Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent, MP4, Altyazı Problemi.

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Yav durum açık. An Inconvenient Truth (2006) çektim, zaten bunun altyazısı yoktur salla ya dedim. O yüzden en yüksek seederli MP4 versiyonunu çektim torrentten. Sonra gördüm ki divxplanette altyazısı var.

Alet Quicktime de açıyor filmi. Media Player ile açılmıyor. Nasıl yapayım sizce? Altyazılı izlemek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bsplayer kullanma aman ha. genelde kulaktan duyma, diğer player'ları hiç kullanmamış insanların kullandığı bir program :P

Media Player'dan kastettiğin nedir anlamadım.
Windows Media Player mı,
yoksa K-Lite Codec Pack ile gelen Media Player Classic mi?

WMP'yse, salla WMP'yi. Film izlemek için pek zevkli bir program değil.

MPC ise, MPC'nin quicktime desteği var zaten, neden ekstradan Quicktime yükledin ki onu anlamadım.
MPC ile her formatı açabiliyorsun. Buna MP4 de dahil.
MP4'ü MPC ile aç, srt dosyasını da filmin üstüne sürükle bırak. Mis gibi izlersin.
Sosyal ağlarda paylaş

bsplayer'ın birçok kötülüğü var, say say bitmez.
ancak en hoşuma giden, bsplayer kullananların "abi bunu reklamsızını arıyorum, ne güzedi eskiden reklamsız" felan geyikleri :P

bsplayer, mpc ve gomplayer'ın yanında başarısız bir playerdır bana göre.
en önemli nedeni, codec problemi yaşatması. şimdiye kadar tonla program kullandım, özellikle nimo codec pack zamanında bsplayer, videolarda hep sorunlu gösterirdi. ondan sonra vlc ve mpc ile tanışmış ve sorunsuz oynattıklarını gördüm.
belki de vlc ve mpc'nin en büyük avantajı, bozuk dosyaları bile açıp gösterebilmesi. buna karşın bozuk video olduğunda bsplayer da bozuk gösterirdi ya da hiç göstermezdi.

gerçi k-lite codec pack sonrasında codec'ten kaynaklı sorunlar minimuma indi ama yine de mpc'nin büyük bir avantaja sahip olduğunu söyleyebiliriz.

dip not olarak söyleyeyim,
normal windows media player yerine (başlat->çalıştır) mplayer2 yani eski sürüm windows media player, codecli video oynatmada daha başarılıdır. daha sorunsuz ve stabil video izleyebiliyorsunuz. mpc öncesi hep mplayer2 kullanırdım ben.
mpc de zaten mplayer2 düşünülerek yapıldığı için, windows media player yerine mpc kullanılması daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...