roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ROCK N COKE bu sene düzenlenmeyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 YAŞASIN ADELET AHAHAHAHAHA:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ne guzel olmus cok iyi. sevindim bu habere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Çok lazımdı, iyi olmuş B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 keşke düzenlenseydi be. sokaklardaki leş kitle azalıyordu yılın belli bir bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 2008 konser çılgınlığı olmasa, rockncoke da yok, hangi festivallere katılmayı planlıyordunuz? Fikir verin de plan yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 geçen sen çok içeri girmişlerdi. sonucu bu oldu. biton grup geliyor. hepsinin gölgesinde kalıcaklarından bu kararı aldılar heralde. ratm buna gelicekti haliyle heralde yalan oldu. buna yıkıldım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ratm, rock'n coke a gelirse gözümde biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ki gelmez yani ne diyorum ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ki geliyordu ama tepkilerden dolayı vazgeçtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bu sene bi tane bile düzgün festival yok. radar da olmayacak bu sene. patladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ehe mutlu oldum olmasın daha iyi belki karar deiştirip judas a giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 olmasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Dev said: ratm, rock'n coke a gelirse gözümde biter. Dev said: ki gelmez yani ne diyorum ki ben Rock am Ring'e katiliyorlar (MTV, Coca Cola vs. vs. sponsor) Rock'n Coke'a niye katilmasinlar 7 sene once dagildiklarinda dinleyenler bilimum sirketlerde islerini buldular, Che t-shirtleri de evlerinde paspas oldu bile... yeni dinleyicilere ihtiyaclari var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ya zaten rockncoke'un strateji çok basit; yeni albüm çkarmış ünlü grupların avrupa turnelerine bir basamak daha ekliyodu istanbula gelin türk seyircisiyle buluşun istediğiniz parayı veririz ülkemizi görürsünüz fln filan gaza getirip grubu biz getirdik şöyle yaptık böyle yaptık insanları kandırıyolardı, halbuki adam ztn avrupa turnesine çıkmış tam bitircek eylülde Türkiyede çalıp bitiriyolardı. Ama genede kötü oldu olmaması, şu ana kadar sevdiğim en az 6-7 grubu getirmiş ve canlı canlı şu gözlerimle izlettirmiş vay be bunuda yaşadım dedirttirmiştir bana rakınkokakola, bunu inkar edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 oha şaka gibi masstival için büyük patlama fırsatı, değerlendirebilecekler mi bakalım hala radar live'dan ses çıkmıyor, geçen sene onların da içeri girdiğini duymuştum; dolayısıyla düzenlemezlerse şaşırmam. temmuz ayı içinde (radar --> haziran sonu temmuz başı olduğu için saymayacağım) caz festivali ve masstival olacak, onun dışında temmuz ve sonrasnda büyük festival yok; bu senenin grup konserleri senesi olduğunu iddia etmek çok da yanlış olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 kafası çalışan solar beachte yapar abicim festivali. bok götürüo rock n coke u falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Ya bok atiyoz falanda Cardigans gelmisti.... MFO inanilmazdi Duman Ayri bi nese eglenceydi... Bana hatirlattigi bunlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 HellHound said: 7 sene once dagildiklarinda dinleyenler bilimum sirketlerde islerini buldular, Che t-shirtleri de evlerinde paspas oldu bile... yeni dinleyicilere ihtiyaclari var :PQFT (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Ratm'in Mtv dışında da Coca Cola'nın sponsor olduğu kimi konser, festival organizasyonlarında bulunduğuna denk gelmiştim öncesinde(afişler, tanıtımlar, etc.), rock'n coke yapılsaydı ve gelseydiler pek şaşılcak bir durum olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sly-One said: kafası çalışan solar beachte yapar abicim festivali. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Tom Morello konu hakkında neler demiş zamanında yani rockncoke tarzı bir yapılanmada yer almak onlara koymuyor aksine düşüncelerini daha çok yayabilme şansı kazanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 saçma bi bahane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 2007 Within Temptation gelince Sharon'la resmimi çektirdim ben arkadaş bir daha RnC yapmasalar da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yalnız ben bir konuya değinmek istiyorum. rock'n coke türkiye için bir çizgidir.rnc öncesi bir tane bile rock müzik festivali yokken sonrasında çeşitli bir sürü festival ortaya çıkmaya başlamıştır.beğenmeyenler ve devamlı kötüleyenlerin göz önünde bulundurması gereken bir konu.ancak geçen sene başta olmak üzere organizasyonun kalitesinde bir düşüş yaşanıyordu zirve 2006 dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar