adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 edit : kişilerin özel isteği sebebiyle editlenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 adaminbiri, oncellikle fenerliyim ve yillardir burdayim ve futboldan da anlariz ve allaha sukur aklimiz mantigimiz var. Fenerin bir futbolcu icin 90 milyon para verdigi gun benim kulubu atese verdigim gundur... 90 milyon euro dan bahsediyoruz farkinda misin bu miktarin? R. Carlos baskanin hedefleri o kadar yuksek ki gerekirse alir demis reportajda, kesin alacak, veya alir ya dert etmeyin gibi birsey yok. ucmayalim fazla sonra dususumuz fazla olur. 90 milyon euroya 3 tane fener kurulur su anki kadrosundan... heh naptiniz ne ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 adamınbiri 1 hafta futbol bolumunden uzaklastirilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ben yabancı bi sitede görmüstüm bir kac gun önce fener eto + ronaldinho icin 50m verdi diye 90 abartı olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Valla Aziz baskanim allahi alir sagbekte oynatir derim, ortaligi karistirir giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Yalnız bir şey dikkatimi çekti Fenerbahçe haberi İspanya'da bile gazete satırır abi bizde Fanatik ve Fotomaç modeli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 marca zaten saçma bir gazete haberin de yazış olduğu sunuşundan belli; Ronaldinho'ya ayırdığı 90 milyon euroyu Eto için kullanması falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Aziz yıldırım yapaaaaaaaar. Diğerleride anca b*k atar sdgdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 adamınbiri said: said: Türkiyede hiçbir klup 90 mil avro bir futbolcuya veremz veremeyecekte padişahımız fermanını verdi türk futbolunu ilerlemeden alın otursun oturduğu yerde! insan gerzek olunca tam olarak senin gibi bişi oluyo sanırım. bu kadar sığ bir konu üstüne yapılan tartışmada verdiğin bu anlamsız tepkiden tam olarak nasıl bişe olduğunu kendin göstermişin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Olay futbolcuda biter, kariyeri bırakıp para için gelecek karakterdeyse Fenerbahçe her oyuncuyu getirir. Ama ben bir GS'li olarak söyleyebilirim ki daha 27 yaşındaysam, Barça'da oynayan süperstarsam ve hala da formdaysam peşimde gerçekten büyük olan kulüpler koşuyorsa beni GS aynı para şartlarıyla falan istese gitmem. Manyak mıyım Türkiye'ye geleyim? Premier Lig varken, La Liga varken olmadı Serie A varken gelinir mi Turkcell Süper Lg'e? Çok karaktersiz olacak, gözü sadece para görecek anca öyle. Ama Fener maddi açıdan bu güce sahip evet o bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 insallah aziz yıldırım eto'o ya da ronaldinho'ya 90 milyon euro verir. lütfen ya lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 90 milyon euro nedir yahu... insanlik disi rakkam, hayir sallayacaksan haber, bari boyle sallama... ehueh. Ronaldinho 30 milyon euroya anlasmis Milanla... yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 toggie said: insallah aziz yıldırım eto'o ya da ronaldinho'ya 90 milyon euro verir. lütfen ya lütfen. sana verelim sen de ver. bonservisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sen bana 90 kuruş ver ben sana selpak alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 vereyim bizde para bok sizde gurur yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 valla para var tesis var elit statüsüne girecek stadımız alex'imiz carlos'umuz var bi de etoo olmuş çok mu bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar