Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I Can Football

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
NoTwisT said:
"Cukucan Hepvur" olaraktan kariyerime tam gaz deam ediyorum. Oyun keyiflide daha gelistirilmesi gereken cok sey var. Hic bir top kaleciden donmuyor, bazi sutlar kalecinin eline isinlaniyor falan...

daha korner görmedim ben. bide şut çekmeden adam gol oldu filan haha
Mesaj tarihi:
kingpin said:
_AvengeR_ said:
fasulye kuru
paslı oynasalar daha güzel olucak :)

ulan 40 yılda bi ayağıma top geldi onda da sen faul yaptın iyi mi ? baki nohut ben dsfsa.

hauhauah
tek faulumude sana yapmışım ozaman (:P)
Mesaj tarihi:
Holy said:
Oliver Kahn'da burda. Mevki farketmez kaleci mevkisi açılana kadar her yerde oynarım.

son maç senle ilerdeydik, bak allah aşkına söyle nasıl kral topçuyum ama?

2 penaltıyı gole çevirdim tek maçta o maçı aldık, sonra ara paslarım olsun, ortalarım olsun he?
Mesaj tarihi:
Holy said:
Oliver Kahn'da burda. Mevki farketmez kaleci mevkisi açılana kadar her yerde oynarım.

Oliver Kahn sen miydin yahu?

Güzel takım oyunu yapıyorsun sen, beğeniyorum ben oyununu.
Mesaj tarihi:
4k puanım var.
artık şu oyunun hatalarını bitrselerde profesyonel olarak maçlara falan başlansa inanılmaz zevk verir diye tahmin ediyorum, hele bide mikrofon olayını yaptılarmıydı. ooof diyorum
Mesaj tarihi:
mevki falan seçilmiyor, yeterli değil çok eksik var oyunda. apyrı sistemler getirmeliler. Kaptanlık yönetim falan filan.

Bide oyunun paralı olcagını duydum ne derece dogru bılmıyorum.
Mesaj tarihi:
namesar golatar benim :P

super ortalar yapıyorum valla. kendım bır tane sut cekebılmıslıgım yok ama.

defansı forvette forvetı defansta buluyorum. oyunun en buyuk sacmalıgı.
Mesaj tarihi:
ona gerek yok zaten çok kısıtlayıcı olur, zevki kaçar. kondisyon olayı gelsin yeterli olur. beygir gibi koşamaz kimse. belli bir kondisyonun altına düşen otomatik olarak çıkarılır oyundan, sıradaki girer.
  • Yeni Oluştur...