Kaye Lazar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 evet.. vapurda yanlız başıma oturup sucuklu tostumun keyfini çıkarıyordum ki birde ne göreyim! ufacık bir serçe yanıma geldi ve kafasını hızlı hızlı hareketlerle çevirerek bakıyor. Sonra geyik olsun diye tostumdan büyük bir parça koparıp attım. Ve onu yedi.. evet içinde büyük miktarda sucuk ve kaşar da vardı.. sonra hiçbirşey olmamış gibi sekerek uzaklaştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 duygusal bi yara açmış olmalı sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 inb4 pic or did not happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaye Lazar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 dominic said: inb4 pic or did not happen. ısrar etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sen hiç otçul aslan gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaye Lazar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 PhysX said: sen hiç otçul aslan gördün mü? Hayır.. Ama etin arasına marijuana sarıp yedirdiklerini biliyorum Congo'da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Evrim yoktur,sadece Chuck Norris'in yaşamasına izin verdigi canlılar vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 is soviet russia kaşarlı tost eats you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Bizim okulun bahçesindede bütün tahinliyi alıp müsait bir dalda lüpleten kargalar var.Korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 tostunu yemiş seni bekliyor olmasın şimdide bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaye Lazar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 spastik_kerim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yiyebilir yahu :D açtır hayvan, bi köpeğin ot yediğini normalde göremezsiniz pek, ama aç kalan köpek çimlerin auagoyabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kola da verseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Demek ki neymiş? Serçeyle geyik yapmıyacakmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 köpek karnı ağrıdığı için yiyor diye biliyorum ben çimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sucuk çok komik bi kelime lan asfasfjskf sucuk! sucuk! asdafjassfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sucukla şeyin arasında bağlantı kurdum demeyin yakarım garbıçı (şaka yok öyle bi yetkim :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sucuk fasonmuş demekki. ne yediğinizi bilin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bi sefer de bizim balkonda tabakta duran sucuklu tostlara saldırmıştı bi karga. eleman ekmekleri parçalayıp sadece sucukları yemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 serce serce olali bi sucuk tuttu demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bende burger kingde yemek yerken serçe geldi 1-2 dakika sadece bana baktı onune 8-9 tane patatez attım yedi "valla bak" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 tanrının aşkı selamete ererken ki ağzam bileni raiptir. ağ'lı dağlayan gönlümdeki 2 kilo armut seyittir. kul hakkı yiyen bir serçe görürsen bilki o gariptir. aşık lopeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar