moriQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Arkadaslar sadece vay anasini diyebiliyorum. Dun oglen aldim oyunu birazdan uyuycam, vay vay vay hey hey hey diyorum. Oyun alisilageldik maden topla bina yap unit bas olayini bitirmisler, tamamen savasin icerisindesiniz, her uniteye caniniz gibi bakiosunuz, supression fire yiyince yavasliolar, bunlar sevinc goz yaslari sansal aloo sansaaal duyuyomusun beni, sevinc diyorum goyasi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ya 24 saate yakin bilgisayar oynayinca boyle oluyor iste, yukarda turkceyi biraz katletmisim kusuruma kalmayin. Sansal geliyorum cik disari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bende steam versiyonu buldum, çok ümitliyim bu oyundan cidden. zaten mikro delisiyimdir, şimdi kuruyom:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Baya baya sardı oyun, bir kaç arkadaş daha satın aldı multisi çok dinamik ve zevkli. Takılmak isteyen olursa steam id : Gladmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 alıcaktım oyunu bimeksde görünce zor tuttum kendimi.bayağı pahalı yanlız oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 steam id : undertherunes voice com olayini cozemedim tam ama ts serverim var orda takilabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 tamam voice olayini steam clienttan hallediomusuz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 lost terminator haftalık bolumleri izliyeyim gece takılırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Yarın alıyorum, camp. i halledeyim, oyunu çözeyim takılırız. Freind list e eklemek için şimdiden vereyim steam id : dreagloth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 herifler oynu coh tami benzetmeye kalkismislar tek binalisindan :) bence pek olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Gayet başarılı olmuş. DoW 1 güzeldi, bina yapmaca, defans kurmaca falan hoştu, campaign sistemi değişince daha bir hoş olmuştu ama bu haliyle inanılmaz olmuş. Süper sarıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Birazdan gidicem almaya, eğer tahmin ettiğim gibi, 40k okurken ki hislerimi canlandırırsa, o tek squad, git bul öldür, mantığı... Süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Oyunda tahminen bir-iki görev kalmışken bilgisyarım mavi ekranı verdi ve ne kadar süreceği belli olmayan bir zaman zarfı için bilgisayarcıya geri gitti. Ama buraya kadar görüşlerimi yazayım; 1)Oyun çok tekrar olmuş. 12 kadar haritada her bölüm, bölüm sonu boss'una ulaşıp kesmeye çalışıyoruz. Haritadaki düşmanların yerleri ve sayıları dahi aynı oluyor. Son bosslarda da köşe kapmaca oynayıp sık sık tekrarlanan vur-kaçlar yapıyoruz. Öyle taktik yapayım fln pek gerek olmuyor. Meele üniteler önde rangedler arkada allah allah nidalarıyla dümdüz ilerleniyor. Öyle şurdan oyalarken yandan çevireyim vs. yok. Single player kısmının neresi, nasıl strateji oyunu ben anlamadım. Ayrıca sadece Space Marines ile oynanıyor single playerda. 2) 4 zorluk seviyesinden 2. si oldukça kolayken 3. zorlayabiliyor ama bunda oynamazsanız sıkıcı derecede kolaylaşıyor oyun. Ha, 3 zorluk seviyesinin sıkıcılığıda şurda; Karakterleri ne kadar geliştirirseniz geliştirin, ne itemlar verirseniz verin düşmanın en basit ünitesi bile sürekli sizinle aynı lvl da olduğu için 1. lvlda ne kadar güçlü iseniz oyunun sonunda da (20 lvl karakter ile) kabaca aynısınız. Oyun boyunca atlanan 19 lvl yeteri kadar gelişmişlik hissi veremiyor. 3) level ve karakter demişken, karakterlerin statları fln ayarlayıp item döşemek tabii ki zevkli. 4) Görevler tekrar olsada senaryoda birinci oyunun 2. ek paketine (Kronos) baya gönderme var. Ordaki olaylar vs. baya konuşmalarda dönüyor. Bu kısım hoş olmuş. Ama ilk oyundaki senaryonun 5 te 1'i yok. 5) Adında Warhammer 40K. geçiyor. Ben dahil birçokları için bu bile sadece yeterli. 6) Multiplayer baya baya zevkli. 7) Birinci oyunda olduğu gibi her ek paket yeni ırklar ve farklı bir single player tarzı getircek. Umutluyum. Sonuç olarak Warhammer adına tapanlardan değilseniz rutinliği ile single player kısmı sıkar. Ama multiplayer herhalükarda kısmı müthiş. Artı Dreadnought ve Terminator squad ne zaman çıkacak sorusu için; Dreadnought için "Gene Samples" toplama görevlerini bitirmeli ve sonrasındaki görevde havuzdan gen örneğini almalısınız. Terminator squad ise Angel Force'u koruma ve kurtarma görevlerinden sonra açılıyor. Bir Terminatör zırhı veriliyor ve bunu istediğimiz Squad'a giydiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 cok güzel olmuş oyun, bina dikme vs yok direk aksiyon sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 dow2 yi aldım içinden dark crusade çıktı sfsdsa.korsan almicam bidaha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 live üzerinden multi oynamak çok fena, bir oyun için bir dünya search yapıyor bazen hiç bulamıyor. Lobby vs. yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bu oyunu hamachiden multi oynamış kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 e multiyi zaten rated game olarak yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kopya oyun cüce kopyaa!!1 orj olsa burda niye sorayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 gladmire demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Rated game i search ediyor zaten, matching sistemi çok kötü. Ilk başta rank lere göre sort ediyor zannettim ama baktım ki alakası yok. Rastgele seçiyor, onu bile yapması bazen yarım saat i buluyor. Custom game ler unrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Jaan said: bu oyunu hamachiden multi oynamış kimse var mı? Munkundur oynanır. LAN game oynadık biz. P.S: Oynayanlardan birisinin 'version' u senin ki gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Oyun güzel =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 valla benimde hosuma gitti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar