Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 İşte böyle arkadaşlar. Ben böyle bir bal, böyle bir gerzeğim. Yapılabilecek ne var şu an? eşşek gibi çalışmıştım bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ne diyebilirimki gg reroll rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 L2P diyebiliriz ancak sana, 1 seneni ziyan etmişin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Geçmiş olsun bence yok. Ama bir de posta yolu ile başvurmayı deneyebilirsin : ) Ayrıca, buraya yazıp buradan cevap bekleyerek vakit kaybetmeye lüzum görmüyorum. ÖSYM'yi ara eminim bir şekilde bilgilendirme yaparlar.. Ya da karaborsa'ya bak.. Yapılmış başvurulardan satın al. LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 çüş lan küfürlük adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hadi unuttun, bari geri hatırlama : ) LoL. Tarihe bak, kaç gün geçmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Eşeği Niğde'ye sürmenin zamanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ben baban olsaydım sağlam bi döverdim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 wowu bırakıp hayata dönmek lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bırak öss üzülsün ona giremedin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ahah bende hagi salakmış o diyodum abicim seni 4 kere uyardım ben niye böyle yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Kafani opeyim senin unutkan herif. Ara çabuk ösymyi. Ben böyle böyle hastaydım ölüyodum tırıvırı acındır kendini postayla geç başvuru tarihi var mı öğrenmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Bu mantaliteyle ÖSS'ye girse ne olacakki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Abi dilden giriyodum zaten, netler cillop gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 zaten öss öss olalı, ardanın dilden derece yapmasından beri senin gibi eziyet görmedi. ben annen olsaydım, odunları suya yatırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hiç mi kimse söylemedi yazıktır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Abi, ÖSYS'ye giren sensin, gireceğin sınavın başvuru tarihleri, sınav zamanı, vb.. herşeyi bilmesi gereken de sensin. Nasıl unutursun yaa ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ahah sınava kalkamazsın kaçırırsın falan neyse de başvuru yapmayı unutmak nedir ya? İlk başta kendine yaptığın hakaretleri görüyorum ve arttırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 zunu eğitim bölümünden banlamak lazım, insanlara kötü örnek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Süpersin valla, ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 nasıl olur ya? mezun musun? bizim okulda son hafta yapmayanları tek tek topladılar hatırlattılar felen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Niye bana bok attınız be 2 dakkada ahah sorry, epic fail xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 epic fail resmi koyacaktım da, yetersiz kalacak. ösym'yi arayıp drama çekmekten başka yol yok gibi = herşeye rağmen takdire şayan bir davranış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 A tribute to Dom; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar