Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Virgin Media'nın İnternet Kısıtlaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İngiltereli ISP firması Virgin , hız için site sahiplerinden para istemeye başlayacak.Bu da istenmeyen blogların sitelerin vs çok az hızda çalışmasını ve zamanla internetin bir kaç büyük sitenin tekeline geçmesini sağlayacak.

Gerçi banane türkiyede öyle bir şey yok veya daha uygulamaya geçirmemişler diyebilirsiniz ama yinede bir göz atmanızı istiyorum.Başkalarına ön ayak olmadan..

http://stopvirgin.movielol.org/
Mesaj tarihi:
Bu zaten Amerika'da uzun süredir varmış.
Net neutrality adı altında eleştiriyorlarmış felan.

Bizde başlar mı bilmiyorum. Ama mahkeme kararlarıyla halkın internetinin engellenmesi daha büyük bir sorun bizim için diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Abiler çok doğru konuşmuş, ablayıda çok doğru bir şekilde kullanmışlar. Sırf ablanın göğüs dekoltesini tekrar görmek için bu videoyu baştan sona izleyecek insan bulunur. Vay be, kadın ne kadar önemli bir figür yahu.
  • Admin
Mesaj tarihi:
ilginçmiş, aslında bu richard branson un fikirlerine aykırı ama virgin media ceo su'nun projesi diyorlar.

valla richard isterse 2. dünya yaratır o kadar diyim :)
Mesaj tarihi:
Hatunun dekolteye bittim ben :P

Zaten dünyanın her yerinde internete saldırılar başladı, insanların özgürleşmesi her türlü birilerine batıyor. Ayıp! Bırakın da özgür olalım kardeşim, en azından internette.
Mesaj tarihi:
CoolRider said:
Silphatos said:
athene az uyu dinlen ya

(tu) Hislerime tercuman oldun.

Bu çakallar youtube videolarında da hatunu kullanıp sazan avlıyolar :) Birde eleman nereliyse aksanı çok ağır.

belçikalı diye biliyorum.

intihar edicem falan olayları da vardı mesela bunların. herhangi bir konu için tepki çekme amaçlı yapıyorlar hepsini , amaçları o :)
  • Yeni Oluştur...