aquatik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Ne kadar üzücü... http://www.milliyet.com.tr/...e=07.04.2008&ver=29 http://www.ntvmsnbc.com/news/442122.asp http://www.pippabacca.it/foto haber: http://www.ntvmsnbc.com/news/442607.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Ne desek boş... Sonra da kötümser damgası yiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kimki bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 valla ..kim ki bu? ayrıca verdiğin hiç bir linkte ölüm haberi göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 abi verdiğin hiç bi sitede öldü haberini göremedim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yukarıya ntvmsnbc linkini ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bacım manyakmısın ne işin var türkiye de valla kendi düşen ağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 İlk "kayboldu" haberi yayınlandığından beri böyle bir şey bekliyordum. Hiç şaşırmıyorum, asıl üzücü olan da çoğumuzun bunu normal karşılaması bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 evet üzücü bir olay, utanılacak bir olay hatta. ama kendi milletine laf etmek için her fırsatı kollayanlar tarafından hiç tanınmamasına rağmen tonla gereksiz ağırlıkta laf söyleneceğine şimdiden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Birkaç hasta ruhlunun yaptığını bir millete yaymak çok yanlış. Üzücü bir haber, keşke hiç olmamış olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yazık ya. birde diyoruz yabancılar niye bizden nefret ediyorlar diye. ederler tabi. daha çok ederler bu onun bunun çocukları yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Birkaç ruhhastası yaptı diyede, üstümüze almamak şu olayı büyük haksızlık olur. "trafik canavarı" diyip sorunları üstlenmiyerek kaca kaca nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Absolut said: Birkaç hasta ruhlunun yaptığını bir millete yaymak çok yanlış. Üzücü bir haber, keşke hiç olmamış olsaydı. Abi benim anlamadığım da, 50 tane ülkeden geçiyorlar bu insanlar, bir Türkiye'ye gelince mi birkaç hasta ruhluya denk geliyorlar? Tatile gelenler boğazlanırlar, dünyayı bisikletle gezen adam bir tek Türkiye'de trafik kazası geçirir, barış için ülke ülke gezenler tecavüze uğrayıp öldürülürler. Hepsi münferit olay anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ha bu arada evet, biri bana gelip "bütün dünayı geziyorum barış adına türkiyeden gecerken nasıl bi rota izliyim?" derse gelme derim. Barış marış hak ettiğimizmi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 siz kendinizi o adamla eş görüp, yapılan olay için kendinizi ve tüm milleti suçluyorsanız, kusura bakmayın ama ben sizden değilim. tamam kötü bir olay, rezalet bir olay ama her millette rezalet insanlar var. bu olayda baş sağlığı dileyip ülkemin adı kötüye çıktığı için üzülüyorum sadece. ha tabi ölen ve ölüm trazı için de üzülmedim dersem yalan olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Hoop şimdi de o adamla kendini aynı kefeye koyuyor oldun dasaaa, müstahak sana. Ülkenin adı kötüye çıktı diye niye üzülüyorsun abicim? Bu tarz olaylarla ilk kez mi karşılaşıyoruz sanki? Şu konuda "Ülkemin adı kötüye çıktı diye üzülüyorum" demenin tek sebebi "Tüh ya, ortaya çıkmasaydı iyi olurdu" demektir bence. Yoksa "Böyle şeyler normalde hiç olmaz, şimdi herkes Türkiye'yi yanlış tanıyacak" diye düşünüyorsan, ya evden dışarı çıkmıyorsun, ya da düpedüz körsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kusura bakmayın ama, ülkede zaten yaşanırken böyle olaylar, her türlü cinsel istismar.. yemişim ülkenin adını.. yemişim kötüye çıkmasını.. böylesi daha iyi aslında, gelen nereye geldiğini bilsin. ayağını denk alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Asteroth said: Hoop şimdi de o adamla kendini aynı kefeye koyuyor oldun dasaaa, müstahak sana. Ülkenin adı kötüye çıktı diye niye üzülüyorsun abicim? Bu tarz olaylarla ilk kez mi karşılaşıyoruz sanki? Şu konuda "Ülkemin adı kötüye çıktı diye üzülüyorum" demenin tek sebebi "Tüh ya, ortaya çıkmasaydı iyi olurdu" demektir bence. Yoksa "Böyle şeyler normalde hiç olmaz, şimdi herkes Türkiye'yi yanlış tanıyacak" diye düşünüyorsan, ya evden dışarı çıkmıyorsun, ya da düpedüz körsün. orada yazdıklarım dasaa ya değildi..ben mesajı attığımda dasaanın mesajını görmemiştim. ayrıca ne körüm ne de sadece evde yaşıyorum..elime geçen her ortamda ülkenin adını düzeltmeye uğraştıktan sonra böyle bir olay karşısında yapacak pek birşey olmadığı için üzgün ve sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Peki. Aket-Atum said: siz kendinizi o adamla eş görüp, yapılan olay için kendinizi ve tüm milleti suçluyorsanız, kusura bakmayın ama ben sizden değilim. Kimi suçluyorsun o zaman onu bir söylesene bana? Taksim'de 100 kişi 2 yabancı kadını taciz ettiğinde kimi suçluyorsun mesela? Ya da tatile gelen kadınlar tecavüze yğrayıp boğazları kesildikten sonra soyulduklarında kimi suçluyorsun? Bu kadın öldürüldüğünde kimi suçluyorsun? Önce de söylendiği gibi, tecavüze uğrayan kızlar tecavüz eden adamlarla evlendirildiğinde kimi suçluyorsunuz yahu? Milleti suçlamak için ne olması gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 O adamı sen kendine eş görsende görmesende sen osun oda sen. Filmlerde izleriz Meksika çok lanet bir yerdir çocuklar kaçırılır, kadınlar öldürülür, uyuşturucu ticareti döner, sınır firarları vs. vs. filmleri düşün oraya gittiğin gibi başına birçok şey gelecek gibi geliyor insanın. Yada Avrupalının gözünden Türkiye'yi; Pippa Bacca'nın ölümünü.. Sen sövme ben sövme bu memlekete.? Superman hiç olmadı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 oha yannız yazık ya.. ve akılsızlık.. sen git gelinlikle, kadın halinle, hele bi de italyan halinle, otoyolda otostop çek.... bu zaten herbişiyi açıklamıyomu.. -- edit: gelinlik fantezisi de ayrı bi olay (sapık ruhlu erkekler için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Helal olsun Dragonmax! Hepsi kadının suçu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 vallahi lam! kadın suçlu! vay dangöz vvaayyy. sen böle gelirsen severler tabi seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Dragonmax said: ve akılsızlık.. Hı hı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Asteroth said: Peki. Aket-Atum said: siz kendinizi o adamla eş görüp, yapılan olay için kendinizi ve tüm milleti suçluyorsanız, kusura bakmayın ama ben sizden değilim. Kimi suçluyorsun o zaman onu bir söylesene bana? Taksim'de 100 kişi 2 yabancı kadını taciz ettiğinde kimi suçluyorsun mesela? Ya da tatile gelen kadınlar tecavüze yğrayıp boğazları kesildikten sonra soyulduklarında kimi suçluyorsun? Bu kadın öldürüldüğünde kimi suçluyorsun? Önce de söylendiği gibi, tecavüze uğrayan kızlar tecavüz eden adamlarla evlendirildiğinde kimi suçluyorsunuz yahu? Milleti suçlamak için ne olması gerekiyor? Sanırım bakış açılarımız farklı. Ben sadece suçu işleyeni ve -ne derler.. azmettiren mi..özendiren mi artık bu saatte tam kelimeyi bulamayağım onu suçlu görürken sen bütün bir milleti suçluyorsun. Benim olası önerim sadece suçluların cezalandırılması..ama senin sözlerinden bir kişi yüzünden bütün bir milleti cezalandırma fikri seziyorum, yada ben yanlış seziyorum..ne oluyo ya gecenin bu saatinde ne başlattım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar