roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Yav durum açık. An Inconvenient Truth (2006) çektim, zaten bunun altyazısı yoktur salla ya dedim. O yüzden en yüksek seederli MP4 versiyonunu çektim torrentten. Sonra gördüm ki divxplanette altyazısı var. Alet Quicktime de açıyor filmi. Media Player ile açılmıyor. Nasıl yapayım sizce? Altyazılı izlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 vlc kur (ama onun altyazı ayarlaması falan büyük bela) bsplayer veya gomplayer kur. lam kur kmplayer'ı da sonra hiç başın ağrımasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ya birşey kurmadan bir çözümü yok mudur. media player kalabalığından hoşlanmıyorum mümkün olsa quicktime ı bile kaldıracağım. klite codec pack artı media player tüm işimi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bsplayer + Son codek ler işini görür. Ben sorunsuz açabiliorum mp4 leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 MP4 dosyalarını açabiliyorum. Sorun MP4 ü Quicktime'da srt uzantılı divxplanetten çektiğim altyazıları ile beraber nasıl açabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 açamazsın işte bsplayer ile yapıcan onu, veya başka bir player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Hımm. Tamam o zaman. Sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 donanım yazılım'a alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bsplayer kullanma aman ha. genelde kulaktan duyma, diğer player'ları hiç kullanmamış insanların kullandığı bir program :P Media Player'dan kastettiğin nedir anlamadım. Windows Media Player mı, yoksa K-Lite Codec Pack ile gelen Media Player Classic mi? WMP'yse, salla WMP'yi. Film izlemek için pek zevkli bir program değil. MPC ise, MPC'nin quicktime desteği var zaten, neden ekstradan Quicktime yükledin ki onu anlamadım. MPC ile her formatı açabiliyorsun. Buna MP4 de dahil. MP4'ü MPC ile aç, srt dosyasını da filmin üstüne sürükle bırak. Mis gibi izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 WMP kullanıyorum. MPC yi de bi denerim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Bone said: bsplayer kullanma aman ha. genelde kulaktan duyma, diğer player'ları hiç kullanmamış insanların kullandığı bir program :P ne kötülüğünü gördün aga oynattığım her filmi açtı daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bsplayer'ın birçok kötülüğü var, say say bitmez. ancak en hoşuma giden, bsplayer kullananların "abi bunu reklamsızını arıyorum, ne güzedi eskiden reklamsız" felan geyikleri :P bsplayer, mpc ve gomplayer'ın yanında başarısız bir playerdır bana göre. en önemli nedeni, codec problemi yaşatması. şimdiye kadar tonla program kullandım, özellikle nimo codec pack zamanında bsplayer, videolarda hep sorunlu gösterirdi. ondan sonra vlc ve mpc ile tanışmış ve sorunsuz oynattıklarını gördüm. belki de vlc ve mpc'nin en büyük avantajı, bozuk dosyaları bile açıp gösterebilmesi. buna karşın bozuk video olduğunda bsplayer da bozuk gösterirdi ya da hiç göstermezdi. gerçi k-lite codec pack sonrasında codec'ten kaynaklı sorunlar minimuma indi ama yine de mpc'nin büyük bir avantaja sahip olduğunu söyleyebiliriz. dip not olarak söyleyeyim, normal windows media player yerine (başlat->çalıştır) mplayer2 yani eski sürüm windows media player, codecli video oynatmada daha başarılıdır. daha sorunsuz ve stabil video izleyebiliyorsunuz. mpc öncesi hep mplayer2 kullanırdım ben. mpc de zaten mplayer2 düşünülerek yapıldığı için, windows media player yerine mpc kullanılması daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar