Mirage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Selam, Demin TF2'ye girmek için Steam'i açtım. Gözüme pop-up'ı sokuverdi. "Böö TrackMania Nations Forever beleş, gel oyna" dedi. Zamanında bir iki ay normal TrackMania Nations oynamıştım ve çok zevkliydi. Bu yeni versiyonunda çok şey eklemişler mi bilmiyorum. Araştırmadım da. Ama görünce eski anılar canlandı indiriyorum şimdi. Sizleri de beklerim. Belki TM:N camiasını canlandırır bu steam olayı. Oyun online, arcade bir araba yarışı. Genelde pistler eğlenceli ve baya fantastik oluyor. Ama gerçeğe yakın pistler de olabiliyor. Oyunu öğrenmek kolay, ama uzmanlaşmak aylar yıllar alıyor. Ciddi oynayanlar saliselerle kapışıyorlar. Kendi pistlerinizi tasarlayabiliyorsunuz ve arabanızı (normalde formüla tarzı) boyayabiliyorsunuz. Ayrıca yenilikleri özetleyecek varsa süper olur. Çok tembelim çok. Bilmeyenler için örnek oyuniçi resimler: Edit: Steam dışından da download ediliyormuş, ahanda şurdan: http://www.trackmania.com/en/index.php?lang=en&rub=news_info&id=94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 daha öncede free versiyonu vardı. beni pek sarmadı. flatout kadar kolay, eğlenceli değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 eskisi cok kotu sarmıstı beni... tek sorun cok tekduzeydi atmosfer, etraf yemyesil ortada da duz gri bi yol, burada cok degismis, atmosfer falan daha iyi toprak yollar var, yollar daha karısık, benim cok hosuma gitti, yalnız solo takılırken bolum acma tribi var, boyle her bolumde bronze 1, silver 2, gold 3 madalya sayılıyor, su bolumu acman icin su kadar madalyan olmalı geyigi var... o dert degil zaten gold u almadan diger bolume gecmiyorum =), ama sey tribi var, su bolumu acman icin bi arkadasınla hot seat yapmalısın, su bolumu acmak icin birini invite etmelisin, yok birini buddy list ine eklemelisin falan... simdi bi bolumu acmak icin bi player ı link veya file ile challenge etmelisin diyo da nasıl yapıldıgını bulamadım =)... ama oyun saka gibi sardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Eski TrackMania Nations da hep ücretsizdi zaten. Ücretliydi demek istemedim. Yeni sürümünü tanıtıp biraz canlandırmak istedim ortamı o kadar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 eskisini oynuyordum bir aralar indiriyorum bunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 kötü bunlar ya yarış hissini vermiyo, time trial sadece. bence bir de farklı milletin birbirine çarpabildiği circuit mod yapsalar daha güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Orası doğru. Aslında şöyle carmageddon gibisinden online mi oyun yok mu? Böyle 15-20 araba birbirini kıra döke yarışsa, tuzak falan koysa. Revolt mu ne vardı onun daha vurdulu kırdılısı. Carmageddon gibi işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 flatout oyna girişirsin en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 aslında flatout hamachi takılabiliriz. topic başka yerlere gidiyor sanki 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ya indirdim oyunu ama kuramıyorum eski oyunun kurulu olması lazım diyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Ben Steam'den kurdum. Öyle bir sorun olmadı. Ama Steam kurulumu 650-700MB civarındayken normal kurulumu 500MB civarındaydı. O yüzden çok da şaşırmadım. İndirdiğin yerde yazıyor olması lazım ama onla ilgili bir şeyler. Eski oyun da ücretsiz. En kötü ihtimalle onu da indirmen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ben gamershell'den indirdim, yine 500mb, hic sorun vermedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 trackmania feci sarar insani, ben oynuyorum deli gibi. "laths" nicki ile gorulebilirim her an her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 multi oynarken 1. olursan ülkenin milli marşını çalıyo ya o çok hoşuma gidiyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 benm indirdiğim 1 gb :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B.O.R.A. Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Selamlar, Steam'den indirip kurdum, lakin online olmaya çalışırken "http error 403" diye bir hata veriyor. Forumlardan okuduğum kadarı ile portlar ile ilgili bir hata imiş. Şimdiye kadar herhangi bir oyun yada programda portlar ile ilgili bir problem yaşamamış olmama rağmen istenen portları açtım. Genede aynı hatayı almaya devam ediyorum. Sorunu yaşayan veya çözümü bilen eden varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 kardeşimin account u ile oynamaya başladı 157. yim şu an türkiyede :D nickim Aiko ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 kullanıcı adım enes1905 artık hangisini kabul ederse ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 solo daki mapler çok güzel bi de saksofonlu müzik çalıyor bazı haritalarda güldürüyor kırmızdaki haritalar çok piskopat son 15 haritayı açamadım. multiplayerda haritalar çok farklı, alışmak için çok oynamak laızm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ben kırmızılarda son 4 e geldim daha kasmadım onları hepsini gold ile bitirdim ilk 50de flnım heralde şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 multide oynuyorum suggested server kısmından sunucu seçiyorum ama hala sonuncuyum dünya klasmanında. yarış bitirdiğim falan da var yani niye böyle oldu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 o sonuncuyum dediğin sayı toplam oyuncu sayısı olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Yok değil. Önce ülkedeki toplam oyuncu sonra benim sıram çıkıyor(du) ki olayı çözdüm :) Birkaç yarış daha bitirdim sıralama 170 binlere geriledi. Ok devam ederim artık oyuna, bayağı sardı oyun. Özellikle seçtiğiniz bi server var mı yoksa benim gibi suggested dan gelişine mi seçiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 2 türk serveri var ikisinde de çok lag oluyo genelde suggested takılıyorum. login name ini ver eklyiim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 zombietr olması lazım. laths ı da ekledim hala req. bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar