Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ROCK'N COKE 2008 - FAIL

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Dev said:
ratm, rock'n coke a gelirse gözümde biter.

Dev said:
ki gelmez yani ne diyorum ki ben

Rock am Ring'e katiliyorlar (MTV, Coca Cola vs. vs. sponsor) Rock'n Coke'a niye katilmasinlar

7 sene once dagildiklarinda dinleyenler bilimum sirketlerde islerini buldular, Che t-shirtleri de evlerinde paspas oldu bile... yeni dinleyicilere ihtiyaclari var :P
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten rockncoke'un strateji çok basit; yeni albüm çkarmış ünlü grupların avrupa turnelerine bir basamak daha ekliyodu istanbula gelin türk seyircisiyle buluşun istediğiniz parayı veririz ülkemizi görürsünüz fln filan gaza getirip grubu biz getirdik şöyle yaptık böyle yaptık insanları kandırıyolardı, halbuki adam ztn avrupa turnesine çıkmış tam bitircek eylülde Türkiyede çalıp bitiriyolardı.

Ama genede kötü oldu olmaması, şu ana kadar sevdiğim en az 6-7 grubu getirmiş ve canlı canlı şu gözlerimle izlettirmiş vay be bunuda yaşadım dedirttirmiştir bana rakınkokakola, bunu inkar edemem.
Sosyal ağlarda paylaş

oha şaka gibi

masstival için büyük patlama fırsatı, değerlendirebilecekler mi bakalım

hala radar live'dan ses çıkmıyor, geçen sene onların da içeri girdiğini duymuştum; dolayısıyla düzenlemezlerse şaşırmam.

temmuz ayı içinde (radar --> haziran sonu temmuz başı olduğu için saymayacağım) caz festivali ve masstival olacak, onun dışında temmuz ve sonrasnda büyük festival yok; bu senenin grup konserleri senesi olduğunu iddia etmek çok da yanlış olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ben bir konuya değinmek istiyorum.

rock'n coke türkiye için bir çizgidir.rnc öncesi bir tane bile rock müzik festivali yokken sonrasında çeşitli bir sürü festival ortaya çıkmaya başlamıştır.beğenmeyenler ve devamlı kötüleyenlerin göz önünde bulundurması gereken bir konu.ancak geçen sene başta olmak üzere organizasyonun kalitesinde bir düşüş yaşanıyordu zirve 2006 dır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...