BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 çıkmadı mı hala oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Gangren said: Şey, umm, çıktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 wohoo akşam indirip hemen başlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Venator said: Evet korsanı belli etmenin yolları, ya da street date'in kırıldığı Avustralyada yaşamıyorsanız tabi :) Zira steam'de hala release olmadı :) Ha bi de kocaman bir ilk gün patch'i var tabi bayagı seylerin duzeltildigi. patch? ben bulamadım patchini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Bulamazsın çünkü daha oyun official olarak ÇIKMADI. Yarına çıkıyor oyun ve ayrıca neler düzeltildiğini görmek istiyorsanız: http://community.dawnofwar2.com/viewtopic.php?f=20&t=9771 Ayrıca, bildigim kadarıyla oyun sadece steam üzerinden dağıtılıyor, valve oyunları gibi o yüzden kutu alsanız bile patchler vs. hersey steam üzerinden. Yani ayrı bir patch update dosyası olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Cık... İlki gibi olmamış. Ünite üretemiyorsun, eldeki 4 Squad ile her bölümü geçmen lazım. Makro değil herşey mikro stratejiler üzerine. Ve haliyle kaynak ele geçirmek vs. de yok. Her Squad'ın başındaki adam lvl atlıyor, özelliklerini belirliyorsun ve item verebiliyorsun. Patch olmadığı için Betanın ilk halindeki gibi Eldar kan kusturabiliyor. Sonuç: Hayvanlar gibi oynuyorum... Yazman gereken bir tez, hazırlamam gereken iki icra dosyası ve yapmam gereken yarım deste görüşme var. Allahını seven biri şunu elimden alsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Yanlız zorluk dereceleri baya ayarsız olmuş. 2. derece zorlukta rakipler patır kütür dökülürken 3. derece zorlukta 13. güne doğru kan kusturuyorlar. En basit Tyranid ünitesi bile benim kumandandan 2 lvl yukarda olunca adamları almak işkenceye dönüşüyor. İşin en kötüsü adamlarım lvl atlıyor, onları itemlarla fln donatıyorum ama her görevde rakip benden 2 lvl yukarda olunca zerre hissdilmiyor adamların geliştiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ooo microysa, lvl almalıysa iyidir ya. tam benlik yani, bıkmıştım onlarca askerin ölsede üzülmeyeceğin dandik stratejilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 apis, oyun cok kotu oldugu icin etkisi gecer 1-2 gune merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 cok kotu degilde, cohdan sonra daha saplam bir multi bekliyordum ben, ama nıt olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Apis said: Cık... İlki gibi olmamış. Ünite üretemiyorsun, eldeki 4 Squad ile her bölümü geçmen lazım. Makro değil herşey mikro stratejiler üzerine. Ve haliyle kaynak ele geçirmek vs. de yok. Her Squad'ın başındaki adam lvl atlıyor, özelliklerini belirliyorsun ve item verebiliyorsun. Patch olmadığı için Betanın ilk halindeki gibi Eldar kan kusturabiliyor. Sonuç: Hayvanlar gibi oynuyorum... Yazman gereken bir tez, hazırlamam gereken iki icra dosyası ve yapmam gereken yarım deste görüşme var. Allahını seven biri şunu elimden alsın... Betadır diye sınırlı bina var demiştim oynayınca, single player ından bahsediyorsun değil mi? Normal skirmish yaparken bina çeşitliliği var değil mi oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Gladmir said: Betadır diye sınırlı bina var demiştim oynayınca, single player ından bahsediyorsun değil mi? Normal skirmish yaparken bina çeşitliliği var değil mi oyunda Single Playerde zaten bina yok. Üniteler (4 Squad'ın) oyunun başında bir modülle indiriliyor haritaya. Multi ise betanın aynısı. Tek bina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Çok kötü olmuş oyun o zaman, kendi adıma. Tşk info için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 abi ilk dow la alakası yok o zaman,üzüldüm yalnız buna belirtmeden geçmiyim.En azından marine chapterları arasında seçim yapabilseydik ultramarines,blood angels vs vs vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 İlk oyun ile alakası yok evet, CoH'a daha cok benziyor. Tek bina ama herşey oradan yapılıyor ki zaten? CoH'da da ikinci üçüncü bina olunca çok da bişey farketmiyor açıkça nası olsa basıyosunuz çoğunu. Tier mantığı ile oturtmuşlar işte hepsini. Edit: Oyunda army painter var bu arada bi de multide chapterları secebiliyosunuz ama eet o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 e bu dedikleriniz daha çok hoşuma gitti şahsen, binadan adam basmaca rts'sinden bıkalı 10 yıl oluyor. en güzeli, ilk fırsatta bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 daha gelişir neyse ya sam in dediği gibi bina yap adam bas baymaya başlamıştı, explerle felan yeni ırklar gelince güzelleşir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Fikir güzel, oyun pek güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Baya ön yargılı başladım oyuna. İlk boss fight da dağıldım bu nedir ki şimdi şeklinde, enterasan fikirler var oyunda hakkını yememek lazım ama ziyadesiyle oyunu şevkle zevkle oynayamıyorum. Campaign i bitireceğim tabii ki, belki sarar ilerde oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 oyun oldukca kotu. ama bu demek degildir bir kac patchten sonra adam olmasin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 oyun kotu cunku cok basıt, denge meselesınden once bu sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Orjinal alacaktım ama aral saolsun 90 milyon fiyat basmış, biraz zor veririm o kadar parayı arala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 adam gibi versiyon istiyoruz! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Darksun said: Orjinal alacaktım ama aral saolsun 90 milyon fiyat basmış, biraz zor veririm o kadar parayı arala. Steam den aldım oyunu. Aşşağı yukarı aynı fiat esasında, Aral çok yüksek bir fiat çekmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sendit de 23 pound mu ne ama, 55-60 milyona geliyor, hangi oyunu 90 kaada satmışlar sırf bu 90 kaat =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar