ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 nileppezdel said: Ya daha az içmek istemeyenler varsa? Dedigim gibi disaridan öyle söylenebiliyor fakat uygulandigindan bu yana rahatsiz olan birini görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 İşyerinde çalışacak adam bunu kabul edebilir. Sigara yasağından önce tersanelere çözüm bulunsun o açıdan. Dediğim gibi devlet dairelerinde yasak olsun, yetmedi açık havada dağılıp gitmesi sebebiyle saçma da olsa sokakta bile yasak olsun ama özel işletmelerde işletmecinin keyfine bırakılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Göz göre göre vatandaşını zehirleyen, öldüren bir madde bence devletlerce yasaklanmalı yani üzerine yazdık daha neolsun demek yanlış. Madem zararlı o zaman yasaklanmalı. Tabi arkasındaki korkunç kulisler ve para gücü ile zor ama KEŞKE yasaklasalarda çocuklarımız :) hiç tanışmasa :) Evet efendim 4 gün oldu bırakmaya çalışıyorum. hehe Duru hanım resti çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Abso ok iyi diyorsun da yaşama hakkı olduğu gibi kendini zehirleme hakkı da var. Başkalarını zehirleme hakkı yok ama özel işletmeler ben burada izin veriyorum zehirlenmek istemiyorsanız girmeyin diyebilir. Bunda bir sakınca görmüyorum. Zehirlenmekten rahatsız olmayanlar girer, takılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 said: rahatsız olup olmama meselesi değil olay. işyerlerinin de çalışanlarına sağlık riski taşıyan koşullarda çalıştırmama gibi bir yükümlülüğü var. Duyan da zanneder ki bar çalışanları lokanta çalışanları kurtarın bizi bu dumandan, zorla çalıştırılıyoruz ölüyoruz diyorlar. Çoğu kendileri de sigara içiyor zaten. Bu yasanın yaptığı tek şey bir sürü kendi iradesiyle çalışan, para kazanan insanın koltuk eleştirmenleri tarafıdan işsiz bırakılmasına yol açmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 18 yasındayım ve içiyorum aslında yasaklanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Arkadaslar kimse kusura bakmasin ama kapali olan heryerde mumkunse yasak olsun. Hadi iciyorsunuz kendinizi zehirliyorsunuz ama icmeyenleri daha cok zehirliyorsunuz. Pasif iciciler olarak bizde asiri derecede etkilenmekteyiz (bilimsel olarak kanitlanmistir) Ben icmedim 27 senedir, icmeyede niyetim yok. Cok icmek isteyen cikar disari icer yada girer kutu kadar odaya tikis tepis zehirlenir ordaki X sayidaki insanla beraber. Birde icmeyin sagliginiza olan zararlarinizi gectim kesenizede asiri zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 said: Cok icmek isteyen cikar disari icer yada girer kutu kadar odaya tikis tepis zehirlenir ordaki X sayidaki insanla beraber. Birde icmeyin sagliginiza olan zararlarinizi gectim kesenizede asiri zarar. ...yada sen gidersin sigara içilmeyen bir işletmeye müşteri olursun, sigara içenler de kendilerine hizmet vermek isteyen bir işletmeye müşteri olurlar. Kimse kimseye zarar vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ve herkes özgürlüğünü yaşar, mutlu da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Fakat gelen yasak diyor ki, icecekler disari ciksin icin ve böyle herkes mutlu olsun. Ayni sey oldu. Bu arada zararsiz bir vatandasi disariya atmaktansa digerlerini rahatsiz eden birini disarida bekletmek daha akillica duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Halk sağlığını tehdit ediyor sigara o yüzden yasaklanmalı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 eroin meroin hep serbest olsa, yolda sokakta ceksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bu yorumunun mantigi bile yok ama yasa sigarayi yasaklamiyor, bu yasa sigara icmeyenleri sigara icenlerin zulmunden koruyor, bir mekan kapaliysa ve mekan senin ozel alanin degilse sigara icemezsin diyor, butun medeni ulkelerde aynisini diyor. nileppezdel said: İğrenç birşey, bazıları dumanı zararlı diye rahatsız oluyor insanların özgürlüğü kısıtlanıyor. Çok demokratik AKP bu konuda da referandum yapsın bakalım yasaklanıyo mu yasaklanmıyo mu? İngiltere'de de var demeyin o da iğrenç. :( PS: Sigara içmiyorum ayrıca, ama bana batmıyor milletin içmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Amaçları insan sağlığını korumak olduğuna inansam sonuna kadar destek veririm ama malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 pasif içicilik berbat bi şi. sigarayı içine çekene filtre varken size hiçbir bok yok! dahası bolca kimyasal içeriyor güzel de bi site var. are you ok with that? http://www.areyouokwiththat.com/ ben sigara vs. kullanmıyorum. evimde, arabada içirtmem. bizde bu yasak uygulanmaz bence ama olması bile yeterince iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 aquila said: eroin meroin hep serbest olsa, yolda sokakta ceksek. heroin vurun akilaya nazımım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 lol yararlı zararlı olayına girilecekse top 5'de 1) eroin 2) ketamin 3) alkol 4) kokain 5) sigara 9) LSD (uzun süreli kullanım dışında zararsız) 14) marijuana 18) ecstasy (uzun vadeli zararı 0 olduğu kanıtlandı) alkolü de yasaklayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 alkol içerken yanındakilerin derisine, deri altına, damarına falan dökmek suretiyle onların da bünyesine alkol girmesine sebep oluyor musun? sigarada ise ben istemesem de benim pasif içici olmama sebep oluyorsun bu arada e ile ilgili bilgilerinin kaynağı neresi merak içerisindeyim. şu ana kadar okuduğum her şey ile ters düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 http://www.bbc.co.uk/sn/tvradio/programmes/horizon/broadband/tx/drugs/ online izleyebilirsin, 10-15 yıl araştırma yapan insanlara danışıyorlar ayrıca sigara EU'da yasaklandıktan sonra gençler arasındaki sigara kullanımı %20, alışkanlık olarak başlayanlar %15 artmış genel popülasyonda... 40+ yaşta doğru etki yapıp -%10 düşürmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Absolut said: Göz göre göre vatandaşını zehirleyen, öldüren bir madde bence devletlerce yasaklanmalı yani üzerine yazdık daha neolsun demek yanlış. Madem zararlı o zaman yasaklanmalı. Tabi arkasındaki korkunç kulisler ve para gücü ile zor ama KEŞKE yasaklasalarda çocuklarımız :) hiç tanışmasa :) Evet efendim 4 gün oldu bırakmaya çalışıyorum. hehe Duru hanım resti çekti. Duru büyümüş :) Bırakmaya çalışan insanlara vesile olur bu yasakta, ne kadar söylensekte sağlığa olan yararı ortada birşey sonuçta. Alışma sürecinde hepimize kolaylıklar diliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Absolut said: Halk sağlığını tehdit ediyor sigara o yüzden yasaklanmalı. :) evet bence de. ayrıca seda sayan da halk sağlığını tehdit ediyor. onu da yasaklayalım. bülent ersoy ise deadly damage veriyor. :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yasaklansa da gençler sigarayla tanışmasa diye bir şey yok... -18 olup da sigara alamayacak insan tanımıyorum ben... yasaklar, yasak maddeye teşvik eder; sigarayı/tütünü silemezsiniz dünya üzerinden... enviye/rolling tobacco olarak döner gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 amacı sigara kullanımını azaltmak veya durdurmak değil ki.. sigara içmeyenleri pasif içicilikten korumak. yoksa bana ne içenin sigarasından. isterse zıkkımın kökünü kurutsun sarsın içsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yok yanlış cevap basın açıklamalarında sigara kullanımını azaltmak için de yazıyor, yoksa ben basın açıklaması yazmıyorum kafamdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 peh her sigara konusunda açılan threadın saçma sapık derecede uzaması beni rahatsız ediyor. evet pasif içicilik kaka. adamda sokakta içmiyin dememiş.okulda hastanede orda burda içilmesi yasaklanıyor. ama sokakta yasaklanması faşizan,sıçarımda avrupaya,ortaköy sahilinde oturmuşum bi sigara yakmışım,kime ne zarar? ( sana zarar diyen salağın önde gideni yada terbiyesizdir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar