Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 arabeskciler vs emolar olsun bizdede :) bi tane emo kaliomu goruruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 neden video basında anal anal diye bagırolar anlamadım hala emos ? anal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 altyazılar dehşet hele bir yer var "here is the guy who started all of this,pierre." "now he is using his secret ninja powers." "the police now arrived with tearing gas but that wasn't necceary because the Emo were already upset." ve daha bir sürü.ne altyazıymış be Emo'lar abridged olmuş altyazılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bu herifleri, işim gücüm çıktığında Kadıköy'e uğradığımda ne yazıkki "BİMİLYONUN WARMIAĞĞ, TİSHÖRTÜNDE NE YAZIOOO" (tişört düz kahverengidir bu arada.) gibi sorulara rastlamaktan temizlemek istiyorum, herif denir mi bilemiyorum. Ciddi ciddi yayıldılar heryere, bakırköy'e 5 senedir falan gitmiyordum, arkadaşıma uğramak için gittim, istila altında. Göztepe, Caddebostan, Şaşkınbakkal, Bağdat Caddesi de artık istilaya uğruyor. Hoş nah bu kadar saç olduğundan bana da garip bakanlar oluyor ama, 84'ten beri falan buralardayız, son 1 senedir falan ciddi gözüme batmaya başladı İMOKOR istilası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ankaragüçülüler kızılayda emoları dövüyormuş. ciddiyim. %100 pure emo arkadaşı olan bir tanıdığım söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 selçük mü dedi len pühehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yok lan işte bizim emre selçüğün dersaheneden arkadaşı o söyledi. emo adam balgata giremez. direk döverler. sdfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Spastik_Serce said: ankaragüçülüler kızılayda emoları dövüyormuş. ciddiyim. %100 pure emo arkadaşı olan bir tanıdığım söyledi. bursalıların emonun birini dövdüğü bi video vardı yutupta o geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Kezman da hafif emo...Penaltıda kaçırdı zaten Selçuk dövmüş soyunma odasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 adamlar çok komik yapmışlar yaw. tam komedi olmuş, yine böle ass news tan haberler bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bursa'da abartı emoculuk yok ya ( Elbette varda çok çok yok. ) daha fazla Gülben Ergen dinlerim, GreenDay T-shirt'ü çekerim, SüngerBob çantası takarım, damalı ayakkabı giyerim, haa bu arada yaşım 13 özenticiliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 levis giyen punklarda var asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Duygusal çocuklar hepsi dokunmayın emolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ne istiyosunuz ki emolardan. kızları desen sarkınıtlık yapsan azını açmaz erkekleri desen azına kodun mu sumsuğu ağlar. ne istiyosunuz yani. kime zararı var. toplumsal zararlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hem emo, hem ninja nasıl oluyor ki? ninjanın bilmediğim bir anlamı mı mevcut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 GTA görevi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 aristanpakriyoles tekriyaspaçonsiklarse porçöz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bide bunları arabeskçilere benzetince kızmıyolar mı ona çok gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 keşke flaş haber gibi yapsalr halka içine filen alsalar :) bizlerden ögrenicek çok şeyleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 videonun altyazılar şahane sdfsda Spastik_Serce said: yok lan işte bizim emre selçüğün dersaheneden arkadaşı o söyledi. emo adam balgata giremez. direk döverler. sdfsdfdsf ekim ayına kadar balgattaydım da, gayet görüyordum ben sokakta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ahhaha videoda asrın geyiği dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 KingOfLoss said: iyi kareografi yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 EMOKIZları "seve seve",erkeklerini.. verin lan zweihanderımı. //edit EMOKIZlar şekşi görünüyor.Zayıf oluyorlar birde.Nıahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar