adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 edu ve lugano bu son 2 maçta cidden çok iyiydi edunun hataları çok oluyo lugano ise sinirlerine hakim olamayıp çok faul yapıyo ama uche ve högh gibi bi defans ikilisi bulmamız çok zor olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 uche yasıyomu ya D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 lugano bana gore cok cok iyi bi defans. kesinlikle gitmesin yani, fauluydu mauluydu raziyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Lugano avrupanın en iyi stoperi şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Alex büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Helal olsun Lugana ve Eduya. Carlos oynasa ilginç şeyler olabilirdi ama rakip cidden şimdilik! FBden daha üstündü. Hepimize bu güzel maçları yaşattığı için FBye teşekkür ediyorum. Seneye başarılarını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 valla üzüldüm fenere de maçta ben ne deyvidi gördüm nede aleksi. hiç bi işe yaramadılar desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Rıdvan Dilmen şöyle söylemiş: "2-0 dan sonra hala tribünlerdeki ingilizlere tırnaklarını yediriyorsa, Fenerbahçe başarılı olmuş demektir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 3 ingiliz 1 ispanyol takımı kaldı, bırakın biz alalım, sıkılmadı mı bu adamlar kupalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Fistan said: Lugano avrupanın en iyi stoperi şu anda. ??????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 daha ii oynayan birini sole şu son 4 takımda olan lugano gerçektende formunn zirvesinde diebilirz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 o değil de en güzel maçlarda pati kapalıydı,çok üzüldük ağlama melis falan yapardık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 mokoko said: daha ii oynayan birini sole şu son 4 takımda olan lugano gerçektende formunn zirvesinde diebilirz John Terry ya, Lugano super falan da (fenerliyim bu arada) hastasiyiz da yanu JT kadar aygir ve isini super yapan bir defans olamaz. Hastasi oldum ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bu konuyu okundu sayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 tebrikler chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Alex in satılıp yerine daha koşan basan bi amc alınmasını isteyen tek insan ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 kimin geleceğine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 NoS said: Alex in satılıp yerine daha koşan basan bi amc alınmasını isteyen tek insan ben miyim? alexin koşan versiyonları kaka,ronaldinho,totti istersen alalım sana da 1-2 tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Diego,Samir Nasri bunlar sadece fm den aklıma gelenler ki kesin başka bilen vardır aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ne fm si diyosun ya sen.alex i gerizekalı odunun biri mi sanıyosun?dünyadaki sayılı tekniklerden adam inanılmaz teknik,markajdan filan çok kolay kurtuluyo.3 kişi oyundan düşürür koşsa ki yukardaki arkadaşın dediği gibi,bunun koşan versiyonları kaka,ronaldinho filan oluyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 FM de ben kasımpaşa ile süper kupayı almıştım milan'ı yenip tabi az kişi bilir bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Lorrotar said: ne fm si diyosun ya sen.alex i gerizekalı odunun biri mi sanıyosun?dünyadaki sayılı tekniklerden adam inanılmaz teknik,markajdan filan çok kolay kurtuluyo.3 kişi oyundan düşürür koşsa ki yukardaki arkadaşın dediği gibi,bunun koşan versiyonları kaka,ronaldinho filan oluyo işte. Diego'ya tercih etmezsin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Diego belki, Samir Nasri için ise açıp popolarımızla gülelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 BulletRide said: Lorrotar said: ne fm si diyosun ya sen.alex i gerizekalı odunun biri mi sanıyosun?dünyadaki sayılı tekniklerden adam inanılmaz teknik,markajdan filan çok kolay kurtuluyo.3 kişi oyundan düşürür koşsa ki yukardaki arkadaşın dediği gibi,bunun koşan versiyonları kaka,ronaldinho filan oluyo işte. Diego'ya tercih etmezsin yani? yahu tercihle ne alakası var?fm deki oyuna göremi oynuyo bu adamlar.diego filan diyosun da tercih etmem ben.diego dediğin eğer bu parmağı kopan diegoysa hiçte süper bi adam değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ha lorrotar sus bi. hani bilmem kaç ay önce diyodun şampiyon direk cl ye gidecek diye? noldu nereye gidiyo simdi sampiyonumuz? you fail anam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 İyi ki bi fm kelimesi geçti arada arkadaşlar orada demek istedim ki fm den aklıma gelen oyuncular yani ben futbolla çok alakasızım ve fm oynarken bu adamları gördüm daha ne cevherler vardır. Samir Nasri ile Diego yarı finale çıkan takımlarımız olan manchester ve barcelonanın oyuncuları pardon unutmuşum.Fb nin de borç batağında olduğunu unutmuşum.Çok pardon ya arkadaşlar özür dilerim. Alex dediğimiz adam ayrıca 29 Bu ikisi ise 20 ve 24 galiba (nasri diego) Çok insan bana saçmalama dedi bu konuda ama demek istediğim şey şu ben alex e kötü demiyorum ama daha fazlası isteniyorsa hani o kakanın ronaldinhonun takımları gibi yarı final isteniyorsa o adamlar gibi adamlar alınacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar