MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 harbiden ismail yk gitsin bence guzel olur yani sahne sovu yapıyoruz sanıp puan verebilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 SturmVogel said: MaNga gitsin bence seneye Eurovision'a manga gitse nolucak ya ahah çükleriyle oynasınlar bence sdfjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yeliz yeşilmeni gönderelim arkada çaktırmadan kasetçalardan başka bi şarkı çalarız o meme gösterip playback yapar ilk 3e giremezsek gelin beni bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 seneye bület ersoyu gönderelim tüm dünyayı kalbinden feth edelim 1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Tarkan bu işi kesin olarak bitirir. TRT paraya kıysın göndersin Tarkan'ı. Adamın şöhreti günden güne azalıyor, işe yaramaz hale gelmeden memlekete bir yararı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tarkan kabul etmiyor,her sene gidiyor teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Tarkan olsam ben de kabul etmem. ya kazanamaz isem : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 eurovision'ı ciddeye alan sayılı ülkelerdeniz sanırım seneye ben çıksam yine aynı puanları alıcam değişmiyecek ki tamamen siyasi bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ombakkombak said: Tarkan bu işi kesin olarak bitirir. TRT paraya kıysın göndersin Tarkan'ı. Adamın şöhreti günden güne azalıyor, işe yaramaz hale gelmeden memlekete bir yararı olsun.Geçmiş olsun Tarkan işe yaramaz hale geleli çok oldu artık ondan bi cacık olmaz o sene de bir ortaya çıksın anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hakkaten biri dur demeli artk bu işe.. okdr çok baltık ülkesi varki rusya hersene en az ilk 5 te...japonya fln oylasın artk:D seneyi ki aday şarkım ise; mustafa topaloğlu- gerizekalı sevgilim benim eurovision 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ciddiye alınacak bir organizasyon değil. İlk üçe bakınca da anlaşılıyor. Ben en çok fransanın şarkısını beğendim. Ama ancak 19. olabilmiş o da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar