Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cant touch this

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce test serverında druid bear form da AV fightmaster in üzerinde durmuştum.. O zaman çok fena olmuştu. Birde mahşer kalabalığı var zaten testte , insanlar kafayı yemişti :)
Mesaj tarihi:
Muhteşem "platform teknolojisi"ni bulmaları 3 sene süren ama uygulamaya geçildiğinde bunu kullanmayı unutan Blizzard'a kocaman bir gratz. Adada phase 3 başladığında anvil NPC'nin yerini ancak koordinatla bulabilmiştim eheh.
Mesaj tarihi:
Regalya said:
Crtl+V yapıp show names in plate yi açamıormu bu cemaat peki?
Şatratta horde bgmasterların üzerinde kodolarıyla duran taurenler yüzünden alışığız biz ctrl v yapmaya. Vidyonun olayı sadece sağ clickle npcden quest alamamak mı şimdi anlamadım?
Mesaj tarihi:
evet oyle gorunuyor

boyle durumlarda yapan densizi harassmenttan report ediyorsunuz, sonra gidip isinize gucunuze bakiyorsunuz, bir sure sonra geldiginizde sorun ortadan kalkmis oluyor

bunda name plate ise yarar mi bilmiyorum, ama asil vahimi mailboxlarin uzerinde mountla duran cin tauren ciftleri, alliance sanslidir herhalde bu konuda
Mesaj tarihi:
Alliance ın bu konuda daha şanslı olduğu bir gerçek.. Npc de yine shift+v combo sorunu çözsede, orgrimar posta kutusunun üstünde kodolarıyla duran mandalar insana kriz geçirtebiliyor :) Bütün hordeları çok iyi anlıyorum
  • Yeni Oluştur...