Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TrackMania Nations Forever - Steam


Mirage

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Demin TF2'ye girmek için Steam'i açtım. Gözüme pop-up'ı sokuverdi. "Böö TrackMania Nations Forever beleş, gel oyna" dedi. Zamanında bir iki ay normal TrackMania Nations oynamıştım ve çok zevkliydi. Bu yeni versiyonunda çok şey eklemişler mi bilmiyorum. Araştırmadım da. Ama görünce eski anılar canlandı indiriyorum şimdi. Sizleri de beklerim. Belki TM:N camiasını canlandırır bu steam olayı.

Oyun online, arcade bir araba yarışı. Genelde pistler eğlenceli ve baya fantastik oluyor. Ama gerçeğe yakın pistler de olabiliyor. Oyunu öğrenmek kolay, ama uzmanlaşmak aylar yıllar alıyor. Ciddi oynayanlar saliselerle kapışıyorlar. Kendi pistlerinizi tasarlayabiliyorsunuz ve arabanızı (normalde formüla tarzı) boyayabiliyorsunuz.

Ayrıca yenilikleri özetleyecek varsa süper olur. Çok tembelim çok.

Bilmeyenler için örnek oyuniçi resimler:





Edit: Steam dışından da download ediliyormuş, ahanda şurdan: http://www.trackmania.com/en/index.php?lang=en&rub=news_info&id=94

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eskisi cok kotu sarmıstı beni... tek sorun cok tekduzeydi atmosfer, etraf yemyesil ortada da duz gri bi yol, burada cok degismis, atmosfer falan daha iyi toprak yollar var, yollar daha karısık, benim cok hosuma gitti, yalnız solo takılırken bolum acma tribi var, boyle her bolumde bronze 1, silver 2, gold 3 madalya sayılıyor, su bolumu acman icin su kadar madalyan olmalı geyigi var... o dert degil zaten gold u almadan diger bolume gecmiyorum =), ama sey tribi var, su bolumu acman icin bi arkadasınla hot seat yapmalısın, su bolumu acmak icin birini invite etmelisin, yok birini buddy list ine eklemelisin falan... simdi bi bolumu acmak icin bi player ı link veya file ile challenge etmelisin diyo da nasıl yapıldıgını bulamadım =)... ama oyun saka gibi sardı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Steam'den kurdum. Öyle bir sorun olmadı. Ama Steam kurulumu 650-700MB civarındayken normal kurulumu 500MB civarındaydı. O yüzden çok da şaşırmadım.

İndirdiğin yerde yazıyor olması lazım ama onla ilgili bir şeyler. Eski oyun da ücretsiz. En kötü ihtimalle onu da indirmen gerekir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Steam'den indirip kurdum, lakin online olmaya çalışırken "http error 403" diye bir hata veriyor.

Forumlardan okuduğum kadarı ile portlar ile ilgili bir hata imiş.
Şimdiye kadar herhangi bir oyun yada programda portlar ile ilgili bir problem yaşamamış olmama rağmen istenen portları açtım.
Genede aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Sorunu yaşayan veya çözümü bilen eden varmıdır?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...