Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürkü 3 saniye görebilmek

porsuk

Öne çıkan mesajlar

Onemli bi konuda gereksiz saptırımlar yapılıyo. Tamam oradaki rakam abartıda bu şekilde mavraya vurulması işin beni rahatsız etti açıkcası. Kötülemek amacıyla söylemiyorum ama resimelerde baktığınızda kendini belli eden tek bi isim var. 2 resimide gösterdiğinizde sence hangisi bizim liderimizdir dediginizde gurur duyulası bi şey var ortada. Tamam biraz şekilci bi yaklaşım ama sanırsam 2 resme bakarak kimse aksini savunamaz.

Önemli Not:Hiç bir şekilde saçmalayan yada suyunu çıkaran arkadaşları kötülemek amaçlı yazmıyorum. Bana Yanlış geldi birazcık oturup düşünün bence bu tarz şakaları yapmadan önce.
Sosyal ağlarda paylaş

e atatürk kadar vakur duruşlu devlet başkanı değil bizde dünyada bulabilir misiniz şu günlerde? herkesi onunla kıyaslamaya gerek yok.

rüzgar üflese devrilecekmiş gibi duran, zar zor minnacık adımlarla yürümekten saat 9'u 5 geçe anıtkabir'e yetişemeyen başbakanımız yok en azından artık, duruşu vs'yi geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
e atatürk kadar vakur duruşlu devlet başkanı değil bizde dünyada bulabilir misiniz şu günlerde? herkesi onunla kıyaslamaya gerek yok.

rüzgar üflese devrilecekmiş gibi duran, zar zor minnacık adımlarla yürümekten saat 9'u 5 geçe anıtkabir'e yetişemeyen başbakanımız yok en azından artık, duruşu vs'yi geçtim.

hasta ve hastaliktan hayatini kaybetmis turkiyeye kac sene hizmet edip bes kurus hortumlamamis bir insanin ardindan boyle konusman uzucu
ayipladim yadirgadim yakistiramadim

olunun ardindan hakkaten ayip
Sosyal ağlarda paylaş

yaşarken de söylüyordum aynılarını, ölüyken de söylerim. o hesaba göre hitler, stalin, mao vb'nin arkasından da konuşamamak lazım.

başbakanlığı gökten indiği halde türkiye'ye 2000'de ikinci dünya savaşı ekonomisi yaşatan birine ne kadar beddua etsem azdır. az sıkıntı çekmedik ve kendi özel nedenim sebebiyle hala da onun beceriksizliğinin sıkıntısını yaşıyorum hergün.

hakkındaki en hafif temennim mezarında dönmesi olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece kendisi beceriksiz olsa da çevresine becerikli insanları toplasaydı gene beceriksiz demezdim, o da bir beceridir. hem beceriksiz olup, hem de çevresine beceriksizi toplayan insana ise beceriksiz lafı bile az.

viktor yapma, unuttun herhalde ikinci dünya savaşı'ndan beri en büyük ekonomik kriz olduğunu. öyle şiddette olması için birşey yoktu ortada, biliyoruz hepimiz gördük neler yapıldı. neyse girmeyeceğim o konuya şu başlıkta hiç.

hastaysan çekilirsin, yerini zombi olmayan birine bırakırsın. zombi halinle bu işlere girişirsen elbette ki ona göre de eleştirisini alırsın. kanserle mücadele eden bisikletçi değil sonuçta, onun gribiydi bilmemnesiydi milyonlarca insanın hayatını etkiliyor. sadece ecevit'e yönelik değil bu eleştirim zaten ama onda gördük en kötü örneğini.

bu eleştirimi dalga geçmeye de çeviriyorsam bu ecevit'in ülkeyi soktuğu durumda benim de normalde alabildiğim kendi ilacımı sigortadan alamamam ve perişan olmamdır. az bile sövdüğümü düşünüyorum şahsen, kolum sakat kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir hic de degil. Ataturk`un hayati boyunca karsi savastigi seyi nasil simdi Ataturkculuge uygunmus gibi onume surebilirsin gozlerime inanamiyorum. Ataturk her zaman bilimi ve akilciligi savunmustur sen ise bizzat sahsini peygamberlestirmekten hatta tanrilastirmaktan bahsediyorsun. Peygamberlestirmek ya da tanrilastirmak demek akil unsurunu tamamen ortadan kaldirmak demektir; bilim unsurunu tamamen ortadan kaldirmak demektir. Ataturk hayati boyunca taassubu, insanlarin bagnazliklarini, akil ve bilimden uzakligini degistirmeye calismis hayatta en hakiki mursit ilimdir demistir. Hayatta en hakiki mursit benim dememistir. Akili her seyin ustune koyarak bir milleti ummetten ulusa, kuldan vatandasa cevirmis, siz kalkip bana ne diyorsunuz !

Gercekten o kadar ama o kadar saskinlik icerisindeyim ki hayatinizin gobegine oturttugunuz, hayat felsefenizi yasladiginiz sahisa 180 derece ters seyleri hem de onun zati hakkinda savunuyorsunuz. Bu memleket gercekten bitmis.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi resmi büyütüp baktığın zaman orada kaç cumhur başkanı ve kaç kral olduğu yazıyor
bende ona bakaraktan yazdım yani bu benim sallamam falen değil burada hemfikiriz sanırım
bir diğer problem işte aman efendim bu şekilde yüceltmezsiniz
ancak putlaştırırsınız yav hem bi dünya bilimsellikten konuşursunuz
hemde kalkıp burada kaç kişilerdi kaç kişi değillerdi saçmalamasını çevirirsiniz
yok ya burada boyle konular işlenilmiyo lanet olsun
Sosyal ağlarda paylaş

İnternette elden ele dolaşan hatta televizyon programlarında gösterilen bir Atatürk fotoğrafı var: Masada davetliler ve merkezde Atatürk yer alıyor. Fotoğrafın altında "Yıl: 1928. Türkiye Cumhuriyeti henüz beş yaşında. Atatürk'ün masasında tam 32 kral ve 62 cumhurbaşkanı var. Ama bütün gözler Atatürk'ün üzerinde" yazıyor. Oysa araştırmacı Avni Özgürel, fotoğrafın Sovyet Devrimi'nin yıldönümünde Rus Elçiliği'nde çekildiğini söylüyor. Masadakiler de davete katılan Rus diplomatlar.

budur
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
yaşarken de söylüyordum aynılarını, ölüyken de söylerim. o hesaba göre hitler, stalin, mao vb'nin arkasından da konuşamamak lazım.

başbakanlığı gökten indiği halde türkiye'ye 2000'de ikinci dünya savaşı ekonomisi yaşatan birine ne kadar beddua etsem azdır. az sıkıntı çekmedik ve kendi özel nedenim sebebiyle hala da onun beceriksizliğinin sıkıntısını yaşıyorum hergün.

hakkındaki en hafif temennim mezarında dönmesi olabilir.

ya konu ile pek bir alakasi yok ama suanki ekonomi nasilki ? euro olmus 2000 dolar olmus 1300 herseye zam geliyor. herseyden vergi aliniyor. hani tamam cok anlamam ekonomist degilim. ama seninde olmadigini tahmin ediyorum. ama nasil suan ekonomi iyi diyebiliyorsunuz? yani ekonominin iyiligini ben nasil anlayabilirim bana ozel mesaj olarak atarsan cok sevinirim. Cunku ben, sizin baska dunyada yasadiginizi zannetmeye basladim. Ozel mesaj konusunda ciddiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...