BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 NoTwisT said: "Cukucan Hepvur" olaraktan kariyerime tam gaz deam ediyorum. Oyun keyiflide daha gelistirilmesi gereken cok sey var. Hic bir top kaleciden donmuyor, bazi sutlar kalecinin eline isinlaniyor falan... daha korner görmedim ben. bide şut çekmeden adam gol oldu filan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ben gördüm bi kere sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 cukucanla oynadık dün, hatta pru'da vardı. pru karşı takımdaydı o yüzden yendik sanırım. bu arada benim nick krasti krusty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 iniyo bakalım nss seven bi insan olarak iyi bişey olacagını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Nosfe said: Bi türlü çalıştıramadım şu hatayı verip kapanıyor BU hata bendede var. Çözümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 oynuyorum ismim peter austin noobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bi dakikadan sonra bütün oyuncular belli yere koşturuyor müzik giriyor nası bi bugtır bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Peter said: oynuyorum ismim peter austin noobum o zaman sen maykıl nayt'ı tanırsın. 2 maç attık senle az önce, bariz çok kötüsün bak söylim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 fasulye kuru paslı oynasalar daha güzel olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 millet küfür etmese, takımlar kurulup oynansa, buglar düzeltilse gayet hoş bir oyun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 _AvengeR_ said: fasulye kuru paslı oynasalar daha güzel olucak :) ulan 40 yılda bi ayağıma top geldi onda da sen faul yaptın iyi mi ? baki nohut ben dsfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Oliver Kahn'da burda. Mevki farketmez kaleci mevkisi açılana kadar her yerde oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bi maç yapamadık hea dün mikela yaptık gerçi ama 11 e 11 oynanmıyo bea çok iğrenç oluyo bi takımda 6 kişi olmalı 5 bot olmalı botları adam gibi yapsınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 kingpin said: _AvengeR_ said: fasulye kuru paslı oynasalar daha güzel olucak :) ulan 40 yılda bi ayağıma top geldi onda da sen faul yaptın iyi mi ? baki nohut ben dsfsa. hauhauah tek faulumude sana yapmışım ozaman (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 acayip bi bug var yalniz cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Holy said: Oliver Kahn'da burda. Mevki farketmez kaleci mevkisi açılana kadar her yerde oynarım. son maç senle ilerdeydik, bak allah aşkına söyle nasıl kral topçuyum ama? 2 penaltıyı gole çevirdim tek maçta o maçı aldık, sonra ara paslarım olsun, ortalarım olsun he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ben gördüm seni hiç oynayamıosun ki top bile tutamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Holy said: Oliver Kahn'da burda. Mevki farketmez kaleci mevkisi açılana kadar her yerde oynarım. Oliver Kahn sen miydin yahu? Güzel takım oyunu yapıyorsun sen, beğeniyorum ben oyununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 4k puanım var. artık şu oyunun hatalarını bitrselerde profesyonel olarak maçlara falan başlansa inanılmaz zevk verir diye tahmin ediyorum, hele bide mikrofon olayını yaptılarmıydı. ooof diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 teamspeakle fln halledilir ya mikrofon. şuan takım olayı ile şifreli oda olayını yapsalar bile yeterli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 mevki falan seçilmiyor, yeterli değil çok eksik var oyunda. apyrı sistemler getirmeliler. Kaptanlık yönetim falan filan. Bide oyunun paralı olcagını duydum ne derece dogru bılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 hala gol atamadım ahaha kariyerime golsüz mü veda edicem acaba? ama defanstan inanılmaz oyun kurdum geçen maçlarda. heralde 4 numara benim mevkiim:( Lulinha benim bu arada:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 namesar golatar benim :P super ortalar yapıyorum valla. kendım bır tane sut cekebılmıslıgım yok ama. defansı forvette forvetı defansta buluyorum. oyunun en buyuk sacmalıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bence bölge sınırı getirmeleri lazım defanslar orta sahayı geçemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ona gerek yok zaten çok kısıtlayıcı olur, zevki kaçar. kondisyon olayı gelsin yeterli olur. beygir gibi koşamaz kimse. belli bir kondisyonun altına düşen otomatik olarak çıkarılır oyundan, sıradaki girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar