Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 cmtesi 3D ^^ gitcem holeyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Merakla bekliyordum, haftasonu gidicem umarım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Hehe gidin gidin muhteşem. İlk filmden de ikinciden de daha güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yarın 3d dublajlı gidicem bakalım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 az önce geldim. güzeldi. 3D nin pek bi muahbbeti yok cok az sahne 3D. başım agrıdı bide gözlük olayından. ama film eglenceli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 gitmelisiniz... çok çok çok eğlenceli.. :) [hr] ps:hanım hanım;onlar benim yavrularım.. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 istinye parkta gittim bu aksam. 3d mükemmel olmuş kesinlikle film zaten ayrı güzel. şahane vakit geçirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ne kadar oluo fiyatlar 3d olunca bi de yer bulması zor di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 3D fiyatları değişmio diye biliyorum ben. çünkü Real D ile extra bi gösterim maaliye olmuyo. Real D, film çekiminde pahalı teknikler kullanılarak yapılıp, normalş projektörle gösterilebilen bişi. Bi gözlük hedesi var extra. Ona da par almazlar fazladan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ben dün gittim şansa halk günüymüş sanırım. 13 ytl'ydi. Ama yer bulmak biraz problem evet. Gitmeden rezervasyon yada bilet alırsanız daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 hanım hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 gözlük parası alıyorlar.. izmir balçova kipa cinebonusta; bilet;8 tl gözlük kullanım bedeli:2.50 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 oha antalya cinebonusta da alırlarsa çalarım gözlüğü =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 nerelerde var istanbulda? tepede,istinye parkta başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 of. -"There's Sid" "Roger that" -"who's Roger" "No. Roger" -"How about we get Sid, and then get Roger?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bella said: nerelerde var istanbulda? tepede,istinye parkta başka? ckmde ve afm ümraniyedeymiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Drall said: oha antalya cinebonusta da alırlarsa çalarım gözlüğü =D haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 İstanbul'da da gözlük parası alıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mortis said: Bella said: nerelerde var istanbulda? tepede,istinye parkta başka? ckmde ve afm ümraniyedeymiş galiba + kanyon cinebonus. ve hayır. gözlük parası almıyolar tabii ki (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Tabii ki demiyim, İzmir'de alan yer varmış. Kanyon ve İstinye Park'ta alınmıyor gözlük parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 hmm almıyorlardır oralarada alınmıyorsa. güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 1 temmuz çarşamba kanyon da gittim,ilk gün olduğundan gençtürkcelle bir bilet alana bir bilet beleşti :D 14,5 tl bilet parası,sanırım alıyolar gözlük için,çünkü 3d daha pahalı biletler,gençtürkcellilere pazartesi perşemce 3d salonlarda extra ücret alınmıycakmış bilginize :) harikaaaaaaydı film bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 -alatariel- said: of. -"There's Sid" "Roger that" -"who's Roger" "No. Roger" -"How about we get Sid, and then get Roger?" efsaneydi ya orası, anlamadı yine de coğu kimse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 türkçede yoktu layn öyle bi espiri! bi de ingilizce izliyim ben indirip eniyisi =D buarada hanım hanım! onlar benim çocuklarım! öldüm sdfgdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 türkçesi daha iyi bence espriler kaçarsa kaçsın yenileri geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar