Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 oyun 2008 sonbaharına ertelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 newsletter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 çok kötü oldu be, sonbahara sarkmışken "hadi noel olsun bari" deyiverecekler anlaşılan. şu salak wow hesabını kapamak istiyordum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 thanksgivinge cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ya adamlar pre orderla beta account u satmak icin ertelediler gibi geliyor bana .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Yok yav stress testlerde serverlar çökmüş ondan ertelemişler. Geçen kahvede metin abi anlatıyodu ondan duydum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Bu kadar beklenilen bir oyun umarım çıktığında buna değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ak falan değil, saçma sapan, eksik gedik çıkaracaklarına ertelesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 nwn ımı ver o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 vermem benim oldu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 2009'dan önce çıkmaz WAR, çıksada sıçık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 oraya bide koymuşlar yok 700k signer var diye wowun 2 milyon oyuncusu var nerdeyse ertelesinler onlar devam etsinler böyle butun oyuncularını kaçırıcaklar arkadaşın dediği gibi 2009 a kadar sarkar bu oyun o zamanda hayatta oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 wow un aktif kullanici sayisi 7-9 milyon degilmiydi? hatirlamadim simdi. warhammer erken de ciksa, gec de ciksa patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 make it 10 million active subscribers :p 3. ertelenişi oldu yalnız WaR'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 lich kingle ayni donemde cikarmamak icin yaptilar, ki mantikli. warhammer patlamaz gencler, biz Turkiyede cok farkinad degiliz ama disarda milyonlarca fanboi var warhammer evreninin, sirf onlar muptelasi olacak, bi de daocular gelir ayakta kalir oyun. Wow gibi 1009045094 kisi oynamasa da yine oynayan cikar bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 700k dedigi beta test applicant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Curunir said: oraya bide koymuşlar yok 700k signer var diye wowun 2 milyon oyuncusu var nerdeyse ertelesinler onlar devam etsinler böyle butun oyuncularını kaçırıcaklar arkadaşın dediği gibi 2009 a kadar sarkar bu oyun o zamanda hayatta oynamam isabet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ow epic ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 wow release olduğunda kaç oyuncusu vardı ? (bilmiyorum cidden, meraktan soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ya o diilde baksana age of conan open beta acıo warhammerda halen tık yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 e aoc mayıs başında çıkarıyor çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 AoC sakinleşene kadar WH çıkmamalı yani 6 ay falan çıkmaz bence. Tam çıkarkende WoW yeni paketini çıkarır, az da olsa etkiler WH üyeliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar