Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 eskiden çok anime izlerdim. ama şimdi bi bakıyorum, bütün o beğendiğim animeler çok çocukça geliyo. iyi bakalım yenileri izliyim diyorum, sağda solda "en kral anime" denilenleri buluyorum, yine çocukça geliyo. çocukça kısmını açayım, yanlış anlaşılma olmasın. adult içerik istemiyorum, ama olabilir de tabi. asıl derdim senaryo, kurgu, diyaloglar, vs ile ilgili. yani istediğim şu ki; lost'ta, bsg'de, scrubs'da ne buluyosak anime izleyince de onları bulabileceğim bişiler olsun. var mı böyle güzel önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 git evangelion izle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ayni yonetmenden iki tavsiye - samurai champloo - cowboy bebop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 valla çoğu zaman "çocukça değil" dedikleri tam tersine daha çocukça geliyo bana. genshiken, nodame cantible, welcome to nhk tarzı animeleri bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 gantz sı izle ondan sonra animenin bittiği yerden mangasına başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 death note kesin izle derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 anime ne kadar kasarsan kas sonuçta "çocukça" çizime sahiptir. yine de izlediklerimden neon genesis evangelion, cowboy bebop, hellsing, full metal alchemist, bir de film olarak ghost in the shell tavsiye ederim. çocuklara değil de yaşı daha büyüklere hitap ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mum zaten söylemiş ama olsun. Cowboy Bebop'u kesinlikle izle. İlk başlarda belki değerini anlamazsın, o yüzden sabret :D. Ayrıca şu animeler de fena değildir. *Hellsing(Vampirler, Kan, vahşet vb.) *Ghost in The Shell filimleri ve TV serileri(Kafa yorduran fakat her izleyişinde ayrı bir zevk veren anime) *Berserk(Bitince mangasından devam edersin. Zaten mangasını bir okudun mu, yetişkinlere yönelik olduğunu ilk bir kaç sayfada anlarsın.) *Claymore(Action, Fantasy,) *Monster(Senaryo ve Kurgu istiyorsan kesinlikle kaçırmaman gereken bir seri) *Vampire Hunter D Bloodlust(Biraz eskidir fakat ilginç ortamları ve orjinal anlatımı ile güzel bir yapımdır.) Genshiken'e eğer "anime dünyası" ile içli dışlı değilsen, henüz pek bulaşma bence. Biraz ağır veya belli seyirci gruplarına özgü espiriler çok. Yine de izlenebilir, fakat bazı sahneler ziyan olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 scrubs ve zaman zaman bsg de bana çocukça geliyor doğrusu heh, biraz daha izah etseydin keşke. fazla idealizm filan mı kastın? neyse ghost in the shell: stand alone complex ve 2nd gig'i tavsiye edeyim o halde. ilk sezonun ikinci bölümünü kaç kere seyrettim, her defasında ağlamaklı oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Bone said: anime ne kadar kasarsan kas sonuçta "çocukça" çizime sahiptir. yine de izlediklerimden neon genesis evangelion, cowboy bebop, hellsing, full metal alchemist, bir de film olarak ghost in the shell tavsiye ederim. çocuklara değil de yaşı daha büyüklere hitap ediyor. heee cocukca butun anime cizimleri bayada cocukcaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 neon genesis evangelion ve full metal alchemist tavsiye etmem, çocukça gelecektir. ayrıca aklıma geldi, vampire hunter d ve ninja scroll da (diğer iki tavsiyem kadar "olgun" olmasalar da) hoşuna gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mum_Chamber said: neon genesis evangelion ve full metal alchemist tavsiye etmem, çocukça gelecektir. ayrıca aklıma geldi, vampire hunter d ve ninja scroll da (diğer iki tavsiyem kadar "olgun" olmasalar da) hoşuna gidebilir. Mum_chamber senin gibi evangeliona çocukca diyenleri teknik dövebilmek için 1.95 lik boyumla kick box yapmaktayım. Adress pls... :P Evangelionun neresi çocukca yaf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 oha herif full metal alchemist ve neon genesis evangeliona çocukça dedi. sadece lolololol diyorum. hiç anime izleme sen. Viktor said: heee cocukca butun anime cizimleri bayada cocukcaymis Sen bana inanma ama mum_chamber neyi kastettiğimin bir örneğini gösterdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 berserk izleyip çocukça bişi görenin anlını karışlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Higurashi no Naku Koro ni 5. bölümden sonra yağmurlu havalarda pencereden dışarı bakamaz oldum. Ama ikinci sezondan fellik fellik kaç. Japonyadaki küçük bir kızın babasını balta ile öldürme olayından sonra ne yazıkki animeyi feci yumuşattılar, üstüne "heyo dostluk arkadaşlık kazansın ^_^" sonu yaptılar. Hatta al sana 1. sezondan mini kliplerle yapılmış yumuşak AMV http://www.youtube.com/watch?v=XF23HOWkCRQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ghost in the shell özellikle de 2. sezon pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Boogiepop Phantom Serial Experiments Lain Ergo Proxy (aslında kararsızım bunu yazmakta) Ghost in the Shell S.A.C. Gasaraki Kenshin OAV serisi #1 : Trust & Betrayal Legend of Galactic Heroes ZZ Gundam haricindeki tüm UC serisi Gundam'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Karas öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Bone said: oha herif full metal alchemist ve neon genesis evangeliona çocukça dedi. sadece lolololol diyorum. hiç anime izleme sen. Bone said: anime ne kadar kasarsan kas sonuçta "çocukça" çizime sahiptir. çelişkilerin adamısın bone. bari mesaj yollamadan önce yazdıklarını oku. @SenariouS: aşağıdaki bölüme istinaden verdiğim örneklerle kıyasladım. animeleri genel olarak değil. Gazanfer said: çocukça kısmını açayım, yanlış anlaşılma olmasın. adult içerik istemiyorum, ama olabilir de tabi. asıl derdim senaryo, kurgu, diyaloglar, vs ile ilgili. yani istediğim şu ki; lost'ta, bsg'de, scrubs'da ne buluyosak anime izleyince de onları bulabileceğim bişiler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 adam kendine yakin muttefik buldugun usanip sana sigindi abi silkeliyip atma yaziktir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 POWER RANGERS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 çocuk musunuz hala anime izliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Marveloth said: POWER RANGERS Power Rangers anime serisi değil ki!!! -rep +ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Offf çıktı Marveloth yine ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 teşekkürler bi sürü yorum için. evangelion ve full metal alchemist izledim çok önce, ve çok beğendim. evangelion en sevdiğim animedir hatta. claymore bi bölüm izledim hiç sarmadı. (bir tek bölümde bu öcü böcü nedir, onları neden bi tek claymorelar öldürebilir, claymorelar çok karizmadır insanlara bulaşmazlar, vs vs mesajı vermek için çoook kasmışlar, rahat olun yahu, 5 bölümde öğrensek de olur.) bunlardan başka daha önce trigun ve witch hunter robin çok beğenmiştim, ama onları da şimdi düşününce çok çocukça geliyo yahu. şimdi olsa izlemem bunları sanırım. önerdiklerinize anime sitelerinden bakıp bi kaç tanesini izliyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar