BlindArcher Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kötü yanını söylerken bile övüyorsun :p. Tamamdır o halde. teşekkür ederim ilgin için. orc tower :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Beraber multiplayer oynamak isteyen olursa, Steam ve GFWL'deki ismim komutanb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bi gün 3vs3 için ally olalim o zaman eglenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 pause yok mudur oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 F10 Campaign şukela bu arada, baya sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 o menuyu acıyor, baska benzer oyunlar gibi pause dip herkese komutlar yagdırıp resume edebilecegim sekilde bir pause :) yoksa 4 birim boss fightlarda aoe damage kac gel skill kullan derken harap oluyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Öyle bir pause yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Baldur's Gate mi sandın? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 koca rtsde 4 tane unite var zaten abi, onuda microlayın gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Valla seyir zevki çok sağlam aksiyon döndüğü için, bazen salıp üniteleri izliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konu dışı olcak ama bu zamana kadar çıkmış olan Warhammer oyunlarını yazabilirmisiniz.Bu relic in yaptığı vardı sanırım adını unuttum bide exp vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 down of war'ın, 3 expensionı var, winter assault, soulstorm bide dark bisi onden once chaos gate var, dark omen var, hepsi strateji bunların. Onun dısında fire warrior var fps, baska bi tanede baya eski bi TBS olması laızm eski o kadar benım aklımdaki 40k oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Dark omen 40k mı ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 aaa fantaziydi dimi o... neden aklımda 40k kalmıs benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Dark crusade =) Necronların olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 batuhan said: Konu dışı olcak ama bu zamana kadar çıkmış olan Warhammer oyunlarını yazabilirmisiniz.Bu relic in yaptığı vardı sanırım adını unuttum bide exp vardı. dark omen mark of chaos & battle march. dark omen çok kral oyundur. mark of chaos ise görsel olarak iyi olup içerik olarak mehh bi oyundur. bir de total war'lardan birinin warhammer modu var bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mark of chaos, tarihin en basarılı introlarından birine sahip olup dunyanın en sıkıcı rtssi olabilir.. neden rts oldugunu bastan anlıyamıyo tabi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 normal 2 bitti simdi expansion a basladım char ı import edip, o robot amca elde mitralyozumsu ile nede guzel area tarıyor yaw, bıraktım force commander ı onla takılıyom combatlarda falan coooookkkk keyifli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Zaten Davian Thule olmazsa, zor geçersin son bölümleri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bu 40k nın en son çıkanı hangisi chaos rising mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 peki ben bu chaos rising expansionmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 evetde benim edindigim halinin icinde ork war40k da vardı gomulu olarak geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Cuce said: down of war'ın, 3 expensionı var, winter assault, soulstorm bide dark bisi onden once chaos gate var, dark omen var, hepsi strateji bunların. Onun dısında fire warrior var fps, baska bi tanede baya eski bi TBS olması laızm eski o kadar benım aklımdaki 40k oyunları o eski tbs, Space Crusade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 batuhan said: Konu dışı olcak ama bu zamana kadar çıkmış olan Warhammer oyunlarını yazabilirmisiniz.Bu relic in yaptığı vardı sanırım adını unuttum bide exp vardı. O zaman şöyle yapıyorum Warhammer mark of chaos Warhammer mark of chaos battle march Warhammer 40k dawn of war Warhammer 40k dawn of war 2 exp bulamadım pek aslnda hikayeyide iyice öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar