Fly Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 başlığı tam bulamadım, özür. galatasaray üni'deyim şu anda (1.sınıf) , seneye dondurup öss'ye girmeyi ve başka bir yere gitmeyi düşünüyorum. avantaj/dezavantajlarıyla (misal bilkentin şusu, itünün bilmemnesi x in y si iyidir hoştur ama şu tür sıkıntıların olabilir tarzında) , mezun olduktan sonraki "isim" , bana katacakları ve eğitim olanakları bakımından nereleri düşünmeliyim ? yoksa git oku işin gücün mü yok dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 neden başka bir yer onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 roket adam said: neden başka bir yer onu merak ettim. bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 galatasaray ortaokulu ndan sıkılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Ben Galatasaray Lisesine giremedim diye kahrolmuştum zamanında. Adam Galatasaray Üniversitesini beğenmeyip bırakıyor. Döverim çocuk seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 güzel okul değil mi orası beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 evet, özetle durum o. ortaokul da değil, çay bahçesi yahu resmen. kantinde oturup okula gittim diyor millet lol. çeşitli üniversitelerdeki arkadaşlarımın elindeki olanaklar, derslerden edindikleri izlenimlere , okul ortamına ve başka başka şeylere bakınca "üniversitedeyim" diyemiyorum ben şu anda. mesela sunum vereceği zaman panoya asmayıp "arkadaşlarınıza söyleyin" diyen, bu nasıl iştir diye sorunca savunma gereği bile duymayan hocalarımız var. okulu değiştirme sebebi değil tabii ki de, okula olan nefretimi , mutsuzluğumu arttıran şeylerden. hocalardan da memnun değilim. denklem sistemleri işlneirken derse sadece konu adını öğrenip wikipedia'dan bakmak için giriyordum, basit bir 3 bilinmeyenli 3 denklemi 30 dk da çözen, onda da yanlış yapan süper bir matematikçimiz var mesela. veya 4 ders saatinde boş bir html sayfası yazdırtabilen bilgisayarcılar, vs vs. 1. sınıfta olduğum için şimdiden fikir yürütmek yanlış diyordum da , lablar falan da yetersiz gibi mesela. her gün yeni bir neden buluyorum da aklıma bunlar geldi şimdi. _Mikael_ said: güzel okul değil mi orası beybi abi işte dışardan hep öyle geliyor (ben bile deniz kıyısıdır ortaköydür hiç iplemezdim ama güzel yerde olduğunu kabul ederdim) da kantinde oturup laklak edecek biri değilsen nefret ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Sadece içinde bulunduğum okul hakkında bilgi verebilirim. Sabancı Üniversitesi iyidir, ilk yıl interdisipliner sistem yüzünden sıkabilir ancak bir şeyler kazandığını hissedince o da hoşuna gitmeye başlar. Mühendislik eğitimi iyidir. Bilgisayar Bilimi de okulumuzda iyidir. Kemal Oflazer bizim okuldadır. Kampüsümüz tuzla dağında istanbul-kocaeli sınırındadır. Taksim ve Kadıköy sıklıkla olmak üzere bir çok yere servis ve shuttle bulunmaktadır. Yurtlar süperdir. Tam kampüs üniversitesidir, çünkü kampüsün çevresinde öğrenciye göre pek bi hayat yoktur. Eğitimi iyidir, kalitelidir. Ancak ucundan az buçuk zor bir okuldur. Güzeldir, hoştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Sabancı iyidir mühendislik konusunda, ama evet baya zordur, zora gelemem ben diyorsan düşünme bile bence. Ama o popondan aldığı kanı hakkıyla veren bir okuldur sana kattıklarını göz önünde bulundurunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Simdi tam olarak bilmedigim icin emin olmadan yorum yapiyorum. Oku bitir isin mi yok. Baska bi yerde okusan bile olay tamamen sende bitiyor. Cunku profesorlerin seni itelemesindense senin profesoru itelemen gerek. Istedigin kadar iyi sonuc alamiyosan, git konus, eminim arastirma imkani vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 üşendim cevap yazmaya da, boğaziçi mesela gayet iyidir. ama şimdi sen okula para vermiyosun. aniden hadi koş git sabancıya demek zor olabilir. e iyi puan yapman gerekebilir. e bu durumda gel boğaziçi ne. ya da öss den önce yatay geçişi zorla, o daha mantıklı. o ortaokula baştan girmek hata ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 boğaziçi yapay zeka ve görsel etkileşim çalışmaları açısından iyidir diğerlerini pek bilmiyorum nasıllar. aynı zamanda boğaziçinde de bilgisayar okurken farklı alanlardan ders alarak (biyomedikal, kimya/müh., fizik vs) interdisipliner bir yönelim gösterebilirsin ama tabi puan işi var. Bilgisayara giremez de fiziğe girersen, fiziğin bilgisayar opsiyonunu seçerek quantum mekaniği gibi hayvan ötesi dersleri almadan fizik bölümünden mezun olabilirsin. amacın sadece programcı olmak ise fizik bilgisayar modülünde bunu yapabileceğini düşünüyorum. ama hardware kısmı ile ilgileniyorsan işi zaten bilgisayar bölümü yanlış seçim olur türkiyede (yurt dışında olmasa bile) elektrik elektronik dene. ha ben matematik/bilgisayar tarzı birşey okumak istiyorum diyorsan itünün matematik mühendisliği bunun için baya iyi, uygulamalı matematik bölümü gibi bir bölüm orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kaç senede sıkılınıyo okuldan fly. sıkılma sebeplerinide merak ettim. biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 dediklerine göre tam ortamın elektriğini alamamışsın ve haklısın da. 1. sınıfta alınmaz zaten. ha ben 1. sınıfım nerden mi biliyorum. çift dikiş hazırlık yaptığım için 2. 3. 4. sınıflarda bi sürü tanıdık var. onlardan aldığım bilgilere göre ilerde daha iyi olacak dersler. ha tabi ben işletme için konuşuyorum. sen bil.müh. sün lab yetersiz diyosan öyledir. zaten gsü de sosyal bilimlerde iyi bi üniversite diye duyulmuş bi üniversite yanlış bilmiyosam. ama durum böyle. 1. sınıfa bakıp değerlendirme sadece. üst sınıflara muhakkak sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 özelde okuyanların ve boğaziçindekilerin tahriklerine kanma çok seviyolar okullarını övmeyi hepsi :) . yeni geçtiğin okulada transfer olabilir o denklem çözemiyo html sayfasını yazdıramıyo dediğin adamlar. veya daha beterleri çıkabilir karşına. bide 2 sene hazırlık okumadınmı orda sen? yeni geçtiğin yerdede muhtemelen 1 sene hazırlık okucaksın ingilizce için. değmez yaktığın senelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yok övmekten değil ama elesso haklı mesela bizim okulun da bilgisayar bölümünde feci bir hoca var adamdan ders almıştım ben adama soru sorunca "very good very good" diyor. O adamdan ders alıp da bizim okuldan çok kötü diye fransaya giden bir arkadaş olmuştu yani. eğer örnek uzayın sadece ders aldığın hocalardan oluşuyorsa hata ediyor olabilirsin okulunuzda yapılan projeleri ve diğer hocaları da araştır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 elesso said: bide 2 sene hazırlık okumadınmı orda sen? yeni geçtiğin yerdede muhtemelen 1 sene hazırlık okucaksın ingilizce için. değmez yaktığın senelere. iç sınavdan girdiğim için direk 1. sınıf, hazırlık yok. naraso said: kaç senede sıkılınıyo okuldan fly. sıkılma sebeplerinide merak ettim. biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin :) fede said: dediklerine göre tam ortamın elektriğini alamamışsın ve haklısın da... 1. sınıf 2.dönemin ortaları, sıkılma sebebim de olarak okula o gün işlenen konunun adını görmeye geliyor olma psikolojisi dolaylı olarak dersi dinleyememek. ha bir de evet arkadaş edinme sorunu var da, kızın biri uç istediğinde erkek arkadaşları NABIYON LA SEN tarzı bakışlar attar, birkaç hafta bilgisayarda bir konuda yardım edince AY JNMSSS moduna girene ertesi gün en azından bir selam veririm karşılık bulmaz, hede hödö. bu da bir neden tabi, kantinde oturmaya gelinen bir ortam için en azından. yatay geçiş yalan olacak sanırım, fransızcacı f verdi işte o kulaktan kulağa ilettirdiği sunum yok diye, bu dönem de türlü abuk işler yaptı f gelir. bütünlememi bile okumamış adam sanırım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Marmara üniversitesine gelme derim, eğer müh. matematikçileriyle iibf matematikçileri benziyorsa hele hiç gelme. Seneye son senem alttan tek dersim matematik GEÇEMİYORUM! 3 saat sonra tekrar sınavına gideceğim adamın, 50 45 verir bırakır, panoya -sonsuz yazar bırakır, sınavda gelir dalga geçer bırakır, ben seni hatırlamıyorum kağıdını okumayacağım der bırakır... Neyse burası da böyle bir üniversite işte, gelme, asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Diğer ünilerin de genelde çok bir farkı yok. Sırf bunlar için bırakıyorsun bırakma, ha bir de Marmara'ya gelme. Mühendisliği zaten o kadar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Bence sen direk bölüm değiştir.. Ekonomi/Kamu/Moda arasında takıl : ) Abi bence alakası yok, hepsi ortalama aynı ünilerimizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 frankofon okullardan gelenlerdir onlar fly, özellikle istanbuldakiler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ben de frankofonum : (ankara ama sdf) coğrafya dersi yüzünden sayısal seçtiğim güne yanayım o zaman napayım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 galatasaray üniversitesi bırakılmaz. oku derslerine gir paşa paşa ortamı begenmiyorsan başka yerlere takılırsın. hiç atraksiyona girme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 frankafon normal ayrımı yapılıyo mu abi üniverstede merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar