Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CE Pre-Order

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk gelen maildede aynı şey yazıyordu. Ödeme ilerde yapılıcak anlamına geliyor gibi yorumladım ben ama yanlış mı yorumladım? Kötü olan kart benim değil, çekilip çekilmediğini de bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
CE Almak isteyen, ancak sipariş vermeyen/veremeyen arkadaşlar rahat olsunlar.

ARAL Türkiye'ye CE getirecek ve Avrupa'daki gibi preorder packler ile beraber satışa sunacak.

Bu bilgi maalesef benim gibi 1.5 ay önce sipariş veren arkadaşlar için çok geç. :(
Mesaj tarihi:
Şahsen söz konusu CE paketi olduğunda riske atmak pek mantıklı değil, sonuçta piyasada belli sayıda olan bir şey ve çoğu site elindekilerin hepsini satmış durumda. Soru, Aral kaçta getirebilicek? Fiyatı ne olucak? Getirilen oyunlar kime yeticek?

Haşa, WoW TBC çıkardığında midnight sell'i gibi olursa kendinizi sağlama alın derim. Şahsen İstanbuldaki sıradaydım 300 küsürüncü sırada, toplam 10 veya 20 box sattılar.
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Evet çünkü Aral getirdiği paketlerin çoğunu _belirli bir guildde_ bulunan oyunculara verdi :p

Aral kaça getirir acaba CE'yi?

Kaçmaz hakkaten

hangi guild o hangi terbiyesiz guild

bizim gm 20-25 tane normal almıstı ama 8-)
Mesaj tarihi:
Merak etmeyin arkadaşlar, bu sefer öyle bir düşüncemiz yok. :P

En azından benim yok, ben siparişimi çoktan verdim. :)

Satış fiyatı şu an belli diil bildiğim kadarıyla, ama 160 YTLyi geçmez diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
TBC için o kadar kasmıştım sonra ertesi sanah DNRa gittim benden önce 5 kişi vardı ben 6. olarak aldım etilerdeki DNRdan :)
Ama tuzum kuruydu tabi hali hazırda bir tane yurtdısından key almıştı arkadaş :)
Mesaj tarihi:
o dnr'daki (akmerkezin ordaki) 3. kişi bendim, sabah 7 de gitmiş 2 saat kamplamıştım ve orgazmatik bir zevkle boxıma ulaştım.

şahsen fena gazlardaydım, 2 ay önceden oyunu bırakıp bütün mal varlığımı re-roll yapıcağım paladine level 1 to 70 gear çekerek geçirmiştim. realmdeki 2. 70 horde paladindim, hey gidi günler hey.

neyse konu saptı..

Bu arada size key gelmesi ne kadar sürdü? 1 haftayı geçti gelen giden yok. Aylardır posta kutusunu açmıyodum, heves edip açtım içinden mahkeme kararı bile çıktı war key çıkmadı :/
Mesaj tarihi:
Şimdi,
Ben de warhammer online çıktığında oynamak istiyorum ama oyunla ilgili henüz bilgim "0"
Başlıkları okuyim desem onlarca başlık var
Oynanışı falan bana anlatabilecek varmı veya bunları öğrenebileceğim başlıklar hangileri linklerini verirseniz sevinirim çünkü dolu bilgi var aradan seçemedim eheh
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:
baya bi kapalıymış
neyse çıkmasına daha çok var umarım elle tutulur bişey yapabilirler ki firmaya bakılırsa yaparlar zaten
aoc war arası kararsızdım lan dedim ikisini birden neden oynamayim eheh..

ehehe, tamamiyle aynı sekilde dusundum =)...
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:
baya bi kapalıymış
neyse çıkmasına daha çok var umarım elle tutulur bişey yapabilirler ki firmaya bakılırsa yaparlar zaten

Elle tutulur birşey yaptılar.
Mesaj tarihi:
Grafikler değişecek diye söylenildi. En basit texture packler kullanılıyor bildiğim kadarıyla.

Oyun içeriği önemli tabiki ama görsellikte gerekiyor. Ultima devri biraz geride kaldı :)
  • Yeni Oluştur...