Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pippa Bacca öldürülmüş, .. :(

aquatik

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:
Birkaç hasta ruhlunun yaptığını bir millete yaymak çok yanlış.

Üzücü bir haber, keşke hiç olmamış olsaydı.

Abi benim anlamadığım da, 50 tane ülkeden geçiyorlar bu insanlar, bir Türkiye'ye gelince mi birkaç hasta ruhluya denk geliyorlar?

Tatile gelenler boğazlanırlar, dünyayı bisikletle gezen adam bir tek Türkiye'de trafik kazası geçirir, barış için ülke ülke gezenler tecavüze uğrayıp öldürülürler.

Hepsi münferit olay anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

siz kendinizi o adamla eş görüp, yapılan olay için kendinizi ve tüm milleti suçluyorsanız, kusura bakmayın ama ben sizden değilim.

tamam kötü bir olay, rezalet bir olay ama her millette rezalet insanlar var.

bu olayda baş sağlığı dileyip ülkemin adı kötüye çıktığı için üzülüyorum sadece.

ha tabi ölen ve ölüm trazı için de üzülmedim dersem yalan olur..
Sosyal ağlarda paylaş

Hoop şimdi de o adamla kendini aynı kefeye koyuyor oldun dasaaa, müstahak sana.

Ülkenin adı kötüye çıktı diye niye üzülüyorsun abicim? Bu tarz olaylarla ilk kez mi karşılaşıyoruz sanki? Şu konuda "Ülkemin adı kötüye çıktı diye üzülüyorum" demenin tek sebebi "Tüh ya, ortaya çıkmasaydı iyi olurdu" demektir bence. Yoksa "Böyle şeyler normalde hiç olmaz, şimdi herkes Türkiye'yi yanlış tanıyacak" diye düşünüyorsan, ya evden dışarı çıkmıyorsun, ya da düpedüz körsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Hoop şimdi de o adamla kendini aynı kefeye koyuyor oldun dasaaa, müstahak sana.

Ülkenin adı kötüye çıktı diye niye üzülüyorsun abicim? Bu tarz olaylarla ilk kez mi karşılaşıyoruz sanki? Şu konuda "Ülkemin adı kötüye çıktı diye üzülüyorum" demenin tek sebebi "Tüh ya, ortaya çıkmasaydı iyi olurdu" demektir bence. Yoksa "Böyle şeyler normalde hiç olmaz, şimdi herkes Türkiye'yi yanlış tanıyacak" diye düşünüyorsan, ya evden dışarı çıkmıyorsun, ya da düpedüz körsün.

orada yazdıklarım dasaa ya değildi..ben mesajı attığımda dasaanın mesajını görmemiştim.

ayrıca ne körüm ne de sadece evde yaşıyorum..elime geçen her ortamda ülkenin adını düzeltmeye uğraştıktan sonra böyle bir olay karşısında yapacak pek birşey olmadığı için üzgün ve sinirliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki.

Aket-Atum said:
siz kendinizi o adamla eş görüp, yapılan olay için kendinizi ve tüm milleti suçluyorsanız, kusura bakmayın ama ben sizden değilim.

Kimi suçluyorsun o zaman onu bir söylesene bana? Taksim'de 100 kişi 2 yabancı kadını taciz ettiğinde kimi suçluyorsun mesela? Ya da tatile gelen kadınlar tecavüze yğrayıp boğazları kesildikten sonra soyulduklarında kimi suçluyorsun? Bu kadın öldürüldüğünde kimi suçluyorsun? Önce de söylendiği gibi, tecavüze uğrayan kızlar tecavüz eden adamlarla evlendirildiğinde kimi suçluyorsunuz yahu?

Milleti suçlamak için ne olması gerekiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

O adamı sen kendine eş görsende görmesende sen osun oda sen. Filmlerde izleriz Meksika çok lanet bir yerdir çocuklar kaçırılır, kadınlar öldürülür, uyuşturucu ticareti döner, sınır firarları vs. vs. filmleri düşün oraya gittiğin gibi başına birçok şey gelecek gibi geliyor insanın. Yada Avrupalının gözünden Türkiye'yi; Pippa Bacca'nın ölümünü.. Sen sövme ben sövme bu memlekete.? Superman hiç olmadı olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Peki.

Aket-Atum said:

Kimi suçluyorsun o zaman onu bir söylesene bana? Taksim'de 100 kişi 2 yabancı kadını taciz ettiğinde kimi suçluyorsun mesela? Ya da tatile gelen kadınlar tecavüze yğrayıp boğazları kesildikten sonra soyulduklarında kimi suçluyorsun? Bu kadın öldürüldüğünde kimi suçluyorsun? Önce de söylendiği gibi, tecavüze uğrayan kızlar tecavüz eden adamlarla evlendirildiğinde kimi suçluyorsunuz yahu?

Milleti suçlamak için ne olması gerekiyor?

Sanırım bakış açılarımız farklı. Ben sadece suçu işleyeni ve -ne derler.. azmettiren mi..özendiren mi artık bu saatte tam kelimeyi bulamayağım onu suçlu görürken sen bütün bir milleti suçluyorsun.

Benim olası önerim sadece suçluların cezalandırılması..ama senin sözlerinden bir kişi yüzünden bütün bir milleti cezalandırma fikri seziyorum, yada ben yanlış seziyorum..ne oluyo ya gecenin bu saatinde ne başlattım ben ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...