yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bir arkadaşımın windows'u göçmüş sanırım. Bilgisayar açılamıyormuş. Güvenli kipte aç normal aç vs. kısmı açılıyormuş ancak hangi seçeneği seçerse seçsin bilgisayar resetleniyormuş. Her ne kadar silinmemesi gereken hedelerin D'de olduğunu, windowsun C'de olduğunu söylese de nolur nolmaz, format falan atmadan önce herbişeyin yedeğini almak istiyor. Benim de aklıma bu CD'den çalışan işletim sistemleri geldi. Önerebileceğiniz bişeyler var mı? Tek ihtiyacımız bilgisayarı açabilip içeriğini dvdlere kaydetmek. Gerçi şimdi aklıma geldi de, bu işletim sistemi çalışırken boş CD koyulmaz bilgisayara :D Her neyse, cd şart değil artık zaten bu devirde yedeklemek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Erd Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ahahah, bugun benim bir arkadasım da tam aynı sorunla ilgili yardım istedi =), aynı kisi mi bilemeyecem, biz de en son bu yontemde karar verdik, ubuntu var cd den calısan, onu kullanabilirsiniz yedekleme icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 knoppix var böyle durumlar için, veya slax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yahu geri alsin pc'yi o zaman düzelebilir. Format'a ne lüzum var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 moriQ said: Erd Commander Link var mıdır acaba? Araştırdım hep abuk subuk forumlar geliyor, çoğu da kırık oluyor zaten uğraşmym şimdi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Baluu said: yahu geri alsin pc'yi o zaman düzelebilir. Format'a ne lüzum var :D windows hiç açılmıyor diyorum, güvenli kipte bile açılmıyor biliyoz o kadar sdf Tabii windows açmadan windows'u geri alabileceğimiz bi yol var mıdır bilmiyorum? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 o güvenli kipte aç v.s çıkan ekranda sistem geri yükleme noktasına ışınlan gibi bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yanlış okuyup artistlik yaptım.sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Knoppix var linux surumu 500mb bişi, tak çalışsın. işini görürmü bilmiom emme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bootfix yapın? ya da c: ye format atın korkmayın bişey olmaz D'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Öncelikle windows açılışından önce f8 ile falan menüye geçip altta bi yerde olan çalışan son ayarlara dön seçeneğini deneyin, eğer sistem geri yükleme aktif ise işe yarayacaktır muhtemelen. yok olmazsa herhangi bir linux dağıtımının live cd'si ile açın ve dosya transferini yapın, hatta windows üzerinden görünmeyen gizli sistem dosyalarına kadar ne almak istiyosanız iliğini kemiğini sömürün. bir diğer alternatif de System Rescue CD ile açmak. isminden de anlaşıldığı gibi görevi de bu zaten. lakin genellikle linux için kullanılan bir şey, windows için ne derece etkili olur pek bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Bende de benzer bir problem var, Windows'ta ne denediysem olmadı. Her türlü Live CD Linux distro'su "CD'den" çalışabiliyor. Ama tuhaf, bunlar da "windowsu kapatmamışsın, harddiski göstermiycem sana", "dirty drive", "can not mount" gibi ucubik hatalar gösterebiliyor. Yedeklemek zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ubuntu var, linux distrosucd'den calıstırabilirsin baya biseyini hicbisi yuklemeden; ntfs read/write da yapabiliyo olması lazım artık rahatca isini gorur sanırım. Beles CDsini de adresine isteyebiliyosun yolluyolar. Ama su anda elinde yoksa 550mb+ baska bibilgisayardan cekip cd'ye yazman falan lazım bunun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ubuntu'nun cdsi ile olur ben windows çöktüğü zaman ubuntu yardımıyla backup almıştım bi kere. ama windows'un diğer dosyalarından ayrı diskteyse zaten tak findows cdini boot et ordan (otomatik eder kanımca) c:ye format atıp findowsu tekrar yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 çıkarın hd yi başka pc ye takın ordan alın ne lazımsa sonra babalar gibi atın formatınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar