Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/righteouskillposter.jpg Heat'ten sonra ilk defa aynı filmde rol alacak olan Al Pacino ve Robert De Niro'lu Righteous Kill,2008 yılının en merakla beklenen filmlerinden biri.Konusuna gelince; David Fisk ve Thomas Cowan New York Polis Teşkilatı'nda görev yapan iki polistir. 30 yıllık hizmetten sonra, emekliye ayrılmayı bekleyen iki ortak, rozetlerini sandıkları gibi kolaylıkla teslim edemeyecekerdir. Onları sırlarla dolu bir cinayeti çözme işi beklemektedir. New York'ta bilinen bir kadın tacirinin cesedi ile karşılaştıklarında, daha önce işlenen bir cinayetle benzerliğini görürler. Ancak cinayetler burada bitmez. Suç dünyasından isimler birer birer aynı yöntemlerle öldürülmeye başlanır. Tüm ipuçları bir seri katili işaret etmektedir. Ancak bu seri katil yalnızca suçluları öldüren ve polisin yapamadığını kendi yapmaya karar veren bir katildir. (kaynak, www.film.gen.tr) Bu iki usta ismin yanında ise Carla Gugino,John Leguizamo,Donnie Walhberh,50 Cent gibi isimlerde rol alıyor,filmin yönetmeni ise 88 Minutes,Fried Green Tomatoes gibi filmlere sahip Jon Avnet. Bu sene merakla beklediğim filmlerden biri,Pati kapalıyken fragmanını izlemiştim ve bayağı sevmiştim.Biraz önce yine rastgeldim de aklıma geldi konusunu açmak :) http://www.iwatchstuff.com/2007/11/07/righteous-kill-pacino-denir.jpg Fragmanı; http://www.youtube.com/watch?v=N0FwkxFOKmc Güzele benziyor bayağı :) edit:yok resim mesim çıkmıyor sdf bir tane yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Inside Man, De Niro, Pacino falan görünce aha şaheser geliyor gibisinden okudum ama.. Senaryo çok klişe geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 heat çekilirken yamulmuyorsam babalar genelde bir araya gelmemeye özen göstermişlerdi. cgi saolsun geyiği falan da vardı o zamanlar '_' bu sefer kral gibi çıkar oynarlar inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Darbukalı Sympathy for the Devil da iyiymiş. Robert de Niro ölür bu filmde bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ben beğenmedim. Film değil de diziye benziyor. O müzikler ne öyle lol. DeNiro ile Pacino'yu yan yana görmesem hiçbirşey ifade etmeyecekti. Onlardan da öyle üstün bir performans beklemiyorum açıkçası, bu fragmandan sonra hiiç beklemiyorum, sadece yanyana gördüğüme şaşırdım :P Konuyu okuyunca Zodiac gibi sert bir film aklıma geldi, o ikili öyle bir filmde buluşsa yer yerinden oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 merak ettim şimdi, iki efsane yanyana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Fragman çok boktan zaten onu tartışmaya gerek yokta,bu iki ismin bir araya gelmesi beni asıl heyecanlandıran olay.Ayrıca; Asteroth said: Darbukalı Sympathy for the Devil da iyiymiş. heh güzel ama sevmedim nedense,GNR'ın coverdan sonra beğenemiyorum diğerlerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yok mu başka izleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 de niro ile al pacino yu cikarirsan filmden geriye hic birsey kalmiyor. film cok kotu ama hastasi oldugum 2 asmis kisi beraber oynuyor, halay cekseler izlerim yani. pek bir beklentiniz olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Innuendo said: halay cekseler izlerim yani. haha aynen :) neyse şu kısır dönemde izlenecek en düzgün şeylerden biri en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 iki süper aktörün yer aldığı çok yetersiz bir film olmuş bence. yönetmen bir tarz yaratamamış, öyle olayı anlatan bir film olabilmiş sadece. çok basit de bir aldatmacası var o kadar yani hiç beğenmedim. merak edenler için bilgisayar monitöründen izlenebilir bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Beğenmedim filmi. Al pacino ve Robert De niro ya gitmemiş. Filmde bi kere kurgu yok senaryo yok hiçbirşey yok. Sarışın kızın rolü nedir? Öyle ki Spider dan başka işe yarayan rol yoktu.Ustaların haricinde. İki ustaya yakışmayan bir film olmuş.Çok büyük beklentim vardı hayal kırıklığı ile ayrıldım. Filmin tek amacı seyirciyi terse yatırmak.Genelinde film sıkıcı. Ustlara saygı için gidilir filme açıkcası başkası oynasaydı tavsiye etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 denirolu videoyu gosterince filmin başında, zaten anlıosun pacinonun yaptıgını aslında, yoksa filmin basından sonunu koyarak belgesele ceviremezler filmi, pacino figuran gibiyken de baskasına yaptırmazlar cinayetleri zaten. ters köşeye yatırma olayı da yalan, çok saçma ve iğrenç bi film, en basından biliodum sonunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Berbat bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 sırf al pacino ve robert de niro nun hatrına katlandım filme.çok çok kötü bir film.hani bi film yapalım,al pacino ve robert de niro oynasın,gerisine koy gitsin tarzı bi film. senaryoyu konuyu falan konusmıcam konuşmaya gerek yok berbat:) robert de niro biraz oynamış.mimiklerden falan kurtardı azıcık.al pacino bitsede gitsek tarzı oynamıs :).bu arada hakkaten yaslanmıslar ya.nerde o heatteki al pacino ile de niro :) yani filmin sonunu tahmin etmemek imkansız gibi birşey.de niro nun karaktere o kadar yuklenmişlerki kesin o diildir diosun izlerken :).saçma gereksiz bir film.hiç izlememiş ve de niro ve pacinonunda bu filmde hiç oynamamıs oldugunu varsayıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Bi benmi sevdim filmi be :P Gerçi al pacinonun içinde bulunduğu herhangi bi filmi seviyorum ben bi şekilde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Çok monoton bir filmdi. Filmin başından itibaren bir terslik olduğu çok belli edilmiş. Morgan Freeman bu filmde olacaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bu akşam 21:15'te TRT1'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar