Selamon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Efendim soru gayet açık bir şekilde başlıkta yazıyor. Oyuncu ortalaması en azından bir 15-20 arası olan, yaş ortalaması 17+ üstü, kemik bir kadronun oynadığı ama harbiden oynadığı tüm özellikleriyle açık bir RunUO serverı arıyorum. Bulan, bilen varsa ne olur bana haber versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 mmm... Turk serverlarında oynayıpta neyapcan ya. 2 günde kapanıyolar o yüzden tavsiye etmem. paran varsa oside oyna yoksa uodreams te oyna ben ordayım 1 yıldan fazla zamandır. yakında kr yede geçicek. Gün içi anlık player ortalaması 200 civarı. bazen 500 playere yaklaştığı oluyor bazende 100 ün atına iniyor. ama genelde sabah akşam 200-300 civarı. bütün ek yamaları tam, bence osiden sonra bulabileceğin en kaliteli serverlardan biridir. staff larıda çok kaliteli. avrupa çapında. sıfır lag. 5 yıllık sanırsam, ne bi char res ne de item res geldini gördüm, çok kaliteli yani. italyan serveri ve guildimden başka türk bulamssın. ama insan zamanla alışıo. multi açmaya felan kalkışma banlanıyon. guildimin yarısı banlandı da. server bi kr ye geçsin hayırlısıyla guildimiz kalabalıklaşıcak senide alabilirim o zaman yanıma, istersen tabi... sitesi www.uodreams.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Sen bizim Selamon değil misin? Açıyoruz pazartesi günü.. Online ortalaması kaç olur bilmem de biz bize güzel olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Evet, sizin Selamon'um :P Okulun serverında zaten oynuycam, ama okulun serverı benim için yeterli olmuyor, UOda biraz daha etkileşimi, grup questlerini filan severim, o yüzden okul serverı dışında bir oluşuma daha ihtiyacım var. UODREAMS makul göründü gözüme, sitesini inceliycem, açıkçası dediğin kadar başarılıysa OSI ye para vermenin anlamı yok, yalnız şunu netleştireyim, server tamamen OSI klonumu yoksa, bizim Türk serverlarındaki gibi abidik gubidik eklentiler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Uodreams'te abuk sabuk sistemlere kesinlikle raslamassın. hatta reklamlarında %100 osi felan denir. Osideki yeniliklere en çabuk uyum sağlayan serverlardan biridir. ( ama osinin yerini kesinlikle tutamaz! ) eğer başlıycaksanız kurallar bölümünü çok iyi inceleyin. kuralları biras katı ve affı olmuyor. Ayrıca yakında avrupada kingdom reborn a geçen ilk server olucağından iyi bir player akışı yaşanabilir. isteyen 2d ilede bağlanabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 www.kayipdiyarlar.com baya güzel bi server.oyuncu kitlesi de belli seviyeye erişmiş rp bazlı ml sürümlü hoş biyer.başlarasn oraya başla derim.1. ayını bitirid server.ben başlamıştım elimde olmayan nedenlerden bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Uodreams fena görünmüyor, 14 günlük OSI deneme hedesini kullanmayı düşünüyorum, 14 gün sonunda OSI beni kendisine para ödemeye ikna ederse sanırım OSI'de kalıcam ancak, Uodreams'e de geçiş yapabilirim. Kayıp Diyarlar'ı ise incelemeye başladım, RP bazlı olması çok önemli bir özellik benim için. Girip orada da bir kaç gün oynamak lazım tabii sağlıklı bir değerlendirme yapabilmek için. Bilgilerini benimle paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Sizlerden bilgi geldikçe bende denemeye devam ediyorum, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Açıkçası Uodreams'te pek RP yok. adamlar çok asosyal, sen konuşmadıkça konuşmazlar hiç. Luna'ya gidiyorum onca insan bakışıp duruo. kimse konuşmuo :d . Uodreams güzel server'dır ama oside oynama imkanın varsa oside oyna derim. zaten ödiyceğin 10 dolar mı ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramachus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Kayıp Diyarlar vardı en son orada oynamıştım pek server hakkında bilgim yok ama azda olsa oynadım orada tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 aslında şu oyunu oside oynayamadan bıraktığım için kendimde baya bi eksiklik hissediyorum.En azından 1-2 ay oynamalıydım osi osi dedikleri neymiş diye görürdüm en azından. Neyse bu arada runuonun official serverıydı yanılmıyosam http://www.uogamers.com/ var onu da deneyebilirsin.Ben birara girdiğimde abartı sayıda oyuncu olduğunu görmüştüm şu anda tam hatırlamıyorum ama istersen deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 uogamersta oynamayın lag cok büyük sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 gayp diyarlar güzel arkadaşlar.yöneticilerin rp ye yöneltmesinden çok oyuncular yöneltiyo rpye.güzeldi baya fekat ben zevkini cıkaramadan ayrıldm:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 öyle repe kesmez yokmu şöyle hobbit/ethernass ayarında titretecek bir yer? türkçe olması daha iyi olur diğerleri çok tadını getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Kayipdiyarlarda oynuyorum hala şu anda final-vize-öss vakalarından dolayı sayımız az biraz fakat gerçekten kaliteli bir server ve arkadaşlar saolsunlar ml nin çoğu olanağını denememize fırsat tanıyorlar gelin bir görün derim:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 kayipdiyarlarda oynuyorum bende,orda elrohim nerdesin lan diye bir sorup sorusturun,cikarim ben ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 anet olsun wou olsun bu tarz 234234 kez açılan serverlara başlamak gibi hata yapma şu anda bi kayıp diyarlar bide neverscared die bi server var piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Kayıp diyarlarda oynayıp Tar guildinde olan var mı? Forumlarını biraz kurcaladımda, Hildorien ismi yabancı gelmedi. DV'dedi Tassadar ile alakası olabilir mi. Öyle ise onu tanıyan birinin ''Merhaba'' demesi benim için yeter. İsim yok, eski bir uo arkadaşı dersiniz. Gerçek hayatta tanışmadık. //çok gizemli oldu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Thestral olarak mı iletiyoruz selamını? =)bir süredir girmiyorum finaller nedeniyle fakat iletmeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Allah belanı vermesin Elrohim :D Allah belanı vermesin Rin :D Da reklam filan olmamış bence. Hani UOScriptsharing bölümünde zaten bir başlık altında Ultima Online sunucularının adresleri filan var. Reklam kötü şey o yüzden bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IstanbulUO Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Alternatif olarak Istanbul UO yu onerebilirim. Ph degeri düşük ve sözleşmemiz forumlarda bulunmaktadır. www.istanbuluo.com // Dikkatinizi çekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 İSTANBUL UO :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 asdiasşdliaşdkalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 IstanbulUO said: Alternatif olarak Istanbul UO yu onerebilirim. Ph degeri düşük ve sözleşmemiz forumlarda bulunmaktadır. www.istanbuluo.com // Dikkatinizi çekebilir. önce bi öl sonra bakarız ffkdgfkgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 auzhjsadfas istanbul UO, sanırsam ikinci bi FOKUS UO! faciası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ben osi deyim benim gibi birkaç türkte var gelmek isterseniz europa serverindeyim yardımcı olurum size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar