Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de Pati Dışında RunUO serveri mevcut mudur?


Selamon

Öne çıkan mesajlar

Efendim soru gayet açık bir şekilde başlıkta yazıyor. Oyuncu ortalaması en azından bir 15-20 arası olan, yaş ortalaması 17+ üstü, kemik bir kadronun oynadığı ama harbiden oynadığı tüm özellikleriyle açık bir RunUO serverı arıyorum. Bulan, bilen varsa ne olur bana haber versin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mmm... Turk serverlarında oynayıpta neyapcan ya. 2 günde kapanıyolar o yüzden tavsiye etmem. paran varsa oside oyna yoksa uodreams te oyna ben ordayım 1 yıldan fazla zamandır. yakında kr yede geçicek. Gün içi anlık player ortalaması 200 civarı. bazen 500 playere yaklaştığı oluyor bazende 100 ün atına iniyor. ama genelde sabah akşam 200-300 civarı. bütün ek yamaları tam, bence osiden sonra bulabileceğin en kaliteli serverlardan biridir. staff larıda çok kaliteli. avrupa çapında. sıfır lag. 5 yıllık sanırsam, ne bi char res ne de item res geldini gördüm, çok kaliteli yani. italyan serveri ve guildimden başka türk bulamssın. ama insan zamanla alışıo. multi açmaya felan kalkışma banlanıyon. guildimin yarısı banlandı da. server bi kr ye geçsin hayırlısıyla guildimiz kalabalıklaşıcak senide alabilirim o zaman yanıma, istersen tabi... sitesi www.uodreams.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, sizin Selamon'um :P

Okulun serverında zaten oynuycam, ama okulun serverı benim için yeterli olmuyor, UOda biraz daha etkileşimi, grup questlerini filan severim, o yüzden okul serverı dışında bir oluşuma daha ihtiyacım var.

UODREAMS makul göründü gözüme, sitesini inceliycem, açıkçası dediğin kadar başarılıysa OSI ye para vermenin anlamı yok, yalnız şunu netleştireyim, server tamamen OSI klonumu yoksa, bizim Türk serverlarındaki gibi abidik gubidik eklentiler var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uodreams'te abuk sabuk sistemlere kesinlikle raslamassın. hatta reklamlarında %100 osi felan denir. Osideki yeniliklere en çabuk uyum sağlayan serverlardan biridir. ( ama osinin yerini kesinlikle tutamaz! ) eğer başlıycaksanız kurallar bölümünü çok iyi inceleyin. kuralları biras katı ve affı olmuyor.
Ayrıca yakında avrupada kingdom reborn a geçen ilk server olucağından iyi bir player akışı yaşanabilir. isteyen 2d ilede bağlanabilecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uodreams fena görünmüyor, 14 günlük OSI deneme hedesini kullanmayı düşünüyorum, 14 gün sonunda OSI beni kendisine para ödemeye ikna ederse sanırım OSI'de kalıcam ancak, Uodreams'e de geçiş yapabilirim.

Kayıp Diyarlar'ı ise incelemeye başladım, RP bazlı olması çok önemli bir özellik benim için. Girip orada da bir kaç gün oynamak lazım tabii sağlıklı bir değerlendirme yapabilmek için.

Bilgilerini benimle paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Sizlerden bilgi geldikçe bende denemeye devam ediyorum, sağolun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası Uodreams'te pek RP yok. adamlar çok asosyal, sen konuşmadıkça konuşmazlar hiç. Luna'ya gidiyorum onca insan bakışıp duruo. kimse konuşmuo :d .
Uodreams güzel server'dır ama oside oynama imkanın varsa oside oyna derim. zaten ödiyceğin 10 dolar mı ne...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şu oyunu oside oynayamadan bıraktığım için kendimde baya bi eksiklik hissediyorum.En azından 1-2 ay oynamalıydım osi osi dedikleri neymiş diye görürdüm en azından.


Neyse bu arada runuonun official serverıydı yanılmıyosam http://www.uogamers.com/ var onu da deneyebilirsin.Ben birara girdiğimde abartı sayıda oyuncu olduğunu görmüştüm şu anda tam hatırlamıyorum ama istersen deneyebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Kayıp diyarlarda oynayıp Tar guildinde olan var mı? Forumlarını biraz kurcaladımda, Hildorien ismi yabancı gelmedi. DV'dedi Tassadar ile alakası olabilir mi. Öyle ise onu tanıyan birinin ''Merhaba'' demesi benim için yeter. İsim yok, eski bir uo arkadaşı dersiniz. Gerçek hayatta tanışmadık.

//çok gizemli oldu =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...