TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Başka erik yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 oof ooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 açılmıştı tarafımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 daha önce açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 aramaya inanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 PÖHF aptal ilkokul esprilerini topic diye açmak moda oldu ya. olmamış. evet olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 he he .. Her aklına gelen aynı topic'i açıyor.. Biz de içeriğini bilerek giriyoruz.. Okuyoruz.. Çok mu boşuz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bilmıyım ki ben de. severim iğrenç esprileri yaparım da hatta insanlar benden kaçıyorlar bu yüzden evet kaçıyorlar. inanılmaz geliyor ama iğrenç espri yaptığım için insanlar beni sevmeyebiliyor sonra paticiğe gelip konu açıyorum ben de datmin oluyorum bundan önceki altı satırı da salladım bu arada ama bilmıyım dedim ya iğrenç espri.. esprç iğreni espnç iğreri esenç iğrpri bu böyle gider. ama bilmıyım olmaz gibi ya olmamalı. there is samting wrong in the tabela ay think. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar