tunca Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Gangren said: Grafikler değişecek diye söylenildi. En basit texture packler kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Oyun içeriği önemli tabiki ama görsellikte gerekiyor. Ultima devri biraz geride kaldı :) Ultima devri geride kaldı, tabi ki her oyun bir süre sonra kendini tekrarlamaya başlayıp sıkar ama bu tarz oyunlar, bir oyunun grafikleri çok iyi olmasa bile çok zevkli olabileceğini göstermesi açısından ders alınması gerek oyunlardır kannımca.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Her MMO yapımcısının UO'dan gereken dersi aldığı kanısındayım ben. UO'nun avantajı, ciddi anlamda oynanabilen ilk MMO olmasıdır :p
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Grafiklerin öyle iyi olduğuna katılırdım, sadece o düşük grafik kalitesi yüksek performans veriyo olsaydı ki ne yazık ki vermiyor. fail / fail yani. Ayrıca katılıyorum, bencede her oyun UO'dan alıcağını fazlasıyla alıyor, unutmayın ki ne kadar bağımsız bir eser yaratmaya çalışıyosanız, ne kadar orjinal olmaya çalışıyorsanız o kadar diğer eserlerden kaçınmaya çalışırsınız, diğerlerinden kaçınmaya çalışırken aslında diğerlerini kopyalarsınız, edebiyatta da aynı şey vardır. Bu bakımdan, yeni çıkan oyunlara bakıp "ulan ya WOW'un kopyası ehu ehu" demek pek akıllıca değildir. WoW'da ondan önceki oyunların kopyası ve geliştirilmiş hali, bunu geriye götürücek olursanız sanırım sonu Tolkien'de olur. De ben neden böyle gereksiz detaya girdim onu bilmiyorum, can sıkıltısı herhalde.. neyse :P
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1586&ShptsiD=4b3cdc753dff41f0f84d5e9c2d855751
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 tabii bizim türkiye'de ultima online yer ettiğinden bütün mmo'ları ondan türemiş gibi görüyoruz ama maalesef wow dahil çoğu everquest ekolünden geliyor.
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 GwindonSurion said: http://www.jeuxvideo.tv/video/ warhammer-online-age-of-reckoning.html#view:240998 bu videodaki gibi mi kalacak oyun? deli gibi wow'a benziyor yahu. interface direk wow olmuş. ki bu bence kötü bişi değil wow'un iyi yanlarını alıp kötü taraflarını düzeltirse tam istediğim gibi olur. bu arada open beta'nın temmuz'da açılcağı yazıyor mavishop'ta doğru mu? tam olarak temmuz'da bana mmo lazım olcağından open beta garantisi için bile CE alabilirim =p
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oa sanirim vurdugun kadar xp aliyosun heyyo ve spawn beklemicez sanirim wow gbi yane moba 2 kerede vursak mob olunce mobuda oldurmus sayiliyoruz quetsler icin gralmis bu
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bu arada quest sistminede hasta oldum resimli kitapli ne biliyim dwarflari mesela sirayla oldurmeli felanmis cok hosuma gitti ama bildigin wow yaw goruntuler
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Değişir görüntüler, biraz cilalanır merak etme :p
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yok canim ben uzulmuyorum severim ben wow goruntulerini cizgi film tadindadir bole warhammerla uyusur
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 goblin squig herder düşünsene bi bööle gerçek gibi, ıyy
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bole gotu basi ciplak squigin azinda kan bole sumuk felan iyyy
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 fatality yapıosun, ne idüğü belirsiz bişey yapışıo ekrana8-)
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 dark elf witchler bole black elf erkekleri kirbacliyo felancigliklar kulaklarda
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ya ben bişi sorcam. şimdi ben mavishop'tan pre order yapsam, stoklara 30'unda gircekmiş, bunlar 30'unda direk geriye kalan 140 ytl'yi çekecekler mi karttan? çünkü ben ayın 10'undan sonra çektirmek istiyorum o parayı kredi kartı durumları yüzünden. var mı böyle bir imkanım? umarım anlatabilmişimdir.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 BonePART said: oa sanirim vurdugun kadar xp aliyosun heyyo ve spawn beklemicez sanirim wow gbi yane moba 2 kerede vursak mob olunce mobuda oldurmus sayiliyoruz quetsler icin gralmis bu Evet bone vurduğun kadar, ya da healer san heal olayın içinde bulunduğun kadar diyim exp alıyosun. Birde şu resimli kitap dediğin şey tome of knowledge, benim şimdiye kadar en sevdiğim eklenti oldu. Ne yaptığını, ne yapm adığını, ne yapman gerektiğini, tüm senaryoları, karşılaştığının her canlının resmini vs görebiliyorsun. Ayrıca alacağın bir sürü reward ın, progress ini falan görebiliyosun, bu özellikle title reward larda çok işe yarıyo.
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mavi shopta 20 milyon diyor nedir bu?
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Pre-order önsiparişi :D BetaSpotu yani
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Beta spotu felan lazım değil CE preorder etmek istiyorum ben direk. Yok mu türkiyeye gönderen bir yer. İsveççe felan kasar.
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yunanistan'da CE pre-order baslamis, ordan yllayabilirler ve hatta warherald da haberide var bi kontrol et istersen.
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yunanca hep onlar ya. Şimdi bu maviden preorder pack i preorder etsem, ce gelince preorder etmek için onu mu kullanıcam nedir? Bu bahsettiğiniz 180 ytl lik ce hiçbir yerde yok çünkü.
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Türkiye'de henüz çıkmadı. Ama eli kulağındadır. Haziran başı gibi çıkabilir. ;)
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Türkiye ye gönderen ingilizce içerikli bir site yok mu peki?
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Sörf yapacak vaktim yok kusura bakmayın bi soru daha soruyorum, Bu 20 ytl lik prepreorder packi alınca gerçek ce ler gelince öncelik biz de mi oluyor? yani beta acc den başka bir avantajı var mı?
Öne çıkan mesajlar