Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CE Pre-Order

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Şahsen söz konusu CE paketi olduğunda riske atmak pek mantıklı değil, sonuçta piyasada belli sayıda olan bir şey ve çoğu site elindekilerin hepsini satmış durumda. Soru, Aral kaçta getirebilicek? Fiyatı ne olucak? Getirilen oyunlar kime yeticek?

Haşa, WoW TBC çıkardığında midnight sell'i gibi olursa kendinizi sağlama alın derim. Şahsen İstanbuldaki sıradaydım 300 küsürüncü sırada, toplam 10 veya 20 box sattılar.
Sosyal ağlarda paylaş

o dnr'daki (akmerkezin ordaki) 3. kişi bendim, sabah 7 de gitmiş 2 saat kamplamıştım ve orgazmatik bir zevkle boxıma ulaştım.

şahsen fena gazlardaydım, 2 ay önceden oyunu bırakıp bütün mal varlığımı re-roll yapıcağım paladine level 1 to 70 gear çekerek geçirmiştim. realmdeki 2. 70 horde paladindim, hey gidi günler hey.

neyse konu saptı..

Bu arada size key gelmesi ne kadar sürdü? 1 haftayı geçti gelen giden yok. Aylardır posta kutusunu açmıyodum, heves edip açtım içinden mahkeme kararı bile çıktı war key çıkmadı :/
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi,
Ben de warhammer online çıktığında oynamak istiyorum ama oyunla ilgili henüz bilgim "0"
Başlıkları okuyim desem onlarca başlık var
Oynanışı falan bana anlatabilecek varmı veya bunları öğrenebileceğim başlıklar hangileri linklerini verirseniz sevinirim çünkü dolu bilgi var aradan seçemedim eheh
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
baya bi kapalıymış
neyse çıkmasına daha çok var umarım elle tutulur bişey yapabilirler ki firmaya bakılırsa yaparlar zaten
aoc war arası kararsızdım lan dedim ikisini birden neden oynamayim eheh..

ehehe, tamamiyle aynı sekilde dusundum =)...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...