Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Righteous Kill

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/righteouskillposter.jpg

Heat'ten sonra ilk defa aynı filmde rol alacak olan Al Pacino ve Robert De Niro'lu Righteous Kill,2008 yılının en merakla beklenen filmlerinden biri.Konusuna gelince;

David Fisk ve Thomas Cowan New York Polis Teşkilatı'nda görev yapan iki polistir. 30 yıllık hizmetten sonra, emekliye ayrılmayı bekleyen iki ortak, rozetlerini sandıkları gibi kolaylıkla teslim edemeyecekerdir. Onları sırlarla dolu bir cinayeti çözme işi beklemektedir.

New York'ta bilinen bir kadın tacirinin cesedi ile karşılaştıklarında, daha önce işlenen bir cinayetle benzerliğini görürler. Ancak cinayetler burada bitmez. Suç dünyasından isimler birer birer aynı yöntemlerle öldürülmeye başlanır. Tüm ipuçları bir seri katili işaret etmektedir. Ancak bu seri katil yalnızca suçluları öldüren ve polisin yapamadığını kendi yapmaya karar veren bir katildir. (kaynak, www.film.gen.tr)

Bu iki usta ismin yanında ise Carla Gugino,John Leguizamo,Donnie Walhberh,50 Cent gibi isimlerde rol alıyor,filmin yönetmeni ise 88 Minutes,Fried Green Tomatoes gibi filmlere sahip Jon Avnet.

Bu sene merakla beklediğim filmlerden biri,Pati kapalıyken fragmanını izlemiştim ve bayağı sevmiştim.Biraz önce yine rastgeldim de aklıma geldi konusunu açmak :)

http://www.iwatchstuff.com/2007/11/07/righteous-kill-pacino-denir.jpg

Fragmanı;

http://www.youtube.com/watch?v=N0FwkxFOKmc

Güzele benziyor bayağı :)

edit:yok resim mesim çıkmıyor sdf bir tane yeter
Sosyal ağlarda paylaş

Ben beğenmedim. Film değil de diziye benziyor. O müzikler ne öyle lol. DeNiro ile Pacino'yu yan yana görmesem hiçbirşey ifade etmeyecekti. Onlardan da öyle üstün bir performans beklemiyorum açıkçası, bu fragmandan sonra hiiç beklemiyorum, sadece yanyana gördüğüme şaşırdım :P

Konuyu okuyunca Zodiac gibi sert bir film aklıma geldi, o ikili öyle bir filmde buluşsa yer yerinden oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
iki süper aktörün yer aldığı çok yetersiz bir film olmuş bence. yönetmen bir tarz yaratamamış, öyle olayı anlatan bir film olabilmiş sadece. çok basit de bir aldatmacası var o kadar yani hiç beğenmedim. merak edenler için bilgisayar monitöründen izlenebilir bir film.
Sosyal ağlarda paylaş

Beğenmedim filmi. Al pacino ve Robert De niro ya gitmemiş. Filmde bi kere kurgu yok senaryo yok hiçbirşey yok. Sarışın kızın rolü nedir? Öyle ki Spider dan başka işe yarayan rol yoktu.Ustaların haricinde.
İki ustaya yakışmayan bir film olmuş.Çok büyük beklentim vardı hayal kırıklığı ile ayrıldım.
Filmin tek amacı seyirciyi terse yatırmak.Genelinde film sıkıcı.
Ustlara saygı için gidilir filme açıkcası başkası oynasaydı tavsiye etmezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

denirolu videoyu gosterince filmin başında, zaten anlıosun pacinonun yaptıgını aslında, yoksa filmin basından sonunu koyarak belgesele ceviremezler filmi, pacino figuran gibiyken de baskasına yaptırmazlar cinayetleri zaten.

ters köşeye yatırma olayı da yalan, çok saçma ve iğrenç bi film, en basından biliodum sonunu..

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
sırf al pacino ve robert de niro nun hatrına katlandım filme.çok çok kötü bir film.hani bi film yapalım,al pacino ve robert de niro oynasın,gerisine koy gitsin tarzı bi film.

senaryoyu konuyu falan konusmıcam konuşmaya gerek yok berbat:)

robert de niro biraz oynamış.mimiklerden falan kurtardı azıcık.al pacino bitsede gitsek tarzı oynamıs :).bu arada hakkaten yaslanmıslar ya.nerde o heatteki al pacino ile de niro :)

yani filmin sonunu tahmin etmemek imkansız gibi birşey.de niro nun karaktere o kadar yuklenmişlerki kesin o diildir diosun izlerken :).saçma gereksiz bir film.hiç izlememiş ve de niro ve pacinonunda bu filmde hiç oynamamıs oldugunu varsayıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...