Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CE Pre-Order

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kutuyu incelerken gözüm bişiye takıldı..

"(C) 2008 Games.... Games Workshop Ltd 2000-2008. All Rights..."

die bi yazı var... acep sene bitince bu oyunun haklarını başka firma alabilirmi anlamına gelio?
Mesaj tarihi:
bu tarihler arası hakkı bizim elimizde anlamında. Adam nereden bilsin seneyi? belki firma batar. oyunu satarlar :P
kesin tarih yazma gibi bi kural vardır herhalde o bakıma böyle tarih atıyorlardır.
Mesaj tarihi:
Benim birkaç sorum olacaktı naçizane.

Daha önce hiç alfa beta teta falan oynamamış bir insan evladı olaraktan;

*Şimdi D&Rdan aldım 19 ytl ve warhammer ibarelerini bir arada görünce, bu open beta ne zaman başlıyor belli mi?

*Betada oynadığımız biricik karakterimiz beta bitince oyun piyasa sürülünce de bizimle kalıyor mu yoksa veritabanlarında tarihe mi karışıyor? (gülmeyin :p)

*Kaç gb indiricez tahminen, bari cdden direk yükleme olanağımız olsaydı, şimdi kim uğraşacak downloadlarla dermişim.

Aslında sorcağım birkaç şey daha vardı da unuttum şimdi. Teşekkür ediyorum. Herkese benden rep.
Mesaj tarihi:
Rikkie said:

*Betada oynadığımız biricik karakterimiz beta bitince oyun piyasa sürülünce de bizimle kalıyor mu yoksa veritabanlarında tarihe mi karışıyor? (gülmeyin :p)

- Kalmıyor.

Rikkie said:

*Kaç gb indiricez tahminen, bari cdden direk yükleme olanağımız olsaydı, şimdi kim uğraşacak downloadlarla dermişim.

- Muhtemelen 10-15 gb civarı olur. Direk yüklemeye olayınıda, cb de bir arkadaşın varsa client ı ondan alabilirsin, ya da Ankara daysan hallederiz zamanı gelince.
Mesaj tarihi:
eregorn said:
kutuyu incelerken gözüm bişiye takıldı..

"(C) 2008 Games.... Games Workshop Ltd 2000-2008. All Rights..."

die bi yazı var... acep sene bitince bu oyunun haklarını başka firma alabilirmi anlamına gelio?

o sistem öyle işlemiyor yani aslında başka firma alabilir ama çok uzun yasal yükümlülükleri var feragat vs. gibi yani 2008 yılı dolunca firmanın "tamam yetti satıyorum hakları, var mı almak isteyen?" tarzında saldırması lazım :P
Mesaj tarihi:
Kaybettim ben kutuyu. Gittim bugün yenisini aldım ama bu sefer kız arkadaşıma verdim, alımlar başlayana kadar onda duracak. Yine kaybedicem yoksa biliyorum yani. Sokuyorum bir yere sonra unutuyorum nereye soktuğumu.
  • Yeni Oluştur...