Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 şimdi kafama takıldı arkadaşlar,konusu tartışılmışsa özür dilerim. Ehliyete yazıldım işte,teorik sınava gireceğim yarın,bizim 3 haftalık sandığımız kurs ise meğerse 1 ay 1 hafta sürüyormuş,3 gün önce telefon geldi işte arkadaşa(roket adam) kursa gelin önemli,sınava giremeyebilirsiniz.Dün gittik işte müfettiş geliyormuş,yoklamalarda çok az varmışız ve bu yüzden sınava giremeyebilirmişiz,son 2 gün yoklamalarda gözükün vs. diyorlar işte müfettiş sınıfları kontrole falan geliyor olmazsanız sınava giremeyebilirmişiz. 3 sınıf açmışlar işte liste asmışlar buralar sizin sınıflar diye ve benim ismim hiçbirinde yoktu,sorduğumda birşey olmaz gir rastgele bir yere dediler bizde kaçtık 2. dersten :) .Neyse işte şimdi sorum şu, Sınav Giriş Belgemi aldım,bugün de çağırdılar kurstan ama gitmek istemiyorum.Şimdi gitmesem,müfettiş girse vs. herhangi birşey olsa bu zamandan sonra sınavımın yanması gibi bir durum söz konusu olur mu ? ek olarakta sınavım yanarsa roket adam ve tutsakemanet nickli kullanıcıların tarafımca öldürüleceğini de buradan bildirmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Ben hiç girmemiştim derslere bilmiyorum sistem değişti mi ama birşey olacağını sanmıyorum. Ama yinede gitmekte fayda var. İşin ucunda 3-4 ay gecikme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Normalde derslere girme zorunluluğu yok biliyorum , ama bizim bu bildiğimiz ondan bundan ve ehliyet kurslarının laylaylom ciddiyetinde olmasından. Resmi olarak öyle bir kural varmı bunu en iyisi kursuna telefon açıp sormalısın bence. Canni nin dediği gibi sonra gereksiz yere beklemek zorunda kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bende derse hiç girmedim direk sınava girdim aldım 3 ay gecikme var CANNİ nin de soyledigi gibi riske atmaya gerek yok git bencede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Horizon said: Normalde derslere girme zorunluluğu yok biliyorum , ama bizim bu bildiğimiz ondan bundan ve ehliyet kurslarının laylaylom ciddiyetinde olmasından. Resmi olarak öyle bir kural varmı bunu en iyisi kursuna telefon açıp sormalısın bence. Canni nin dediği gibi sonra gereksiz yere beklemek zorunda kalma. ben biliyorum devam zorunlululgu yasal olarak var ama kurslar idare ediyo gitmene gerek kalmıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Ozaman kurs gel diyorsa gitmek lazım demekki. Kurs risk görüyorsa vardır bir bildikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 hmm bu roketadam'la diğer arkadaşı işte aramışlar sabah gelin diye şimdi söylediler :) Sorun çıktı,ikiniz gelin demişler.Bakalım ne olacak, neyse akşam gideyim telafi trafik dersine gireyim en azından,ne olur ne olmaz dediğiniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 heh şimdi öğrendim bu ikisinin sınavı iptal edilmiş,ben giriyormuşum :( evraklarda hata yapmış kurs falan,hem sevindim hem üzüldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Bayağı g*te geldik desem yeridir. Bundan yaklaşık bir buçuk ay önce yarın yapılacak ehliyet sınavına girebilmek için sürücü kursu aramaya başlamıştık ve Kocaeli'deki BİLİMKUR sürücü kursunda karar kıldık. Müdürün dediğine göre dersler kayıttan sonraki hafta başlıyordu ve 3 hafta sürecekti, hafta içi her gün saat akşam 6-9 arası. Cuma günleri İstanbul'a döndüğümüzden dolayı kursa gidemiyorduk ve onları da 3. haftanın haftasonu telafi ederiz her türlü dediler. 3 hafta derslere gittik işte, arada kaçtığımız oldu tabii. 3. haftanın sonunda telafiyi pas geçtik sadece. Bu çarşamba ise sınava giriş için belgelerinizi alın diye aradılar, gittik aldık. Sonra ertesi gün bir telefon, bugün derse kesinlikle gelmeniz lazım, yoksa sınava giremeyeceksiniz dediler. Biz de gitti, meğerse o hafta da ek dersler varmış. Nasıl oluyorsa kimse haber falan vermedi. Yani kurs 3 hafta sürecekti ve 3 hafta kursa gitmiştik. Olayın kokusu ertesi gün çıktı. Bu sabah tekrar acilen gelmeniz gerekiyor diye aradılar. Akşam gittim ve.. Sınava giremeyeceksiniz dediler. Önce devamsızlık falan diye salladı bir şeyler, sonra iş biraz ciddiye binince hatalarını kabullendiler. Adamlar bizi akşam 6-9 seansına kaydettireceklerine sabah 9-12 ye kaydetmişler, e sonuç olarak sınıf listesinde ismimiz orada gözüküyordu. 3 hafta boyunca yoklamayı da gelenlerin ismini alarak aldığından kimse yanlışlığı farketmiyordu. Fakat bu hafta başında müfettişler gelmiş, sabah vakti. E elemanlar belgelere bakmışlar, sabah 9-12 dersleri var. Sınıfa çıkmışlar, sınıfta kimse yok. Direkt tutanak tutmuşlar, şu saatte sınıfta kimse bulunamadı ders yoktu, bu seansta ismi yazılı herkes sınava girme hakkını kaybetti diye. 20 küsür kişi . Darkrider ise 6 kişilik başka bi seansta olduğundan ve müfettişler o seansı kontrol etmediğinden yırtmış. Yoksa o da giremeyecekti. Mal gibi kaldık anliicaaanız. Kurs tüm suç bizim diyor, temmuz 5 veya ağustos ortasındaki sınava girin tüm masraflar bizden de dediler. Otobüs ücretine kadar, sınav harcı da dahil. Yalnız sınava İzmitte girmek zorundayız. Temmuz 5 te tatilde olacağım. Ağustos ta da gelesim yok açıkçası. Tatilde arabayla gezerim diyordum, içimde patladı. İşte böyle. Siz siz olun... Seçerken dikkatli seçin. Sonra böyle patlar elinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bende hiç gitmedim kursa adamlar masrafları felan üslenmişler ii olmus bi yandan ama 3 ay yandı ona üzülün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yarın sınava gircek olanlar bugun eski sınavlardan 2 tanesi çözsün geçer ben öyle yapmıştım geçtim ama ehliyeti halen alamadım 300 milyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 heh akşam son olarak o iki sınava bakmayı düşünüyorum,bakalım ya motor ve ilkyardımdan korkuyordum sanırım trafikten kalacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Ben hiçbirşeye bakmamıştım :) Geçersin ya zor birşey yok. Hiç bilmediğim motorsan kopya falan da olmadan 94 almıştım. Düşün yani. En mantıklısını işaretle geçersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ben ivy'nin tavsiyesi üzerine son 4 sınavı ezberleyip girmiştim, motor 100 geldi, ilkyardım 97, trafikte 88 geldi. geçersin rahat rahat çok stres yapma :) ama geç mümkünse, yoksa milletin diline düşersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Aykan said: bende hiç gitmedim kursa adamlar masrafları felan üslenmişler ii olmus bi yandan ama 3 ay yandı ona üzülün. Ya sorma yaa. Yazık arabayla gezecektik. Ne planlar vardı, ne zamandır beklediğim bir olaydı, iple çekiyordum mayıs sonunu. Çok kötü oldu bu yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 1-motora giren havayı hangisi temizler a-su filtresi b-yakıt filtresi c-hava filtresi d-jant kapağı sorular bu ayarda işte. nesine kastırıyorlar ki kurs falan anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 kalp insanın hangi bölgesindedir mi ne öyle bi soru çıkmıştı bana, 5sn stun oldum snavda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 motordan geçemıcegımı hıssedıyorum yarın , stresteyım alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bu memleket bana bile ehliyet verecek ya,işte sonun başlangıcı budur asdf çok kolaydı ya,40 dakika bile sürmedi yapmam ki neredeyse hiç çalışmadan gittim,motor soruları zorladı biraz ondan da 70+ alırım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 roket adam said: Aykan said: bende hiç gitmedim kursa adamlar masrafları felan üslenmişler ii olmus bi yandan ama 3 ay yandı ona üzülün. Ya sorma yaa. Yazık arabayla gezecektik. Ne planlar vardı, ne zamandır beklediğim bir olaydı, iple çekiyordum mayıs sonunu. Çok kötü oldu bu yaa. tikky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Mike said: motordan geçemıcegımı hıssedıyorum yarın , stresteyım alo kopya çek, ben çektim ama dürbün gibi gözlerim var maşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Ehliyet için girilen teori sınavında anlamadığım nokta şu; Trafik ve Çevre Bilgisi ile İlk yardım gibi bireyselden ziyade trafik içindeki herkesi ilgilendiren bölümler kolayken neden sadece beni ilgilendiren motor ve teknik bilgisi soruları kazık oluyor? Trafik içerisindeyken, motordaki yağı ölçmemi gerektiren çizgiler benim ne işime yarayacak? Trafik polisi kontrol için beni durdurduğunda aracımın aktarma organlarını mı soracak bana? (Bi ara vergiler için parayı denkleştirsem iyi olcak, 3 aydır ehliyetimi alamıyorum :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 yok yaa sizin gözünüzü korkutmak için demişler tırsmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 seçil hanım darkrider adlı ballı şerref insanının uzun yazısını okuyup hemen yazmışsın benimkini de okumaya tenezzül etseydiniz böyle demezdiniz :S :S :S tam FAIL oldu bu benim açımdan FAILFAILFAILFAILFAILFAILFAILFAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bu sınavın en kötü yanı geçemeyince milletin sizle kafa bulmasıdır. dikkat ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar