janis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Edit : Hunter ve Rogue main karakterin olursa Hunter böyle boş işlerle , Rogue da gankla uğraşır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 2dk izledim de hiçbirşey anlamadım doğrusu. heh editten sonra anlaşıldı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Daha önce test serverında druid bear form da AV fightmaster in üzerinde durmuştum.. O zaman çok fena olmuştu. Birde mahşer kalabalığı var zaten testte , insanlar kafayı yemişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Muhteşem "platform teknolojisi"ni bulmaları 3 sene süren ama uygulamaya geçildiğinde bunu kullanmayı unutan Blizzard'a kocaman bir gratz. Adada phase 3 başladığında anvil NPC'nin yerini ancak koordinatla bulabilmiştim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Crtl+V yapıp show names in plate yi açamıormu bu cemaat peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sabah aksam girdigimde q elemanın veya battle masterın ustunde duran kişilere ettiğim kufurden shattardan if e köprü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Regalya said: Crtl+V yapıp show names in plate yi açamıormu bu cemaat peki?Şatratta horde bgmasterların üzerinde kodolarıyla duran taurenler yüzünden alışığız biz ctrl v yapmaya. Vidyonun olayı sadece sağ clickle npcden quest alamamak mı şimdi anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 herkez aliyor yanlız :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 evet oyle gorunuyor boyle durumlarda yapan densizi harassmenttan report ediyorsunuz, sonra gidip isinize gucunuze bakiyorsunuz, bir sure sonra geldiginizde sorun ortadan kalkmis oluyor bunda name plate ise yarar mi bilmiyorum, ama asil vahimi mailboxlarin uzerinde mountla duran cin tauren ciftleri, alliance sanslidir herhalde bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ya tam npc ye tıklamak zorunda deilsiniz,o mavi ünleme tıklamanızda yetiyor. yalnız salak herif utanmadan bide vidyo yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Alliance ın bu konuda daha şanslı olduğu bir gerçek.. Npc de yine shift+v combo sorunu çözsede, orgrimar posta kutusunun üstünde kodolarıyla duran mandalar insana kriz geçirtebiliyor :) Bütün hordeları çok iyi anlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar