Narbonzar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 İngiltereli ISP firması Virgin , hız için site sahiplerinden para istemeye başlayacak.Bu da istenmeyen blogların sitelerin vs çok az hızda çalışmasını ve zamanla internetin bir kaç büyük sitenin tekeline geçmesini sağlayacak. Gerçi banane türkiyede öyle bir şey yok veya daha uygulamaya geçirmemişler diyebilirsiniz ama yinede bir göz atmanızı istiyorum.Başkalarına ön ayak olmadan.. http://stopvirgin.movielol.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Bu zaten Amerika'da uzun süredir varmış. Net neutrality adı altında eleştiriyorlarmış felan. Bizde başlar mı bilmiyorum. Ama mahkeme kararlarıyla halkın internetinin engellenmesi daha büyük bir sorun bizim için diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hatun cok hasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 dostum bu nasıl virgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Abiler çok doğru konuşmuş, ablayıda çok doğru bir şekilde kullanmışlar. Sırf ablanın göğüs dekoltesini tekrar görmek için bu videoyu baştan sona izleyecek insan bulunur. Vay be, kadın ne kadar önemli bir figür yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 vay hippiler vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Sağdaki eleman Athene, kız da onun kız arkadaşı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 virgin onun videolarının hızını düşürecek diye bu olaya el atmışlar sanırım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Athene for president abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 athene az uyu dinlen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Diyorum neden tanıdık geliyorlar, Athene lan http://digg.com/tech_news/STOP_VIRGIN_NET_NEUTRALITY_MOVEMENT_SPEAKS_OUT en üstteki iki yorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Silphatos said: athene az uyu dinlen ya (tu) Hislerime tercuman oldun. Bu çakallar youtube videolarında da hatunu kullanıp sazan avlıyolar :) Birde eleman nereliyse aksanı çok ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 stop virgin make every girl woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ilginçmiş, aslında bu richard branson un fikirlerine aykırı ama virgin media ceo su'nun projesi diyorlar. valla richard isterse 2. dünya yaratır o kadar diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 athene for president canım orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Athene kimdir? Neden unludur bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 konu feci sapmış yalnız. athene fanları birazdan resimler doldurcak gibi bir his var. (athene kim yav bu arada...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Athene, efsane paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Level 1-70 1 days 2 hoursta kasmış bir hayvan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 LathspeLL said: Athene kimdir? Neden unludur bu kadar? dünyanın en iyi paladini sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Hatunun dekolteye bittim ben :P Zaten dünyanın her yerinde internete saldırılar başladı, insanların özgürleşmesi her türlü birilerine batıyor. Ayıp! Bırakın da özgür olalım kardeşim, en azından internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Hatun Athene nin uykulu gözlerine hasta olmuş herhalde! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 CoolRider said: Silphatos said: athene az uyu dinlen ya (tu) Hislerime tercuman oldun. Bu çakallar youtube videolarında da hatunu kullanıp sazan avlıyolar :) Birde eleman nereliyse aksanı çok ağır. belçikalı diye biliyorum. intihar edicem falan olayları da vardı mesela bunların. herhangi bir konu için tepki çekme amaçlı yapıyorlar hepsini , amaçları o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ròffel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Benim analamdığım diğer siteler hiç mi çalışmıcak yoksa onların yavaş dediği ama tr standartlarında olan 4 mbti falan mı çalışıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar