Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Bir süredir odam dışında hiçbir mekan, ortam da rahat edemez oldum. Hani çıkıyorum dışarıya, içten içe mutlu bir şekilde arkadaşlarla buluşucam, muhabbet edicez diyerek çıkıyorum evden, ama mahalleden çıkıp durakta otobüsü beklemeye başladığım süreden yine odama girene kadar gereksiz bir rahatsızlık oluyor içten içe ve bu dışarda bulunduğum sürece daha rahatsız edici olmaya başlıyor. Dışarıda bulunduğum süre boyunca sürekli bitse de gitsek, odama dönsem diye geçiyor aklımdan. Aslında elimi attığımda istediğim şeyi, istediğim gibi bulamamak sorunum, uzun süreler odamla ilgilenmediğimde de aynı şeyi hissediyorum. Bunu farkettiğim herhangi bir vakitte düzenlemem gerektiğini hissediyorum, gece, gündüz, işim olsun, olmasın, düzeni yeniden tutturana kadar yapmam gereken şeyi beceremiyorum. Bir iki sene öncesine kadar düzenli bile değildim, hoş büyüdüm, asi gençlik tavırları filan kalmadı artık. Düzen de güzel bir şey, ama bunun kimi zamanlar takıntı halini alması beni biraz rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 oda, düzen falan değil sorun internet bagımlılıgı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bulunduğum mekanda internet olması da bir şey değiştirmiyor(arkadaşda kaldığım zamanlar, mobil cihazlar, etc.), aynı şekilde rahatsız oluyorum. Evet, haberler, filmler, müzikler, pek çok şeyimi burdan karşılıyorum, internetsiz yapamam sanırım, ama bu durumun internetle pek alakası yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Fistan said: oda, düzen falan değil sorun internet bagımlılıgı bence. +1 bencede bi ara bende de vardı dışarıya çıktığımda eğlenemiyodm yavaş yavaş atlattım bunu dsfg ama kesinlikle internetten yada oynadın bi online oyun varsa ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Marl0_on said: Bir süredir odam dışında hiçbir mekan, ortam da rahat edemez oldum. "DA" BİRLEŞİK! LOL GOTCHA LOL LOL ROFL konuya dönersek (vay anasını, 180 derece) aynısı bende de var, hoş bişey değil. internet veya online oyun değil de, genel olarak teknoloji bağımlılığından ve makineleşmeden, yabancılaşmadan olabilir sanırım, fakink saks. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bende bu olay evden çıkana kadar var yapışıyorum eve çıkmak istemiyorum çok sıkılcakmışım gibi hissediyorum çıkınca mutlu oluyorum ama yine sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 her şeyi mutlu ve güzel kıl kendin için ne olabilecekse . bunun için bir şeyleri feda et . daha sonra internetten alakanı kes. yaparsın,azıcık da iradeli olmak kaydıyla tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 askere git! (bknz.Montla sıç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 geçmiş bu. ben farkında değilmişim. eve girmiyorum artık. afd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Saeros said: Marl0_on said: Bir süredir odam dışında hiçbir mekan, ortam da rahat edemez oldum. "DA" BİRLEŞİK! LOL GOTCHA LOL LOL ROFL konuya dönersek (vay anasını, 180 derece) aynısı bende de var, hoş bişey değil. internet veya online oyun değil de, genel olarak teknoloji bağımlılığından ve makineleşmeden, yabancılaşmadan olabilir sanırım, fakink saks. :< sen hiç konuşma. tecrübe ettik. hem de nelere ne tehditlere karşı çıkmıyorsun dışarı asgfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 evinde kendini daha güvende hissettiğin için olabilir mi? eğer kendine karşı birazcık güvensizsen, ya da kendinle ilgili beğenmediğin bir yanın varsa dışarıya çıktığında kalabalık yerlerde rahatsız olman çok doğal. sanırım genel insan psikolojisi böyle. benzer şeyleri ben de yaşıyorum dönem dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yalan ya eve gitmio bu adam paso dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 lol harbi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar