fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 serinin belki de en kötü pes i olan pes 2008 den çok az da olsa sıkıldığımdan olsa olacak, dedim ki bu oyunu oynayayım bi. allahım ne kadar kötü bir oyun. ne kadddar kötü ama akıl sınır tanımaz cidden. dayanamadım ve çıktım oyundan. grafikleri o kadar kötü ki hele, yani tamam grafikte harikalar beklemiyoruz da insan oyunu böyle sürerken piyasaya biraz utanır.. her yerde gördüğünüz görüntüler falan direk konsol versiyonlarından, sakın inanmayın. bu topic i açmamdaki salt amaç, kimsenin bu oyuna para harcamamasıdır. bu para oyunu almakta olur, efendim demosunu indirmekte olur, o sırada kota aşımına verilen, elektriğe verilen para olur, bir başkasının p0rn indirmesine engel olmakta olur, yapmayın lütfen bunları, daha iyi kaynaklara ayırın paranızı. bakın küresel ısınma falan var. yapmayın. rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Hocam pes 2008 serinin en kötü oyunuysa sana fifa 94'ü, sensible'ı yapan kadro bile oyun beğendiremez. En sevdiğin winning'i seç, ömrün boyunca onu oyna. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Geçen canım fifa 99 çekti yükledim ama xp de çalışmadı =/ Ne alaka denecek belki ama benim için fifa nın en iyi versiyonudur az nostalji yapayım dedim ama içimde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 road to world cup 98 i süsleyip euro 2008 diye sürselerdi oynardım. ayrıca pes 2008 serinin en kötüsü, ama yine de deli gibi oynuyorum heh beğenmyiorum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Xbox ve Playstationda UEFA gayet basarili geldi bana sahsen... guzelligi mutliplayer ozellikleri ve Be a Pro (veya bundaki Captain your Country) modu, netten 5v5 atmak cok basarili, ha normal 1v1 futbol bayiyor fifada maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Pyro said: Geçen canım fifa 99 çekti yükledim ama xp de çalışmadı =/ Ne alaka denecek belki ama benim için fifa nın en iyi versiyonudur az nostalji yapayım dedim ama içimde kaldı. Salon futbolunun olduğu versiyondu değil mi bu? Ve ilk defa santradan düz koşu ile gol atmanızın engellendiği versiyon. :D Benimde bayağ hoşuma gidiyordu. Amam benim favorim Fifa 96 köşe gönderine inip CTRL ile orta açardın direk kafa gol :) BU WASD olayı sondadan çıktı space ctrl falan kullanıyorduk. :P Hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 salon futbolu 98de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 CoolRider said: Ve ilk defa santradan düz koşu ile gol atmanızın engellendiği versiyon. :D Benimde bayağ hoşuma gidiyordu. Amam benim favorim Fifa 96 köşe gönderine inip CTRL ile orta açardın direk kafa gol :) BU WASD olayı sondadan çıktı space ctrl falan kullanıyorduk. :P Hey gidi günler hey. 2000'de de atılıyordu yav öyle goller? Hatta her ortanın kafayı bırak röveşata golü olduğu fifa 2001 vardı sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 salon futbolu 97 de. gecenlerde futsal vardi gaza geldim buldum fifa 97 cd sini amaacamadim xpde. bi kıyak gecseler ekleseler salon futbolunu yeni oyunlara cok şahane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 FIFA 98'de de salon futbolu vardı. Bende orjinal olarak bulunan ilk oyundur kendisi. Kesinlikle eminim olduğuna ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 98de salon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 fizban said: serinin belki de en kötü pes i olan pes 2008 den çok az da olsa sıkıldığımdan olsa olacak, dedim ki bu oyunu oynayayım bi. allahım ne kadar kötü bir oyun. ne kadddar kötü ama akıl sınır tanımaz cidden. dayanamadım ve çıktım oyundan. grafikleri o kadar kötü ki hele, yani tamam grafikte harikalar beklemiyoruz da insan oyunu böyle sürerken piyasaya biraz utanır.. her yerde gördüğünüz görüntüler falan direk konsol versiyonlarından, sakın inanmayın. şimdi oyundan çıktım ben de, indirdiğim için kendime lanet ediyorum da malesef inceleme yazısı yazıcam bi de oyunla ilgili o yüzden mecburen oynuyorum. ea sports kapansın artık rica ediyorum. ea yetkililerine sesleniyorum, bu arkadaşlar sizleri her sene yeni oyun yapıyoruz diye uyutuyor, kadroları güncelleyip menüleri değiştirip sattırıyorlar. ya da siz de bundan haberdarsınız ve para harcayan insanları dolandırıyorsunuz. başaramıyorsan artık yapmazsın bi oyunu. ne gereği var her sene her sene oyundan soğutup fifa adını kirlettiniz. pes 2008 de serinin en kötü oyunu evet ama ps3 versiyonu öyle. ps2 versiyonu gayet muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 10 sene olacak ne konami ne de ea tekrar salon futbolunu oyuna sokmayı akıl edemedi. fifa 97 de en sevdiğim maç şekli indoor du. Allah ne verdiyse abanıyordun duvardan sekiyordu bir yerlere gidiyordu. Ps3 de pes 2008 nasıl olurda yavaşlar? (orjinal oyun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 nileppezdel said: FIFA 98'de de salon futbolu vardı. Bende orjinal olarak bulunan ilk oyundur kendisi. Kesinlikle eminim olduğuna ;) heh aynen,Top Gun ve Oddworld'le birlikte aldığım ilk üç orjinal oyundan biri,hala saklarım özel bir kutuda hepsini :) Salon vardı diye hatırlıyorum bende,zevki bir farklıydı ya. Ayrıca santradan goller 2002'de de atılıyordu,hatta böyle arkasından alevimsi birşeyler çıkıyordu falan,ne salakçaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 2002 world cup'taydı o özel şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 world cup oyunlarının en iyisi 98'de gelmişti. zaten fifa'nın da en iyisi bence 98'de çıkandı. playstation'ı yeni aldıgım zamanlar oynardım da, öyle büyük keyif hiçbir fifa oyunundan almadım, zaten pek oynamadım sonra cıkanları gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 World Cup 2002de ortasahanın santra civarlarında full abanarak şut çekip falso tuşlarından birine basınca garanti gol oluyodu, saçma. En iyisi 98di evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Hakan Şükür bile atardı oralardan o kadar saçma yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 fifa 99 bu serinin en güzel oyunudur kesinlikle bence. ki gerçek fifa seven herkes de bana katılacaktır diye düşünüyorum. yanlış anlamayın fifa 98 e kötü falan demiyorum, en muhteşem oyunlardan biriydi 98. ama 99 daha iyiydi online özellikleriyle falan. az mı lig yaptık kaç yaptık ya of. nhl ve nba de iyiydi o zamanlar ama bence. hatta mouse ile oynanan nhl en güzelleriydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 nileppezdel said: Hakan Şükür bile atardı oralardan o kadar saçma yani :D Hakan Şükür zaten yıldız oyuncu (ayrı bi saçmalık) olduğundan otomatik nişan alıyodu (nişan almak) :D Fifa99 oyananblirlik , yapay zeka ve zorluk açısından 98in biraz dah ageliştirilmişidir. Ama gerek 98 dünya kupası elenelerindeki gerçek maçlar (196 tane ülke takımı ve 11 lig var oyunda) gerek 98 dünya kupası atmosferi derken 99u geçiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 99 yönetir kesinlikle. 99dan sonraki fifa serisinden her türlü nefret eder internet kafede görsem başımı çeviririm ama 99 yönetir. euro 2000de kenardaki koca balon adamlar güzel espriydi bi de onu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 99 yüklü bende hala :D Dwight Yorke falan var harika bişi Djorkaeff falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 robbie fowler efsaneydi o oyunda yanlış hatırlamıyorsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar