesiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ay güncelliyodum falan derken 3 post ile post kastım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 sivas şampiyon olana kadar zorlicak belli.şampiyon olsunlar.seneye ilk 10 a zor girerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 geçen sene de aynı geyikler dönüyodu ne tesadüf. yok kayseri stad yapmış gençleri aldı yıldızları tuttu kesin potaya girecek seneye derken sepete kaldılar. sivas için de temeli yok birden ortaya çıktı seneye düşerler dendi adamlar şampiyon olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Beşiktaşlı oalrak sivası şampiyon olarak görmek kesinlikle istemiyorum fener 9 puan geriden gelip şampiyon olsun sevinirim yeter ki sivas olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 DeathLord said: Manchester United'ı da almasınlar ozaman ya :P ligimizin lokomotif takımları demişim, locomotive moscow'u da almasınlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 DoubleW said: Beşiktaşlı oalrak sivası şampiyon olarak görmek kesinlikle istemiyorum fener 9 puan geriden gelip şampiyon olsun sevinirim yeter ki sivas olmasın Ne alakası var adam oynadı, oynuyor, terinin hakkıyla alıyor özeleştiri yapmak gerekirse bu sene haketmedik cidden. açıkçası bu sene fener şampiyon olsa bu kadar sevinmezdim sivas'ın şampiyonluğuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 faullu futbolu goz ardi ediliyor. sirf sampiyon olsun diye. ha umrumda da degil kimin sampiyon oldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bi şampiyonlukla 5.büyük diye söz etmeye başlıcaklarsa hemen olmasın arkadaş bu takım şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 basına verdikleri demeçlerle ama büyük takım oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 şampiyon olması 3 büyüklerin ukalılığını bitirir belki utanç duyarlar trilyonlar harçayıp üç kuruşluk maliyete sahip takımdan fark yediler.vede lige tat katar bizimde daha iyi bi ligimiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Elime mum diksiin kale kapanıyor elini çeken oynamıyor... Şampiyon sivas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Holy said: geçen sene de aynı geyikler dönüyodu ne tesadüf. yok kayseri stad yapmış gençleri aldı yıldızları tuttu kesin potaya girecek seneye derken sepete kaldılar. sivas için de temeli yok birden ortaya çıktı seneye düşerler dendi adamlar şampiyon olucak. tamam işte.bi daha şampiyon olamazlar.böyle kötü fener gs nasip olmaz daha kimseye geçen sene zorladılar.bu sene oldu olacaklar.bence olsunlar. seneye ilk 5 e girerler.sora 10 sora kümeye oynarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 gene kötü oynarlar ya 10 yılda 1 kötü oynuyorlar dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 BloodyBeast said: faullu futbolu goz ardi ediliyor. sirf sampiyon olsun diye. ha umrumda da degil kimin sampiyon oldugu. Ya gerçekten vazgeçmiyeceksiniz değil mi şu mesajlardan? Mehmet Yıldız eliyle gol mü attı? Olmayan penaltılar mı verildi? Ofsayttan gol mü attılar? 3 büyüklerinde bugüne kadar nasıl şampiyon olduklarını bilmiyoruz sanki.Kızabilirsiniz sevmeyebilirsiniz ama bence bu size insanların emeğine bok atma hakkı vermez. Orda kendini parçalayan adamların hakkını yemektir şu laflar. Yani neden bu kabullenemezlik? Geçen sezon yok Fenerbahçe'nin ardından maç yapıyor bütün takımlarla o yüzden böyle iyi gittiler;bu sezon hakem kayırıyor vs. yahu hakemler 3 büyükleri kayırıyor anadolu takımlarını değil. Bu kadar senedir futbol izliyorsunuz hiç tersini gördünüz mü? Sivas lehine de hatalar oldu tabiki ama aleyhine hiç mi olmadı sanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ben Sivas-Trabzon maçını canlı izledikten sonra Sivas'ın şampiyonluğu hakettiğine inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar