Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 thasaad said: bu politik yarışmaya hala neden katılıyoruz anlayabilmiş değilim !1!1!birbir!1!bir /fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Son 2 hatun iyi baya :D artık bunları konuşuyoruz şuna bak.. 7. olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yarışma politik olmasa alacaktık 5-10 puan sonuncu olacaktık. Kimsenin anlamadığı dilde şarkı söyleyip gitar sallayan ne sahne şovu ne birşeyi olan gruba kim oy versin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ahahahah spiker ahahahha "ee kaçıncı olduk biz, kaçırdım orayı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 RUS HATUNLAR (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 çok bomba cümle "iskandinavlar iskandinavlara yugoslav ülkeleri birbirlerine bazı ülkeler hiçkimseye" lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Çoçuklar Türkçe Rak Şarkısını Çok güzel okudular... Doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ee hadi gg herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 3 tarafı denizle kaplı olunca oy almamızda zorlaşıyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Gaza bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sg-1 said: Baluu said: Rusya, neden erkekle katılır ki : ) Hakkaten yav. Ukrayna'dan 12 alıp çekilirler bi kenara. http://i6.photobucket.com/albums/y242/emmamoonpotter/epic_fail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yalnız isveç'in sunucusu bariz sarhoştu asuhda. okuyamadı ülkeleri herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mayhem said: o değilde kazanırsak, kötü bir şarkıyla kazandık be helal olsun dicem HELAL OLMASIN!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 neyse ben komşuya vermeye gidiyorum iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 önümüzdeki yurovizyonlara bakıcaz napalım ya taş hatun yada siyasi oy lazım ki 2.si bizde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ''iskandınav ülkeleri iskandınav komşularına balkanlar diger balkan ülkelerine bagzı ülkeler kimseye oy vermyio eei'' ahah çatlak bu sunucular ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Hiro Nakamura çıktı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 PrudenT said: sg-1 said: Baluu said: Rusya, neden erkekle katılır ki : ) Hakkaten yav. Ukrayna'dan 12 alıp çekilirler bi kenara. http://i6.photobucket.com/albums/y242/emmamoonpotter/epic_fail.jpg He he.. Abi iğrençti be Ruslar.. Nasıl aldı ben bile şaşırdım.. Şuna bak gömleği felan açtı, gencim güzelim ibneyim diyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 PrudenT said: sg-1 said: Baluu said: Rusya, neden erkekle katılır ki : ) Hakkaten yav. Ukrayna'dan 12 alıp çekilirler bi kenara. http://i6.photobucket.com/albums/y242/emmamoonpotter/epic_fail.jpg Ahahaha kendime 12 puan veriyorum en eksisinden X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Earenwen said: neyse ben komşuya vermeye gidiyorum iyi akşamlar hadhkalgag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Abi çok tırt ama ya, cidden tırt. Hadi Türkiyeyi geçtim de ne biliyim Ukrayna filan daha çok hakediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yani güzelim ukrayna dururken şu herife mi verilir oy ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Çok eğlendiriyor ruşya valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bu ne ya şarkımı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ombakkombak said: Avrupa'da Gay ler çok oy veriyormuş Eurovision için. Rusya ezer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar