Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tangalının videosınu koysanıza bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 abi geceden güzel resim/video paylaşımları bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hala yok ingilizce şarkıyla katılsaydık yok işte yunanistan güzel söyledi falan filan diye savunanlar olmuş olsun fikirdir, saygı duymak lazım. ancak; yunanistan'ın şarkısı çakma ve sadece göt-göbekle + siyasi oy toplama olayını 2 senedir yapıyorlar demode oldu. daha güzel göt-göbeği olan ukrayna göbek farkıyla 2. oldu şarkısı gerçekten iyi olan ülke sayısı bir elin parmakları kadardı, bunlar arasından rusya, sovyetlerden aldığı puanla fark yaptı. tarafsız oy verdi diyebileceğim bir tek portekizle san marino var, portekiz de tanımadığı bilmediği ülkeye oy vermedi etrafındakilere adil olarak dağıttı. şu yarışmayı her sene ciddiye alıp afallıyoruz ya, bir kez siyasi oylarla kazandık bir daha da olmaz, ha çıplak bir nez gönderip şarkıyı da sezenin ağzından okutursak olabilir o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ben de izleyemedim, CMYLMZ DVD si izliyodum o sırada da, rusya geçen sene çok taş 3 hatunla katılmıştı aklımızı almıştı ben çok beğenmiştim. demek kazanamayınca bu sene gayle katıldılar. alkışlar. mvö de yazık oldu. türkiye deki yurovizyona tanınmış bilindik şarkıcıları yollama hevesi nedir bilmiyorum. çoğu ülke ülkesinde pek tanınmayan potansiyeli olan gençleri yollar, biz gittik milyon tane albüm satan, tanınan adamları yolluyoruz. sonra o elemanlar da karizmayı çiziyor geliyor. seneye ciddi bir şekilde profesyonel tanınmış grupların gitmesini istemiyorum. hatta gerekirse katılmayalım, gay de yollanmaz şimdi. yüzlerce yıl önce mamma i turcho şimdi eurovision a gay yolladılar dedirtmem ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bi de yunanlar resmen binyıllardır bütün homoseksüeller yunan olduğundan olsa gerek, "BİZ DE NORMAL SEKS YAPABİLİYORUZ" deme amaçlı koymuş olmalı o introyu, başka bir sebep bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 rusya insanı niye yerde hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 coğrafya dersi gibi bi yarışmadır kendisi. ya da ülkeler arası siyaseti tam olarak öğretir insana, hangi ülke kimle komşu, kim kiminle kanka gibi.. bi de Türkiye var ki şirinlik abidesi!!!! 10 puan sana soykırım yapana, 12 puan soykırım yapılana... bu ne zıtlık yav.. artık ispanya gibi şapşal şarkılarla katılmalıyız bence.. mor ve ötesine yazık, hiç haketmiyor bunları.. mor ve öotesi kalitesiyle o uyduruk yarışmaya 1 numara büyük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yunanistan'da kameraman direk alttan girdi zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yarışmaya katılmasak bile olur aslında. ne kazancı var ki Türkiye'nin bu yarışmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 reklam. çok büyük reklam. milyar dolarlarla ifade edilen bi reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 olucan ingiltere gibi. yayıo testislerini mis gibi,puan derdi yok senelerdir sonuncu ooh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 En babayiğit ingiltere çıktı, çok güzel puanlama yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 gerçekten mor ve ötesine yazık.diğer şarkılar kalite olarak onların yanına bile yaklaşamazken ülkelerin komşularına,sevdiği ülkeye puan vermesi olayı bitiriyor.seneye ajdarla katılsak helal olsun derim bu seneki yarışmadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ermenistana oy atan insanlarımıza selam ederim. size 12 atıyorlar zaten. yunanistan da 10 verdi hatta . biz 7 verdik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ermenistan'a ermeniler oy atıyor. Diasporaları iyi çalışıyor. Türkiye'den giden oylar da öyle; türkiye deki ermeniler atıyor. Bu sene azerbaycan olmasaydı yarışmadan ermenistan gene 12 puan garantiydi. edit: son yıllardan eurovision dan aklımda kalan bir abla da budur. o sene adam gibi bir derece yapamamıştı ama adı aklımda kalmış 2 sene sonra aradım çıktı. http://www.youtube.com/watch?v=ZVkziHSIxOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben de onlara selam etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 timur selçuk'un orkestrasını yönettiği şarkımız var çok hızlı olan. benim gözümde en efsane o. en sevdiğim şarkı da athena ve mor ve ötesinin oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kaç kaç bitti şimdi, kim kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ruslar 1 ukrayna 2 yunan 3 biz 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yeter. adam olana çok bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ya anlamadığım bişey var millet iplemiyor yarışmayı herkes abidik gubidik şarkılarla katılıyor ne kadar eurovision manyağı ülke varsa ki bunlarda 6-7 tane oluyor çıkıyor hayır anlamıyorum şu eurovision gerçekten ne işe yarıyor reklam fln değil yani geçin bu kolpa organizasyonun nesi reklam bizim Türkler'in resmen 1 gün için Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur olayını yaşamamızı sağlıyor. Ayrıca bu sunucu amcadaki coğrafya bilgisi bende olsa bırakır coğrafya hocası olurum kim kimin götünde kim kimin kuzeynde herşeyi biliyor amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Earenwen said: neyse ben komşuya vermeye gidiyorum iyi akşamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ukraynaya tasinmak lazim politikacilara bakiyoruz yasli olmasin ramen yulia yi goriyoruz paso bir RTE ye bakiyorum bir yulia ya diyorum vay anasini ikiside basbakan hatta ayni cografyada iki ulkenin basbakanlari ama ama sonra bakiyorum erovizyon a nerdeyse her sene ukraynadan bir afet cikiyor nedir yahu bu HAKSIZLIK! ukraynaya tasinicam seneye erovizyonda gene uber bir hatun cikartirsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ukrayna da hatunlar soruyormuş zaten Neyse mvö performansına geçersek ben slash ekolünden geldiğini bildiğim Kerem den daha ii bi patlama beklerdim hani belli bi ekol benzerliği var ama aslında gitarla beraber önünde bi yol vardı oraya koşsa süper bi olay olurdu hani biraz kaldıkları yerler yerine koşsalar fln çok hoş bi şov olurdu Şimdi ampli vardı fln demeden siz örö da sadece vokaller canlı oluyor diyim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar