aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 80$lik oyun nasil 250 ytl oluyo yauv, verilmez o kadar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ödemeyi yapmama rağmen gelen mailda hala "Payment method: Payment in advance." diyor. Hala ne advance'i ya? =/ Sitede ödenmiş olarak görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Önceden ödenmiş manasına gelmesin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 İlk gelen maildede aynı şey yazıyordu. Ödeme ilerde yapılıcak anlamına geliyor gibi yorumladım ben ama yanlış mı yorumladım? Kötü olan kart benim değil, çekilip çekilmediğini de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Çekilmiş demek. Avans (advance payment) gibi önceden çekildi demek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Tamam teşekkürler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 CE Almak isteyen, ancak sipariş vermeyen/veremeyen arkadaşlar rahat olsunlar. ARAL Türkiye'ye CE getirecek ve Avrupa'daki gibi preorder packler ile beraber satışa sunacak. Bu bilgi maalesef benim gibi 1.5 ay önce sipariş veren arkadaşlar için çok geç. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Şahsen söz konusu CE paketi olduğunda riske atmak pek mantıklı değil, sonuçta piyasada belli sayıda olan bir şey ve çoğu site elindekilerin hepsini satmış durumda. Soru, Aral kaçta getirebilicek? Fiyatı ne olucak? Getirilen oyunlar kime yeticek? Haşa, WoW TBC çıkardığında midnight sell'i gibi olursa kendinizi sağlama alın derim. Şahsen İstanbuldaki sıradaydım 300 küsürüncü sırada, toplam 10 veya 20 box sattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Evet çünkü Aral getirdiği paketlerin çoğunu _belirli bir guildde_ bulunan oyunculara verdi :p Aral kaça getirir acaba CE'yi? Kaçmaz hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Gangren said: Evet çünkü Aral getirdiği paketlerin çoğunu _belirli bir guildde_ bulunan oyunculara verdi :p Aral kaça getirir acaba CE'yi? Kaçmaz hakkaten hangi guild o hangi terbiyesiz guild bizim gm 20-25 tane normal almıstı ama 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Merak etmeyin arkadaşlar, bu sefer öyle bir düşüncemiz yok. :P En azından benim yok, ben siparişimi çoktan verdim. :) Satış fiyatı şu an belli diil bildiğim kadarıyla, ama 160 YTLyi geçmez diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ;/ 3 ben orda mob gibi bekledim saatlerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 TBC için o kadar kasmıştım sonra ertesi sanah DNRa gittim benden önce 5 kişi vardı ben 6. olarak aldım etilerdeki DNRdan :) Ama tuzum kuruydu tabi hali hazırda bir tane yurtdısından key almıştı arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 o dnr'daki (akmerkezin ordaki) 3. kişi bendim, sabah 7 de gitmiş 2 saat kamplamıştım ve orgazmatik bir zevkle boxıma ulaştım. şahsen fena gazlardaydım, 2 ay önceden oyunu bırakıp bütün mal varlığımı re-roll yapıcağım paladine level 1 to 70 gear çekerek geçirmiştim. realmdeki 2. 70 horde paladindim, hey gidi günler hey. neyse konu saptı.. Bu arada size key gelmesi ne kadar sürdü? 1 haftayı geçti gelen giden yok. Aylardır posta kutusunu açmıyodum, heves edip açtım içinden mahkeme kararı bile çıktı war key çıkmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 1.5 - 2hafta civarı bi zamanda geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Şimdi, Ben de warhammer online çıktığında oynamak istiyorum ama oyunla ilgili henüz bilgim "0" Başlıkları okuyim desem onlarca başlık var Oynanışı falan bana anlatabilecek varmı veya bunları öğrenebileceğim başlıklar hangileri linklerini verirseniz sevinirim çünkü dolu bilgi var aradan seçemedim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 http://www.jeuxvideo.tv/video/ warhammer-online-age-of-reckoning.html#view:240998 bu videodaki gibi mi kalacak oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Oyunun beta daki hali bu, şu an birçok grafik desteği kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 baya bi kapalıymış neyse çıkmasına daha çok var umarım elle tutulur bişey yapabilirler ki firmaya bakılırsa yaparlar zaten aoc war arası kararsızdım lan dedim ikisini birden neden oynamayim eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 GwindonSurion said: baya bi kapalıymış neyse çıkmasına daha çok var umarım elle tutulur bişey yapabilirler ki firmaya bakılırsa yaparlar zaten aoc war arası kararsızdım lan dedim ikisini birden neden oynamayim eheh.. ehehe, tamamiyle aynı sekilde dusundum =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 GwindonSurion said: baya bi kapalıymış neyse çıkmasına daha çok var umarım elle tutulur bişey yapabilirler ki firmaya bakılırsa yaparlar zaten Elle tutulur birşey yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Bence grafikler böyle kalsa bile gayet güzel. Önemli olan oyunun içeriği. Bakınız: ultima online, starcraft vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Grafikler değişecek diye söylenildi. En basit texture packler kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Oyun içeriği önemli tabiki ama görsellikte gerekiyor. Ultima devri biraz geride kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 sc'nin grafikleri cok eziştir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Tamam da MMO değil o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar