Ashauntion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Arkadaşlar Meksikada çıkan olaylara bi göz atmanızı istedim... işin garibi bu olayların ilk Meksikada patlak vermesi ve yavaş yavaş bütün dünyayı saracağı düşünülüo siz ne diosunuz ? B)- http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=92836 http://www.youtube.com/watch?v=sLUh1xnVCfM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 türkiyede emo katliamına ileri derece wing tsun bilgimle katkıda bulunacağımdan emin olabilirsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Ön saflarda savaşmaya gönüllüyüm bi masamune verin yeter. katanaya bile razıyım. ama bu olay asrın haberi olmaya adaydır ya. tabi sağcı solcu kapışmalarından daha iyidir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ne zmn baslio katliam kazik hazirlicam bi kac tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Altyazılar özellikle sonlara doğru çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Asteroth said: Altyazılar özellikle sonlara doğru çok güzel. Sapik polis ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 erkekleri öldürün dişileri kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 aşçı olmamdan dolayı evde satır,et bıcakları ve değişik zilyonlarca bıcak bulunmakta ve bunları kullanmayı biliyorum ayriyeten katılmadan edemiycem...Kill all emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 senko said: erkekleri öldürün dişileri kalsın Erkekleri öldürün, taşları kalsın. Her dişi emo taş değildir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 off meksikalı emomu olur ya gözümde bile canlandıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashauntion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Beyler ewe ben boşuna mı 4 kılıç 2 hançer 1 balta aldım sanıosunuz... En önde koşan bi öküz görürseniz anlayın o benm (:P) Bakalım dünyaya nasıl yayılacak... Aslında bende her zmn barış yanlısıyım ama konu emo olunca tek lafım var: - BURN HERETIC!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Niye ya? asıl 3. dünya ülkesinde olur emo dediğin. Ergenlik bunalımının üstüne bi de hayat kaygısı binince emo^2 bile olurlar. Gerçi tip olarak tuhaf olur evet, böyle kopkoyu emo filan, ama bol pudrayla halledilmiycek bişey değil. Ama mümkündür, yani vardır yine de bi tuhaflıkları. Yani dünya üzerinde o kadar emo ve metalci dolu ülke varken çıka çıka meksikada böyle bi olayın çıkması tesadüf olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashauntion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Apache said: off meksikalı emomu olur ya gözümde bile canlandıramadım Abi bütün emolar aynı, ülkeleri haricinde bi farkları varmı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 alt yazıları kafalarına göre çevirmeselermiş biraz daha anlarmışız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 haberle ilgili yazıların yazdığı yer tgrt yle aynı dsfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 emolar karşı koymaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bi emo görmüş arkadaş. İnşaat yanında duruyolarmış, kız dönmüş yanındakine: "Şu inşaattan kafama bişey düşse de ölsem" demiş. :D Bence de pek karşı koymazlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 nileppezdel said: senko said: erkekleri öldürün dişileri kalsın Erkekleri öldürün, taşları kalsın. Her dişi emo taş değildir arkadaşlar. aman diyim anlatım bozukluguna gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 daş verin lan bana, daş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 nedir bu anti-emo'luk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yaşamayı seviyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Erman için emo kullanılıyor isimlerde kısaltma olarak. Gelin bunu değiştirelim Erman'larımıza sahip çıkalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Anerchy said: nedir bu anti-emo'luk? sen severmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Kendi de emo galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 meksikalıları gönülden destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar