tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 www.benabazadiilim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 haha www.forumagelenherkizayavsariz.biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 yavşıyoruz valla. = ama şey var, geyikle karışık biraz bizim pati insanın yaptığı yavşama. hani kimileri abartıyor git filan diye de. öyle değil o. sanırım en ideali yeni gelenlerde değil de, pati pette, konu dışında filan yavşamak. böyle oldumu geldiği gibi kaçıyor insanlar. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 o.O tellos nak avt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 beni kaçırabileceklerini sanmıyorum da hepsine birden laf yetiştirmek zor olabilir =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ohooo sen kaşındın valla gel bakalım garbagede ozaman görürsün aefhuaehfuaehfa:D çok korkutmadım dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 yok korkutmadın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 aha hoşlandı benden tabikide korkutmam yaaa yapmam öyle şeyler aefhaeuhaeufhea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 sen bambaşkaymışsın ya =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 sevdi beni sevdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 once beni sevdi... uyku getirdi bana cunku... Balona sahip cik... ozlicen onu... yada bana ver ben gozum gibi bakim ona ha? hade be haci be... bu arada city of heroes eski sanki... ben bi ara baslamistim sonra LEVEL wow deneme surumu verdi biraktim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 wow, city of heroes'e göre çok daha eski aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hoşgeldin 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 dişi olduğunu duydum gibi?? hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 pardon da sen napıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ahah belki cinsel tercihlerim değişir. öğrenelim işte bi zararı mı var ssdfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 var tabi atlama öyle herkeze sıranı bekle bu tarz durumlarda önce bayanlar kuralı geçerli değil yürü git :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 adamınbiri said: var tabi atlama öyle herkeze sıranı bekle bu tarz durumlarda önce bayanlar kuralı geçerli değil yürü git :D ohooo sıranı bekle falan diyo ya =) bir şey mi dağıtıyolar burda, ne sırasından bahsediyosun =) adam gibi hoşgeldin diye herkese teşekkürler, hoşbulduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 buraya geldiysen alışman lazım yavrum XD dişi olduğun için şimdilik öğrenmemiz gereken bazı şeyler; 1) pati insanına alışabilme yetenegine sahip olup olmadıgını sınamak. 2) 1. maddeyi yaptıktan sonra ve geçerli puan aldığını düşündükten sonra her denilene cevap vermemek. 3) yanlışlıkla cevap verdiğin takdirde sonra oturup aglamamak. 4) agladıysan bile bunu belli etmemek. 5) selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 heyt beaaa tutmayın ablamı :D demet ya bi de o hatunun ismini söylesen herşey çok güzel olcak biliyomusun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 6 - ) kk gg thx bai ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 selam msn warmı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hoşgeldin. olm sonra niye patide kız az, olanlar da feminist diye laf ediyorsunuz. olmaz ki bu kadar ilgi. hayret bişi yaav. bildiğin üye işte. (kızların kendileriyle ilgilenmezmiş gibi yapan erkeklerden hoşlandığını duydum onu deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Pati albüm'e gir, resim koy.. Olmaz öle. Bir görelim, sonra asılcaz söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ahah thread gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar