Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Geçenlerde açıldı biliyorsunuz ve haliyle hiçbir site Türkiye'ye gönderim yapmıyor. 92€ gibi bir fiyatı var sanırım ama kutu içeriği tek kelime ile harika. Hem oyuniçi item (race'e göre değişiyor) 12 tane seçtiğin ırk için sadece CE alanlara özel surat ifadesi, vs. vs. Var mı pre-order yapan, yapabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 92€?? YUH içinden gerçek kılıç çıksa bile çok bence. Bunlar Blizzden de paragöz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Valla içinden çıkanlar harika ama.. Roman, orc ve Şaman miniature falan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 :) 92€ ~= 188YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 okuduğum kadarıyla sadece ce sahiplerine özel quest'ler, oyun için ünvanlar filan bile vardı. ama gene de çok abartı olmuş fiyat doğrusu, daha makul olsaydı düşünebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Asıl anlamadığım US'te 75$ bir fiyat gördüm. Aradaki fark neden çözmüş değilim, belki değişmiştir fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 92+transport :D 230-240 ytl fazla bana gore.ama farklılık yaratıyorlarsa deger:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Şimdiye kadar çıkan en iyi ce, ama çok pahalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Ben verdim, Gameshop.se'den. Türkiye'ye gönderiyorlar. İsterseniz detay verebilirim, site isveçce çünkü. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bence direk burdan ver detay, ben dahil isteyen bir sürü kişi vardır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 http://www.invadoria.com forum sitemizde açıkladığım şekilde aşağıda yazıyorum: Arkadaşlar, http://www.war-europe.com sitesini takip ediyor iseniz, göreceksiniz ki CE için şu an sipariş verirseniz çok güzel şeyler kazanacaksınız. Bana yol gösteren bir arkadaşın aldığı resimleri ekliyorum. Türkiye'ye sevkiyat yapan site: http://www.gameshop.se (maalesef Aral bu konuda da her zamanki gibi sonuncu oldu, adamların haberi bile yok.) Bu sayfada ortadaki linkin yanındaki köp (ingilizce buy) e basıyoruz. Bu sayfada ny kund başlığı altındaki registrering e basıp bir sonraki sayfaya geçiyoruz. Bu sayfada yazanların yanında ingilizceleri var. Kabaca anlıyorsunuzdur. Collector's Edition ve Preorder Box set 800 isveç kronu. Sevkiyat da 349 isveç kronu tutuyor. Bizim paramızla 250 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 en son ne zamana kadar verebilcez ce siparişini acep var mı bilgi teşekkürler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 250 o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ohaa... Bu fiyat oyun çıktıkdan sonra artacaktır bide. 300ü geçer vay be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Oyun normalde 15€ aylık desek. 92€/15=~6 aylık oyun parası. Pahalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Tunca, tam olarak bilemiyorum. Ama beta forumlarını takip eden arkadaşlar farkındadır, çok rağbet var oyuna. Avrupa'da 55.000 adet CE satılacak. Kısa sürede tükeneceğini düşünüyorum. Bugün posta kutumda sarı bir zarf buldum. İçinden bir sürpriz çıktı. Gameshop.se den verdiğim siparişime karşılık preorder box geldi. İnternetten sağdan soldan aldın gibi ithamlarda bulunulmaması için bugünkü gazete ile resmini çektim. (İtalyan gelini de öldürdük bu arada. :() http://img380.imageshack.us/img380/3103/dsc00392ac0.jpg Paketin içinden bir kağıt çıktı, arkasında da şifreler yazıyor. Bu şifreler: 1. Open Beta Access Key 2. Live Game head start key 3. Bonus in game item Bunlar CEye ek olarak veriliyor. CEnin içeriğini de ben çok beğendim. Yol parası olmasa bence fiyatı çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 80$ burda yav, orda neden oyle pahali olmus anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 aha ne güzel, gelmiş direk. getirtiyim ben de o siteden bir kaç güne bari. closed beta acc de verselermiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 tuzluymus biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Eşşeğin bıngıldağına su sızdırmış biraz fiyat. Ama büyük ihtimal bende alıcam. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Gamestopda bile 80 dolar (Bile diyorum çünkü gamestop pahalı bir site =p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bende bugun pre-order ettim kendi Warhammer Online Collector's Editionimi. Amazon.com u sectim pre-order icin. Aslinda 1 tane Amazondan 1 tane de Gamestop'dan ismarladim sonra Amazonrda free shipping oldugu icin ve aninda sifreleri yolladiklari icin Gamestop orderimi iptal ettim. Amazon guzel yapmis bu isi. Direkt sifreler Amazon hesabinizin "downloads" kismina geliveriyor. Ustelik bedava 2 gunluk hizli shipping de var. Gamestopdan 3 gunluk shipping yaptim 95 dolara geldi, amazondan 79 dolara kapattim olayi. Hala bagzi kuskularim var ama. 60k tane dagitildigi icin kuzey amerikada insallah amazon tam oyun cikmadan once aa elimizde kalmadi pre-orderinizi gonderemiyoruz demezler. Cunku ben yine gec ismarladim, yani millet duyuruldugu gunden beri 2ser 3er ismarliyo. Ama sonra aradim Amazonu acan kadin sifreleri aldiginiza gore bisi olmaz alirsiniz dedi. Herhalde dogrudur ama heycandan stres yaptim biraz heralde. Warhammerin sitesinden de open beta sifremi hemen ekledim. Ah bide closed betaya alsalar da oyun cikana kadar oynasam. WAR CE nin icerigi bence super bu arada. yani hem oyuna herkesden once baslama olanagi verilmis, hem beta, ingame cart curt, hem de her CE de olan iste miniaturedur, concept art kitabidir onlardan var. Bence 79 dolara deger, ama tabi bu demek degildir ki fiyati ucuz. Bende zor karar verdim alsam mi almasam mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ben amazondan getirtmeyi denedim ilk ama Türkiye'ye gönderilemiyo diye hata aldım. Sen yurt dışındasın heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Evet Amerika'da yasiyorum. Zaten Turkiye'den oynamak icin Avrupa'ya dagatilan Collectors Editionlardan pre-order etmeni tavsiye ederim. Yani hem zaman farki hem latency acisindan cok daha iyi olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Tunca, http://www.war-europe.com/collectorsedition , bu adresteki bütün siteleri denedim, Türkiye'ye sadece gameshop.se gönderiyor. Amazon.co.uk (ya da .de, .fr) Türkiye'ye software göndermiyor. Bence gameshop.se yi dene. Benim gibi, satınalmayı kafaya kesin koyduysan. :) Yeni bir çift ayakkabı almış çocuk gibi, durup durup kutuya bakıyorum. Nerdeyse yastığımın altına koyup öyle uyucam. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar